22959
-
#3546 Ha a radiomax.hu a chello hálózatán van, akkor nem számít bele.
Megnéztem, nem a chello hálón van.
radiomax.hu
megfelel ennek:
195.56.146.186
IP whois kérdés eredménye:
whois.arin.net - kapcsolódás...
Továbbadva a következő whois szervernek: whois.ripe.net...
inetnum: 195.56.146.176 - 195.56.146.191
netname: COLOCATION-DATANET-HU
descr: org_unit_en: GTS-DataNet Telecommunication Co. Ltd.
descr: org_unit_hu: GTS-DataNet Tavkozlesi Kft.
descr: Budapest
country: HU
admin-c: ZR1-RIPE
tech-c: MK1117-RIPE
rev-srv: ns.datanet.hu
rev-srv: ns3.datanet.hu
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS3340-MNT
source: RIPE # Filtered
route: 195.56.0.0/16
descr: DataNet Telecommunications Ltd.
descr: Public Internet Access Provider
descr: Hungary
origin: AS3340
mnt-by: AS3340-MNT
source: RIPE # Filtered -
#3545 ha felmegyek a chello.hu-ra és azokat a csellós rádiókat hallgatom azok beleszámítanak a adatforgalomba vagy mivel hogy csellós fasság nem mérik ? kérdezi egy classic-osból vált light-os -
CUCLI #3544 délóta szarozik ez a rohatt szar. néha van net de akkor g*ci lassú. másnak is szar vagy csak nekem?
(bp 9ker) -
#3543 Egy picit oda kell figyelni, és ügyesnek lenni, azt bye-bye korlátozás. -
#3542 Én nem mondtam hogy a következő hónapban teljesen le leszel korlátozva. Ha meg nem korlátoztak le annak meg csak örülj. -
#3541 nem is történik ugy szerintem se, nálam is hasonló példák voltak, inkább csak ugy kellene történnie, sztem mondjuk ezt :) -
#3540 akkor ezt magyarázd el részletesen, ugyanis általában a hónap utolsó 1-2 napjában rengeteget töltök, és a számláló is volt amikor 40 giga fölött állt meg, és a 30 giga fölötti rész mindig az utolsó napokban jött hozzá, az elmúlt kb 2,5 év alatt ez legalább 8-10 alkalommal megtörtént, és soha nem voltam az egész következő hónapban lekorlátozva. a figyelmeztető email alapján sem hiszem hogy ennek úgy kéne történnie ahogy mondod... -
#3539 Én nem csak olvasom, de a gyakorlatban is alkalmazom minden nap. -
#3538 Mindenkinek. Olvassátok az ászf-et. A hónap első napján feloldják a korlátot, nullázzák a forgalmat.
És lighttal is el lehet érni a korlátot 1-2 nap alatt.
Ha meg valami nem jó akkor hívni kell a 1221-et, azt ha jól adod elő, stb, és ők is látják, hogy nem is ment a neted, akkor feloldják a korlátot. -
#3537 ezt nekem irtad ?
-
#3536 Nincs olyan hogy az elöző hónap miatt korlátoznak le, ez hülyeség. Olvasd már el az ÁSZF-et is. -
#3535 priviben a segítség -
#3534 Ez hogy működik akkor?
31.én még nem korlátoztak le, a csúszás miatt később mondjuk 2-3.án kerülök korlát alá
olyankor hó végéig marad a korlát vagy mi? -
#3533 De van -
#3532 Olyan nincs hogy átcsúszol a másik hónapra. Minden hónap elején 0-nak. Érdemes felhívnod a 1221-et, hogy a mérő hibája miatt lekorlátoztak, bla, bla, bla. -
#3531 A forgalom mérés az mindig van csak olykor sajna te nem tudod nyomon követni. Ettől függetlenül ha eléred lekorlátoznak. A rendszernek is van feldolgozási ideje és ebből adodott hogy te átcsuztál a hónap elejére. -
#3530 pfu, nekem már vagy 4 honapja nem jött mail, hogy 90%nál járok, szal -
#3529 De igen, a saját számlálóm szerint igen, mert nem számoltak akkor sem, szinte egész hónapban csak 2-3 napot ment a számláló, de előző hónapban sem küldtek semmit, hogy túllépem és nem is lassítottak.
1.-én még ment normálisan, majd tegnap reggel amikor bekapcsolatam a gépet, csak lestem, hogy milyen lassú. Felmentem a chello.hu-ra megnézni, de ott kérés nem teljesíthető. Ebben a hónapban még 300 megát sem forgalmaztam... -
#3528 a múlt hónapban nem lépted át az 5 GB-ot? -
#3527 Ma mindenkinek ilyen tetűlassú a chello?
Chello Light-om van és olyan a sebesség, mint amikor lekorlátoznak. A vicc az egészben, hogy biztos, hogy nem korlátoztak le, mert 1: még csak másodika van.
2: a számláló nem is működik és múlt hónapban se számolt nagyon.
Ja és nem olyankor mailt is szoktak küldeni. Valami karbantartás van? Mert arról talán illene tájékoztatni az előfizetőket...
-
BenceYCE #3526 Van eladó 3 havi chello lightom féláron :) Érden nincs upc :(
PM-ben várom a jelentkezőket. -
Aspyrin #3525 Pocsék a net, pocsék a tv-is itt a nyóckerben. -
#3524 Tegnap valami gubanc volt a IV. kerületben. Szerencsére nem volt rá szükségem :)
Ma reggel már jó volt, szintén új IP-t kaptam. -
Pogány #3523 Kösz a válaszokat. -
#3522 dinamikus az ip-cím chellonál, ami kb félévente változik :) -
Pogány #3521 A leállás nem gond,mert 3 hónap óta most tapasztaltam először,csak azt hittem,hogy a kiosztott IP-cimem az maradandó.
-
Cat #3520 ha neked az nem gond, hogy leállt egy kis időre (én anyáznék rendesen), akkor nem. -
Pogány #3519 Hello. Lenne egy kérdésem. Az internet leállt egy kis időre,visszajött de más lett az IP-cimem. Ez gond? -
#3518 Itt a központban sincs semmi gond -
Aspyrin #3517 Háhá, egy újabb utcabelim :) -
Tmac #3516 8-ban (Nagy Fuvaros u.) is minden ok. -
Cat #3515 szintén. nagyon idegesítő, hogy rendszersen megszakad. Apám telefonált tegnap vagy tegnapelőtt, aztmondták hogy ebben a kerületben ez van. Kb. két hete kezdődőtt, azelőtt évekig nem volt semmilyen gondom :/ -
#3514 VII.-ben minden ok -
#3513 tökömkivan, csak nálam ilyen szutyok most a net? naponta minimum 3x szakad, van amikor 1 órán keresztül nincs net (!)... amúgy 8. kerület -
#3512 Nincs korlátozva, viszont hálóba kötött gépekhez nem kapsz supportot. Plusznál is csak 3 gépes hálózathoz kapsz supportot.
Szóva: annyi gépet használhatsz egy előfizetéssel (egy háztartásban!), amennyit csak akarsz. -
#3511 elméletileg 1 ;) -
#3510 A Classik csomaggal hány gépet lehet használni? -
#3509 prov.chello.hu
-
AnonymouS #3508 hehe, nekem ment :P -
zilahi #3507 Hát ezt elb....tam. ma végre meg tudtam nézni a forgalma. az elmult 1 hét = a 0-val. ha ezt tudom éjjel nappal ment volna.