IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem a személyes rekordom Ju88-al AW-n stratégiai támadásban 8500 ról 2db 250essel belement pont a cél közepében.
Na jó, ez egyszer volt....
De tudok párat, akik qrva jól tudnak bombázni, pl HVS Blackcat, HVS Tiger, ők manuálisan, táblázat alapján dobtak, 6000 m ről, rendszeresen.
Azért dobtak így, mert 3-5db 20-25 célból álló objektív volt, és így a 4 db 500-ast két különálló célra lehetett dobni.
Annakidején az AW elején egy halomban volt 70-80-90 cél, odamentem JU88-al 2 db SC2000 -el
3000-ről reccs le az egészet, az meg vitt mindent, mint a tromf ász, tankot, házat, fél várost, alacsonyan lézengő ratát, csajkát meg szájtátó messzert...
Olyant is láttam hogy 92 földi célt dobott ki egyből vmelyik egy jól célzott dobással....