IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #30229 Alul van a telefonszám :)
A motorfűrész pepecs dolog, mire elindítja kétszer leverik. Haverom az ülés alatt tartott rövid nyelű baseball ütőben hisz, a jobb hatásfok kedvéért kifúrta a végét és megtöltötte acélgolyókkal.. van húzása :)
Laca, finomabban is megoldhattad volna. Bemutatkozol, hogy Kis János rendőrzászlós vagy, feljelentés érkezett az úr ellen, fáradjon be a kapitányságra adategyeztetés céljából :) Ha nem megy akkor mennek a kollégák és beviszik. Pár nap csengőfrászt el lehet érni ezzel bárkinél. És beveszik.. én haveromat is átejtettem ugyanígy, csak én azzal a szöveggel, hogy szeretnék kérdéseket feltenni xy (az én nevem) személyével kapcsolatban, mert felmerült a neve mint egy bűntény lehetséges elkövetője. Szegény csak hebegett, azt se tudta mit mondjon :) Megköszöntem, letette, utána 10 másodperccel hívott, hogy a zsaruk nyomoznak utánam, mit műveltem :D Majdnem megszakadtam a röhögéstől :D