22959
-
tom235 #3587 segítsetek légyszi. -
#3586 nekem mindig ment -
tom235 #3585 hiába írom be a http://prov.chello.hu-t az oldal nem jeleníthető meg. egyébként firefoxon próbálom -
#3584 átkötötted, IEbe vagy más böngészőbe beírod:
prov
és ujraregeled a modemet -
tom235 #3583 sziasztok.
chello light-ot használok egy asztali gépen de át szeretném tenni a netet egy laptopra. ezt hogy kéne?, mert amikor átkötöm a netet a laptopra ott nem működik. -
#3582 THX -
#3581 Boldog születésnapot :) -
#3580 Hé, úgy nézek ki mint egy kalandor ?:D
Idáig még nem találkoztam ilyennel, vagy ment a net vagy nem, de így félüzemmel nem volt dolgom:) -
#3579 Egy kis kalandott vitt az életedbe a chello. :) Na és legalább csináltál egy virus keresést is. Komolyra fordítva, nálam is voltak ilyen problémák. -
#3578 #3556
nemtudtam, hogy hol a hiba :) -
#3577 Igen -
#3576 Bocs napok óta nem láttam a gépem. mi volt a gond mostanában? -
#3575 pingelés ment ?
Sztem olyankora a DNS szerverükhöz nem tud csatlakozni.. Van hogy ip alapján megy a ping, de domain alapján nem.. -
#3574 minek? mert mondjuk van egy öcsém azért -
Aspyrin #3573 Jájj.. Például azért mert nem biztos, hogy csak egy ember használja a gépet, márpedig ez egy családban elég gyakori. -
Aspyrin #3572 A chello kezdőlapján, arrafelé amerre az adatforgalmad tudod megnézni. -
A tumi #3571 Minek 5 e-mail cím?
Nekem is csak 1 van és kész.Nem értem minek többet csinálni,én még amit a chello-hoz adtak azt sem használom.Minek?????
Szerintem teljesen felesleges.
-
A tumi #3570 Hello
Classicom van és ugye az 30 giga maxal müxik.Namost volt már 1 párszor,hogy túlléptem és visszafogták a sebességet 90%-al és következő hónap 1-ig nem jött vissza a sebességem.Ekkor ajánlatos modem reset.
-
#3569 hali
most olvasom, hogy a chello classichoz 5 db e-mail tartozik és 25 alias
alias-t tudok állítani, de az e-mail-t hogy kell? -
Dodo55 #3568 nekem is szarakodott ma -
CUCLI #3567 ugyanez volt nálamis. elment 10percre. ha visszajött akkor kb 10percig töltött be egy weboldalt. utánna megint elment 20percre. és ez így ment este 8ig. 2napig csinálta ezt. -
Cat #3566 -
Cat #3565 ez mostanában rendszeres, elmegy hosszabb-rövidebb időre (5-20 perc), aztán visszajön. Az utóbbi néhány hétben fordul elő, tapasztalataim szerint délután 2 és este 9 tájban. -
#3564 Lehaltak az chellos dns szerverek. Ennyi. -
#3563 mostmár így látom nekem sem kellett volna semmit csinálni. azért érdekes hogy Bp-n és Veszprémben is ilyen konkrétan behal.kiváncsi vagyok mitől. közben nekem is ment Skype és Azureus folyamatosan. -
#3562 semmit, mondjuk áramtalanítottam azt is de utána se javult meg, az ICQ ment folyamatosan:) -
#3561 modemregisztráció. -
#3560 milyen regisztrációval?
tulajdonképpen nem csináltam semmit, egyszercsak jó lett
majd ha jön Mo.Organ elmeséli mi volt ez:)
amúgy Bp. VII.ker -
#3558 (veszprém) -
#3557 Ez volt nálam is. Nálad magától javult meg? én meg cseszekedtem a regisztrációval. -
#3556 Létezik olyan, hogy nem jönnek be a weboldalak de pl. az ICQ működik?
Semmelyik weboldal semmelyik böngészővel nem jött be, 10-20 percig. Már kergettem vírust meg a tűzfallal is játszottam de nem volt hatása. Egyszercsak megjavult. -
#3555 de az én IP címem nem az ez biztos.
mind1 blokkoltam a bánatba és kész :) -
#3554 Ha a 255.255.255.255 a destination akkor az azt jelenti, hogy a te géped próbál kifelé kapcsolódni a 68-as porton ami pedig a
bootpc 68/udp dhcpc #Bootstrap Protocol Client
Fogadni mernék, hogy a te IP-d pedig a 80.99.93.254 volt akkor.
Lényegébe egy DHCP kérés (bár már megy a neted, és van IP-d, szóval nem tom miért is akarna a DHCP újat kéregetni). A lényeg, hogy nem támadás, hanem csak felesleges kommunikáció -
#3553 Írsz egy mailt az [email protected], mellékeld ip címet, azt már küldik is a fekete autót. domain name: "catv-50635dfe.catv.broadband.hu", ezt is mellékeld. -
#3552 off help stb:
80.99.93.254:67 ip címről folyamatosan zaklatnak :)
PeerGuardian azt mondja, hogy 255.255.255.255:68 a Destination, UDP protocol.
Gondolom, h ez a szolgáltató akármije, de mije? vagy miez? vagy nem?
Előre is köszönöm, ha van valamilyen tipp vagy megfejtés.
-
#3551 arra nem gondolsz hogy a upc sávszéle nem annyi mint amennyivel a userek szemét kiszúrják? a upc -nek már servere sem lehet? :) amugymeg #3549 -
#3550 Miért kell egyből káromkodni? -
#3549 Sziasztok!
A miénk a radiomax nevű webrádió ami jelenleg hivatalosan szünetel, helyette m3music test néven hallgathattok zenét - ez tényleg teszt adás. Amennyiben sikerül a chello-val megegyezni, hogy relay szerverként átvegyék a stream-eket, akkor nem fog beleszámítani a chello-s adatforgalomba és persze lesz frissítés is (a zenei adatbázis már csöppet idejét múlt...)
A szerverünk amúgy a Datanetnél ven jelenleg.
Üdv! -
#3548 Hogy a picsába legyen csellós egy webrádió? Elbírjon 2-3 hallgatót? Vagy hogy gondoltad? -
#3547 köszike akkor marad a zeneszHUB-os recsegő mi
de ha az se csellós akkor kapják be