91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    táj akart lenni:(
  • Her Laca
    Na ha majd ilyen lesz a tály szóljatok:))
  • szekelyland
    Én örömmel tapasztalom, hogy a 11 hónapos fiam már elég jó pontosságal hajít kupán a szoba közepén levő babaágyból a cuclisüveggel. Ha megnő, légióst csinálok belőle. Mondtam is a páromnak, ha a gyerek sírva jön haza hogy valami majom kölykök megverték, ithhon is kap egy rendet. De ha intővel jön haza, mert falrakeni a barom társait, akkor kiviszem fagyizni
  • Lysandus
    Ne is mondd! A kislányom még csak nyolc hónapos, de már előre esz az ideg!!
  • Her Laca
    Ezt elmesélem:)

Húgom mikor olyan 16 éves volt elment egy házibuliba.
    Akkortájt még nem volt mobiltelefon, így csak úgy mehetett el ha pontos címet és ha van telefonszámot megad. Na elég az hozzá,hogy heves vérmérsékletű titánok szemet vetettek rá.és elkezdték molesztálni,erre ő felhívta a családot ,hogy menjünk érte mert fél. Fatert azóta sem felejtem el nem volt a nyugalom megtestesítője. hatolunk le a házból ,pont jön Paprika barátom ( a pesti éjszaka igen ismert alakja ,nevéhez fűződig egy USA katonai attasé megdorgálása a várban,több szórakozó hely portás szolgálatát látta el különben) aki látva apám feldúltságát kérdi ,mi a baj. Rövid tájékoztató ,közli ,hogy jön ő is,majd betuszkolta magát apám Fiat 850 esébe ami nem kis teljesítmény lévén az arc kb 2m és 140 kg volt. Na megérkeztünk,a lakáshoz ,Paprika barátom nemes egyszerűséggel berúgta az ajtót ,majd aki szembe jött vele annak lekevert egy nyaklevest ,biztos ami ziher . Csúnya vége lett a dolognak,főleg a túlbuzgó kamaszoknak voltak problémáik utána. Csóró fater csak állt ott ,hogy agyon csap valakit de nem talált értékelhető delikvenst szerencsére.
  • Lacusch69
    Normális áron:
    -Keserű Művek, Bp. Gyöngysor u.
    -Gunbox boltok

Drágán: Vatera, Express stb...
  • Lysandus
    Ha kell segítség megyek én is! Nagyon meggyőző tudok lenni! :-)

• Glo
    Alul van a telefonszám :)

A motorfűrész pepecs dolog, mire elindítja kétszer leverik. Haverom az ülés alatt tartott rövid nyelű baseball ütőben hisz, a jobb hatásfok kedvéért kifúrta a végét és megtöltötte acélgolyókkal.. van húzása :)

Laca, finomabban is megoldhattad volna. Bemutatkozol, hogy Kis János rendőrzászlós vagy, feljelentés érkezett az úr ellen, fáradjon be a kapitányságra adategyeztetés céljából :) Ha nem megy akkor mennek a kollégák és beviszik. Pár nap csengőfrászt el lehet érni ezzel bárkinél. És beveszik.. én haveromat is átejtettem ugyanígy, csak én azzal a szöveggel, hogy szeretnék kérdéseket feltenni xy (az én nevem) személyével kapcsolatban, mert felmerült a neve mint egy bűntény lehetséges elkövetője. Szegény csak hebegett, azt se tudta mit mondjon :) Megköszöntem, letette, utána 10 másodperccel hívott, hogy a zsaruk nyomoznak utánam, mit műveltem :D Majdnem megszakadtam a röhögéstől :D
  • Her Laca
    Ez tetszik:)
    Hol lehet ezeket kapni?
  • Her Laca
    Jut eszembe cimbim a motoros láncfűrészt kedveli,csomagtartóban mindig van egy STIHL ,olyan egykezes. Vitás kérdésekben ,még nem akarták meggyőzni ha kézbe vette.
  • Her Laca
    :D Jobbnál jobb ötletek:)))

