22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tom235
    segítsetek légyszi.
  • bertino
    nekem mindig ment
  • tom235
    hiába írom be a http://prov.chello.hu-t az oldal nem jeleníthető meg. egyébként firefoxon próbálom
  • bertino
    átkötötted, IEbe vagy más böngészőbe beírod:
    prov

és ujraregeled a modemet
  • tom235
    sziasztok.
    chello light-ot használok egy asztali gépen de át szeretném tenni a netet egy laptopra. ezt hogy kéne?, mert amikor átkötöm a netet a laptopra ott nem működik.
  • Mo.Organ
    THX
  • Met
    Boldog születésnapot :)
  • Met
    Hé, úgy nézek ki mint egy kalandor ?:D
    Idáig még nem találkoztam ilyennel, vagy ment a net vagy nem, de így félüzemmel nem volt dolgom:)
  • Mo.Organ
    Egy kis kalandott vitt az életedbe a chello. :) Na és legalább csináltál egy virus keresést is. Komolyra fordítva, nálam is voltak ilyen problémák.
  • Met

nemtudtam, hogy hol a hiba :)
  • Mo.Organ
    Igen
  • Mo.Organ
    Bocs napok óta nem láttam a gépem. mi volt a gond mostanában?
  • PíszLávJuniti
    pingelés ment ?
    Sztem olyankora a DNS szerverükhöz nem tud csatlakozni.. Van hogy ip alapján megy a ping, de domain alapján nem..
  • Mike
    minek? mert mondjuk van egy öcsém azért
  • Aspyrin
    Jájj.. Például azért mert nem biztos, hogy csak egy ember használja a gépet, márpedig ez egy családban elég gyakori.
  • Aspyrin
    A chello kezdőlapján, arrafelé amerre az adatforgalmad tudod megnézni.
  • A tumi
    Minek 5 e-mail cím?
    Nekem is csak 1 van és kész.Nem értem minek többet csinálni,én még amit a chello-hoz adtak azt sem használom.Minek?????
    Szerintem teljesen felesleges.
  • A tumi
    Hello
    Classicom van és ugye az 30 giga maxal müxik.Namost volt már 1 párszor,hogy túlléptem és visszafogták a sebességet 90%-al és következő hónap 1-ig nem jött vissza a sebességem.Ekkor ajánlatos modem reset.
  • Mike
    hali

most olvasom, hogy a chello classichoz 5 db e-mail tartozik és 25 alias
    alias-t tudok állítani, de az e-mail-t hogy kell?
  • Dodo55
    nekem is szarakodott ma
  • CUCLI
    ugyanez volt nálamis. elment 10percre. ha visszajött akkor kb 10percig töltött be egy weboldalt. utánna megint elment 20percre. és ez így ment este 8ig. 2napig csinálta ezt.
  • Cat #3566
  • Cat #3565
    ez mostanában rendszeres, elmegy hosszabb-rövidebb időre (5-20 perc), aztán visszajön. Az utóbbi néhány hétben fordul elő, tapasztalataim szerint délután 2 és este 9 tájban.
  • mozesapo
    Lehaltak az chellos dns szerverek. Ennyi.
  • pedestrian
    mostmár így látom nekem sem kellett volna semmit csinálni. azért érdekes hogy Bp-n és Veszprémben is ilyen konkrétan behal.kiváncsi vagyok mitől. közben nekem is ment Skype és Azureus folyamatosan.
  • Met
    semmit, mondjuk áramtalanítottam azt is de utána se javult meg, az ICQ ment folyamatosan:)
  • pedestrian
    modemregisztráció.
  • Met
    milyen regisztrációval?

tulajdonképpen nem csináltam semmit, egyszercsak jó lett

majd ha jön Mo.Organ elmeséli mi volt ez:)

amúgy Bp. VII.ker
  • pedestrian
    (veszprém)
  • pedestrian
    Ez volt nálam is. Nálad magától javult meg? én meg cseszekedtem a regisztrációval.
  • Met
    Létezik olyan, hogy nem jönnek be a weboldalak de pl. az ICQ működik?
    Semmelyik weboldal semmelyik böngészővel nem jött be, 10-20 percig. Már kergettem vírust meg a tűzfallal is játszottam de nem volt hatása. Egyszercsak megjavult.
  • repro
    de az én IP címem nem az ez biztos.
    mind1 blokkoltam a bánatba és kész :)
  • mrzed001
    Ha a 255.255.255.255 a destination akkor az azt jelenti, hogy a te géped próbál kifelé kapcsolódni a 68-as porton ami pedig a
    bootpc 68/udp dhcpc #Bootstrap Protocol Client
    Fogadni mernék, hogy a te IP-d pedig a 80.99.93.254 volt akkor.
    Lényegébe egy DHCP kérés (bár már megy a neted, és van IP-d, szóval nem tom miért is akarna a DHCP újat kéregetni). A lényeg, hogy nem támadás, hanem csak felesleges kommunikáció
  • mozesapo
    Írsz egy mailt az [email protected], mellékeld ip címet, azt már küldik is a fekete autót. domain name: "catv-50635dfe.catv.broadband.hu", ezt is mellékeld.
  • repro
    off help stb:

80.99.93.254:67 ip címről folyamatosan zaklatnak :)
    PeerGuardian azt mondja, hogy 255.255.255.255:68 a Destination, UDP protocol.
    Gondolom, h ez a szolgáltató akármije, de mije? vagy miez? vagy nem?
    Előre is köszönöm, ha van valamilyen tipp vagy megfejtés.
  • precision
    arra nem gondolsz hogy a upc sávszéle nem annyi mint amennyivel a userek szemét kiszúrják? a upc -nek már servere sem lehet? :) amugymeg #3549
  • Mighty
    Miért kell egyből káromkodni?
  • PyRex
    Sziasztok!

A miénk a radiomax nevű webrádió ami jelenleg hivatalosan szünetel, helyette m3music test néven hallgathattok zenét - ez tényleg teszt adás. Amennyiben sikerül a chello-val megegyezni, hogy relay szerverként átvegyék a stream-eket, akkor nem fog beleszámítani a chello-s adatforgalomba és persze lesz frissítés is (a zenei adatbázis már csöppet idejét múlt...)

A szerverünk amúgy a Datanetnél ven jelenleg.

Üdv!
  • Munch
    Hogy a picsába legyen csellós egy webrádió? Elbírjon 2-3 hallgatót? Vagy hogy gondoltad?
  • schrank
    köszike akkor marad a zeneszHUB-os recsegő mi
    de ha az se csellós akkor kapják be