IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
readswift #27646 Az il2-es videó szerintem nincs túl jól beállítva, én legalábbis jobb eredményeket értem el a BoP-el.
Ha valaki konkrét számokra kíváncsi, akkor kb úgy jön ki hogy 700-650 lument ad le a projektor, falfehér vászonnal a shutterszemüveg után 700*0.38 marad meg. Erre ha még bekapcsol a takargatás akkor megint elesünk a fény felétől: marad 266 / 2 . Ott tartunk mint egy Led projektor.
Tehát szorozzuk inkább be 10-el (ezüstvászon), kijön 1333 lumen, szemüveggel. Ez pedig pont az amit eco módban 2d-ben tud a projektor. -És ez még mindíg 50 foot lambert alatt van, szóval a szemünk írisze még egyáltalán nincs gondban ezzel, de mint balagee is írta a cikkben, filmet nézni már sok is.