IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nakérem!
Le kell szervezni a találkát, mikor megvan a madár, jól szájon vágni, de úgy, hogy a taknyán csússzon végig, és minimum két foga kitörjön.
Többet nem kell, mert ezért is annyit adnak, mint egy normálisért.
Én a postást ütöttem ki majdnem a múltkor.
Arra ébredtem, hogy valaki ordenáré hangon beszél muterommal, mire kitápászkodtam az ágyból muter már bőgött, megkérdeztem mi volt.
Kiderült, hogy a beugrós postásnak nem tetszett, hogy belóg a járda fölé egy faág, és előadta, hogy ő a faszagyerek, akit majdnem munkahelyi baleset ért.
Nekem sem kellett több, kocsiba be, két sarokkal feljebb utolértem a madarat, "kissé" habzó szájjal útbaigazítottam, hogy milyen hangnemet válasszon magának a családtagjaimmal, elmagyaráztam neki, hogy ha így folytatja meglesz a munkahelyi baleset, de az én segítségemmel.
Nem nyúltam hozzá, ennyitől már rendesen be volt szarva, azóta előre köszön.