IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    sziasztok! ritka egy ótvar volt nekem is tegnap, kicsit én is felhuztam magam, ha fókáztam, csapkodtam, az ritkán irt valamit, mert mivel nagyon közel voltunk egymáshoz, nem volt hogy 10 perceket repüljön vki a front felé és elbambuljon. ugyhogy mentem rá 700-al és rendszeresen eltépte. Ha nemkövettem megint 5 perc mire teszek vele egy kört, ha utánafordulok, akkor egyből minden sebeségnek anyi. még igyis fókával lőttem a legtöbbet, összesen 6 lövésem volt össz visz, egyiket se éltem túl, vagy ugrottam, vagy chraseltem. 6-ból 4 fókával.
    és, nemegyszer mentem 560-al max gázon fókával és a lavor gond nélkül követett! Ha már sebeségfölénye sincs annak a madárnak meg meglepetés ereje sincs most miben bizzak. A lavorok golyóálóságát ne is számoljuk, a 4 huszast nemegyszer túlélték.
    Messzerrel meg, ahogy Pogi mondta, ahogy vkit lefordultam, vki máris mögöttem...
    De bezzeg ha lett volna zeró, azzal se éltem volna túl, de minden küldiben lőttem volna vkit, szinte, és szivattam volna mindet.
    legalább egy tulajdonságban let volna jobb gépünk. Az nekem elég lett volna.
    no igaz hogy európa map, de akkor se bántmam volna, a 77-eseket rigá egyszer redesen szivattam zeróval, Leszedtem jópárszor őket, azát Po leszedett engem vagy 5-szöür, én őt csak 2-szer, de a társai nem voltak ilyen eredményesek velem szembe.
    ha az emberek naygrésze német gpekkel is megy de csak 2-en 3-an zerózunk, azzal lehetetlen helyzetbe hozzuk őket. Mert ha mindenki zerózna, energiaharcolnának és azzal okat nem tehetünk, ha mindenki német, lefordulnak és nem energiáznak, ha vszont vegyesfelvágott, akk ha energiáznak a német gépeknek vannak kitéve, ha fordulóznak akkor meg nekünk:)