IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na megoldottam.

Telószám meglett ,felhívtam, "udvarias" hangnemben bemutatkoztam ,majd kilátásba helyeztem némi dorgálást . Nem részletezném,lehet egy év ban lenne itt az SG-n belőle:)Hebegett ,habogott ,próbált magyarázkodni de az meg engem nem érdekelt.
    Mindenesetre megadom a számát a szervnek (szomszédasszony vizsgálótiszt,oszt szeretik az ilyeneket) és majd ők ráfigyelnek.
    Végül is tanulságul szolgált az eset ,nagyon kell figyelni a gyerekekre.
    Különben is ezek a 13-14 éves fruskák már kész nőnek képzelik magukat ami még jól meg is nehezíti a dolgot. Tegnap este az Árkádban egy kis csaj beszélgetett a barátnőjével egy padon ,ás a nadrágja le volt csúszva ültében ,az egész popsija kilátszott , csak a tangája csíkja takarta. Gondoltam szólok ,de az asszony leintett.