Én a régi iskola híve vagyok,asszem egy bármilyen kemény tárgy ( magam a ruhaakasztó rúdra esküszöm) megteszi. Az mindig kéznél van. Csak kirántom a szekrényből oszt mehet a fight.
  • tom1944
    meg egy utolso kerdes a szintstabilizalo robotpilotat hogy lehet beallitani (remelem ertitek mire gondolok me am angol a jatek s a controls-t nem igen ertem)
  • Lacusch69
    Ha így nem sikerül megoldani, akkor itt az ENDLÖSUNG.
    Nekem van egy, 2 centis bútorlapon átmegy a golyó, és nem engedélyköteles...
  • Her Laca
    Na megoldottam.

Telószám meglett ,felhívtam, "udvarias" hangnemben bemutatkoztam ,majd kilátásba helyeztem némi dorgálást . Nem részletezném,lehet egy év ban lenne itt az SG-n belőle:)Hebegett ,habogott ,próbált magyarázkodni de az meg engem nem érdekelt.
    Mindenesetre megadom a számát a szervnek (szomszédasszony vizsgálótiszt,oszt szeretik az ilyeneket) és majd ők ráfigyelnek.
    Végül is tanulságul szolgált az eset ,nagyon kell figyelni a gyerekekre.
    Különben is ezek a 13-14 éves fruskák már kész nőnek képzelik magukat ami még jól meg is nehezíti a dolgot. Tegnap este az Árkádban egy kis csaj beszélgetett a barátnőjével egy padon ,ás a nadrágja le volt csúszva ültében ,az egész popsija kilátszott , csak a tangája csíkja takarta. Gondoltam szólok ,de az asszony leintett.
  • Sanyo
    Nekem "csak" egy mindjárt 13 éves nevelt lányom van. Sajátomként imádom és féltem, de mindentől nem kell és nem is lehet megvédeni. Az anyja szerencsére belé tudta nevelni az idegenektől való egészséges bizalmatlanságot, de ettől még szoktunk érte aggódni. Nem szép dolog az email olvasás, de legalább látod, hogy mint akar a fickó. A fotózással nálam már rosszul kezdene, nem hívnám meg ebédre hozzánk, hogy megismerjem... A gyerek apjával együtt ütnénk, pedig ő engem is eléggé utál.
  • szekelyland
    pontosítva az előző munkahely céges szervere ahol mint rendszergazda voltam
  • Glo
    Mire nem jó a céges sms szerver
  • szekelyland
    Meg kell szervezni a dolgot, fotózáshoz előbb utóbb találka kell.
    Beszéld meg a lányoddal, világosítsd fel, hogy ez a fotós bácsi egy nagyon régi ismerősöd, akivel iszonyú rég nem találkoztál és szeretnéd meglepni, ezért apukát (téged) ne említsen. Emailozzon minél többet vele, ha lehet ip címet kiszúrni, (esetleg elküldeni nekem, van pár elképzelésem... ) utána találkát lebeszélni, ürgét elkapni aztán néhány bibliai idézetet gyakorlatban is bemutatni neki. Törölközőbe csavart gumibot pedig nyom nélkül megteszi hatását s az orvosi látlelet se mutassa ki, a máj táján sem, és ha a talpra aplikálod, eredménye hogy utána a 43-as lábra az 55 ös puha teniszcipő vazelin nélkül nem megy fel....

