22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    tény és való, hogy nem lenne rossz megoldás...
    bár otthon ennyiért nem tudom kinek éri meg...
  • Mighty
    A upc-nek van korlátlan internet szolgáltatása. Akinek nem tetszik a chello 5/30/60 gigás limite, menjen el erre az oldalra, nézegesse az ajánlatokat és fizessen elő.

Slussz. A chello korlátos, ha nem tetszik ne fizess elő rá.
  • bertino
    az viszont továbbra sincs leírva, hogy a korlátot tovább növelhetik, bocs
    (nem, nem állok le, mert ekkora kib@szás még mindig nem fér a fejembe)
  • Aspyrin
    Akkor mész a levesbe
  • robotnyk
    én hideg teát kérnék, a sört nem szeretem
  • Mo.Organ
    Ha rajtam múlna, akkor mindenki ingyen kapná a netet a gépet hozzá és annyi sör ammenyit csak akar. De nem rajtam múlik az egész.
  • Aspyrin
    Btw igazán megemelhetnéd a sávszélem a dulpájára, hamár ilyen jól összejöttünk :)
  • precision
    Amit leírtál az igaz. Tudjuk hogy 30gb a limit. Igen, nem mind legális, tény. De az is tény hogy adhatna többet is, neadjisten eltörölhetné a limitet.
  • Aspyrin
    :D Meleg van mi? Arra gondolt, hogy kint sem lehet mindenkinek csellója :)
  • robotnyk
    igaz, zárjuk is le, mert vannak komolyabb problémák is a szolgáltatással, kábeltvvel és chelloval egyaránt, mint az adatforgalmi korlátozás.
  • Mo.Organ
    Egyszer és mindenkorra tisztázzunk valamit. Amikor valaki szerződést köt chello-ra azt tudja hogy 30GB a forgalom limit. Ilyenkor nem áll le a net csak a le,-és a feltöltés lesz lassabb. Utána ne kezdje el jártatni a pofáját senki a limittel kapcsolatban, mert ez tudta mikor szerződést kötött. És nekem ne mondja el senki hogy a 30GB letöltött adatt az mind legális. Téma lezárva, részemről.
  • Mo.Organ
    Kicsit zavaros amit írtál. "külföldre is mennek fileok" és akkor most ezekkel mi van. Több GB foglalnak el mint a belföldi társai?
  • Munch
    Jah. Pl nézz meg kiadványszerkesztő céget, többszázmegás egy oldal. Azért azok is küldözgetve vannak bőven. Itt jöhet a válasz hogy legyen chelloja minden ilyen cégnek, hogy ne mérjen. Persze... Külföldre is mennek fileok.
  • bertino
    hagyjad már, nem látod, hogy észre se veszi magát... xD
    csak nyomja a magáét
  • robotnyk
    a munkájához kell és nem épp txt-ket cserélnek egymás között
  • Mo.Organ
    TXT file havi 30 Gb ? Ember !
  • Skynet85
    Esetleg belegondoltál abba hogy vki nem azért tölt mert épp warezol, hanem mert a munkájához kell és nem épp txt-ket cserélnek egymás között mert van iylen is pl én... Meg mi ez a demagóg ámítás, hogy a normálisa félév után leáll a letöltéssel már bocsi, de ha leveleznék és oldalkat böngésznék akkor most is 56k-s modemet használnék és nem téged boldogítanálak. Itt most nem arról beszélek aki minden szil sz**-t letölt mert hű de új meg menő hanem mondjuk oylankoról akinek van egy fix érdeklődési köre és abban mélyül el.
  • bertino
  • Munch
  • bertino
    pontosan

