IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Meg kell szervezni a dolgot, fotózáshoz előbb utóbb találka kell.
Beszéld meg a lányoddal, világosítsd fel, hogy ez a fotós bácsi egy nagyon régi ismerősöd, akivel iszonyú rég nem találkoztál és szeretnéd meglepni, ezért apukát (téged) ne említsen. Emailozzon minél többet vele, ha lehet ip címet kiszúrni, (esetleg elküldeni nekem, van pár elképzelésem...
) utána találkát lebeszélni, ürgét elkapni aztán néhány bibliai idézetet gyakorlatban is bemutatni neki. Törölközőbe csavart gumibot pedig nyom nélkül megteszi hatását s az orvosi látlelet se mutassa ki, a máj táján sem, és ha a talpra aplikálod, eredménye hogy utána a 43-as lábra az 55 ös puha teniszcipő vazelin nélkül nem megy fel....
A feleségemet hívogatta egy idióta telefonbetyár, sajnos egyszer nem rejtette el a számát, először felhívtam, de még ő kezdett el fenyegetőzni, s ezzel felbaxott. Első lépésként a telefonszámát feltettem egy erotikus társkereső oldalra, bizonyos homokos szolgáltatásokkal társítva, ekkor jó pár hónapig csend volt. Utána elkezdte megint, akkor meg elküldtem neki 5000 darab sms -t, azóta csend van.....