A feleségemet hívogatta egy idióta telefonbetyár, sajnos egyszer nem rejtette el a számát, először felhívtam, de még ő kezdett el fenyegetőzni, s ezzel felbaxott. Első lépésként a telefonszámát feltettem egy erotikus társkereső oldalra, bizonyos homokos szolgáltatásokkal társítva, ekkor jó pár hónapig csend volt. Utána elkezdte megint, akkor meg elküldtem neki 5000 darab sms -t, azóta csend van.....
  • Lebowski
    "szép nagy állat lett belőle"

hát ez :D asszem vigyorogva fogok elaludni :D ez egy ÁH :)
  • Her Laca
    Valóban nem sok mindent tehet az ember, de a barátaival ,volt iskolás társaival így tartják a kapcsolatot.
    No meg 13 és fél éves ,ezt nem kívánom senkinek ,borzasztó.
    Én magam semmilyen közösségi oldalon nem szereplek,engem ne zaklassanak.
    Még jó,hogy valamit csak ér a nevelésünk és szolt az anyjának,de nekem nem merte megmutatni . No mindegy holnap megtekintem az emailjeit,bár sose néztem még meg,de szükség törvényt bont ,oszt ránézek a jóemberre.

Kösz Glo:)
    Önellátóak vagyunk:) Fiam 23 éves hála az istennek szép nagy állat lett belőle
    ,ezt a thai boxot csinálgatja:)) Bár engem tisztel,ha mondok valamit szót fogad a mai napig.
  • acidrain
    Nakérem!

Le kell szervezni a találkát, mikor megvan a madár, jól szájon vágni, de úgy, hogy a taknyán csússzon végig, és minimum két foga kitörjön.
    Többet nem kell, mert ezért is annyit adnak, mint egy normálisért.

Én a postást ütöttem ki majdnem a múltkor.
    Arra ébredtem, hogy valaki ordenáré hangon beszél muterommal, mire kitápászkodtam az ágyból muter már bőgött, megkérdeztem mi volt.
    Kiderült, hogy a beugrós postásnak nem tetszett, hogy belóg a járda fölé egy faág, és előadta, hogy ő a faszagyerek, akit majdnem munkahelyi baleset ért.
    Nekem sem kellett több, kocsiba be, két sarokkal feljebb utolértem a madarat, "kissé" habzó szájjal útbaigazítottam, hogy milyen hangnemet válasszon magának a családtagjaimmal, elmagyaráztam neki, hogy ha így folytatja meglesz a munkahelyi baleset, de az én segítségemmel.
    Nem nyúltam hozzá, ennyitől már rendesen be volt szarva, azóta előre köszön.
  • Richtofen
    Persze a repülős fórumok nem tartoznak ebbe a körbe :)
  • Richtofen
    Sajnos nem sokat tehetsz ellen (azon túl, hogy figyelsz rá, a lányod ne mutasson magából a kelleténél többet a nagyvilágnak). Tele a világ aberrált nyomorékokkal, az információ meg olcsó.

Én speciel minden szósölmédija szájtnak ellenzője vagyok egy ideje; látszatbarátságok, rengeteg elpazarolt idő, és túl sok infó magunkról.
  • Glo
    Személyvédelmet távcsöves puskával jó pénzért vállalok :)

Diszkrét, mégis hatásos.

Amúgy most vettem egy fain fekete bakancsot Laca, csak szólj mikor kell kipróbálni
  • VO101Tom
    Lángszóró jó fegyver... fertőtlenít is...
  • Negwar
    Laca csak szólj mikor:)
  • Her Laca
    Urak ez off lesz.