ott van #3743-ban a bizonyíték
  • Cat #3767
    a ping és a sávszélesség semmilyen viszonyban nem áll egymással - lásd müholdkapcsolat, ahol lehet 2 megabited lefelé, de a ping katasztrófális.
  • precision
    jajj jönnek a véresszájú farkasok :-V
  • precision
    ha te mondod :)
    elég gyakran szakad, ami még a kisebbik probléma, mert más szolgáltatónál is szakad a net néha, igaz nem ilyen gyakran mint itt...de mikor a pingem 50-60 egy 2,5mbit/0,5mbit -es vonallal, a 'pistikének' meg 15-20 az 1mbites adsl -el akkor picit elgondolkodom, hogy hogy is van ez :)
  • Aspyrin
    Véresszájú farkasok közé pottyantál
  • precision
    schrank: remélem a "gyökerezést" nem nekem mondtad...nem értem ezt a stílust, én sem ilyen stílusban írtam, miért nem lehet normálisan válaszolni...mind1.

Vlala: nem nézem természetesnek, csak ha már van, használom. azt ne mondd hogy te még sose töltöttél le bármilyen jogvédett cuccot, legyen az bármi...

amugy a #3754 -et csak 'poénnak' szántam, még szmájlit is raktam...nem gondoltam hogy emiatt még le is gyökereznek

písz
  • Aspyrin
    Ez kicsit lehangolt most :S
  • Mighty
    Internet explorer már akkor elkezdeni letölteni, mielőtt te OK-t nyomsz. Ezután az addig letöltött részt tényleg magasabb kb/sec-el írja. Firefox detto.
  • Aspyrin
    Azért van még a szolgáltatóban tartalék, classicom van de amikor elkezdek letölteni 2200!kbyte/sec-ről indul a mese..
  • Mo.Organ
    Teljesen egyetértek veled. Saját magambol kiindulva beszélek, sok minden faszságot letöltöttem aminek semmi értelme nem volt. Max fél évig lehet csinálni, azt utána úgy is ráun a normálisabb fele.
  • Mo.Organ
    Chello light-al tökéletesen lehet online játszani.
  • Vlala #3757
    UPC-warez csomag... beszabás.
    Tök jó, hogy néhányan természetesnek, sőt, kötelezőnek nézitek a warezt. 13 ezer / hó? Annyi úgysincs, mert annyiért egy játék is drága.

• bertino
  • schrank
    a netezők 90%-a NEM WAREZOL !!! a letöltési adatok szerint ezért ilyen a korlát a csellónál csak a sok kis faszkalap töltöget össze vissza minden szart amit nem is néz hallgat játszik vele csak az ilyen gyökerek nyavalyognak a 30GB miatt
  • precision
    idézem saját magam: "legyen egy chello-warez csomag, ami mondjuk 3/3 mbit, max 13 pénz/hó és nincs korlát"
    ezt értem alatta :)
    30 gb elég játékra...de amíg a netezők 90% -a warezol nincs értelme csak játékokról beszélni...mindenki szed le zenét, filmet, játékot...de ok, beszéljünk a nem warez letöltésről, abból is simán össze lehet hozni 30 gigát
  • Mo.Organ
    Chello-warez csomag alatt mit értesz? Nincs korlát? Honnan lehet azt tudni hogy te csak játszol és nem töltesz? 30Gb nem elég játékra?
  • precision
    szolj a upcseknek hogy legyen egy chello-warez csomag, ami mondjuk 3/3 mbit, max 13 pénz/hó és nincs korlát
    nagy sikere lenne, szarrá keresné magát vele a upc, és a kábelek is simán elbírnák a "terhelést" :)
  • bertino
    lál
  • Mo.Organ
    Ez van. Kinőttem már az állandó töltögetésből. Uncsi.
  • bertino
    húúúú, az király, főleg ha ezt most komolyan is gondoltad :DD

legyél már egy fokkal közvetlenebb, és ne ilyen hülyeségekkel butítsd a népet, és főleg ne rongáld ilyen bazi képpel a topicot, köszi
  • Mo.Organ
    2006 forgalom. havi 120 óra minimum a netezés.
    [IMG][/IMG]