13 éves lányomnak valami krapek elküldte a telefonszámát,mert látta a képét valami közösségi oldalon ,és szimpatikus lett neki,meg fotózni hívja. Most nem engedik megnéznem,mivel habzik a szám,és azon vagyok ,hogy olyan szimpátiát teremtek a ficaknak ,hogy többet fotóapparátot sem kezelni sem nézni ne tudjon . Eszem megáll. Milyen világ ez bakker. Na mindegy kinyomozom,oszt levadászom ammá biztos.
  • fridrich
    elnézést csak passzív szemlélője vagyok a fórumnak, de ha már szóba került a sötétkék égbolt akkor [URL=http://www.youtube.com/watch?v=nkHTQKWrdj0&feature=related]"ezt itt Anglia, itt nem parkolunk a pázsiton..."[/URL]
  • Her Laca
    Flaming cliffs 2-vel
  • Lebowski
    Flaming cliffs 2-vel vagy csak simán a lock onnal?
  • Her Laca
    Gidával mostanában ja meg Negwarral (ha éppen nem csajozik) menünk mi si kályhacsövekkel. Én még tanulom,de jó az. Bár az F15 el gépágyús dogolás az jó eccerű:)
  • Lebowski
    :D látom ezt fájt leírni :)
    namajd ha jön a bob akkor mi is visszaszokunk szerintem. mostanában jobban szeretünk mérföldekről "bombázni" lézermegjelölővel avagy TV-n keresztül :)
  • Her Laca
    Jó akkor kiemelem külön(bár mi a retket dicsérgetlek itt benneteket ,nem tudom,ezt valóban kifelejtettem),hogy rohadt csíterek voltatok ,KP PK lövései híresek voltak.Na így jó lesz?:)
  • Lebowski
    naaaaa :) azért ha az a hírös vadászfedezet nem szuperált annyira, akkor azért megvédtük magunkat. 2-3 gépig hatásosak voltunk, utána monnyuk hullottunk :) és igenis navigálni jó volt. mondjuk azóta sem felejtettem el hogy a navigáció vizsgám finn térképen volt kis fityfasz folyócskák tömkelegével. :)
  • Lacusch69
    A történelmet a győztesek írják.
  • TG Gida
    Tegnap a travel channel-en volt egy film Krétáról,ahol azt mondta az angol műsorvezető,hogy a bátor krétaiak a második világháborúban visszaverték a német ejtőernyősök rohamait és ezért nyerték meg az angolok a csatát.
    Na erre felnéztem azért.Hogy mi van?! Az angolok nyerték a krétai csatát?! Na ez a meredek nem a Grand Canyon.
  • Her Laca
    Persze ,mindig vannak jók,mi több olyan nincs ,hogy a legjobb a trónkövetelők jönnek ám. De KP ék tényleg bitang módon bombáztak,ritka volt,hogy maradt valami utánuk. Mondjuk szemetek voltak ,mert a taktika az volt,hogy maguk mellé vettek egy két rekesz sert ,meg kaját,oszt egy laza 45 perces sétarepülést abszolváltak,ha lelőttük a vadászokat akkor nagy kegyesen odaballagtak,és precíz számításokat végezve (orrba szájba navigáltak ,ez volt a heppjük) bombáztak.
    Mi már rég lerészegedtünk ,mire egy egy bevetéssel végeztek.
  • szekelyland
    Már néztük, tényleg elég szép film, de olyan depressziós, nekem vagy 4 sörömbe és v 2 órányi IL2-be került hogy felviduljak utána...
  • szekelyland
    Nekem a személyes rekordom Ju88-al AW-n stratégiai támadásban 8500 ról 2db 250essel belement pont a cél közepében.
    Na jó, ez egyszer volt....
    De tudok párat, akik qrva jól tudnak bombázni, pl HVS Blackcat, HVS Tiger, ők manuálisan, táblázat alapján dobtak, 6000 m ről, rendszeresen.
    Azért dobtak így, mert 3-5db 20-25 célból álló objektív volt, és így a 4 db 500-ast két különálló célra lehetett dobni.
    Annakidején az AW elején egy halomban volt 70-80-90 cél, odamentem JU88-al 2 db SC2000 -el 3000-ről reccs le az egészet, az meg vitt mindent, mint a tromf ász, tankot, házat, fél várost, alacsonyan lézengő ratát, csajkát meg szájtátó messzert...
    Olyant is láttam hogy 92 földi célt dobott ki egyből vmelyik egy jól célzott dobással....
  • Zair #30197
    Nagyon látványos filmnek ígérkezik.

Szerintem ez is jó kis film volt.