22959
-
#3382 Nem tettél fel valamilyen forgalommérő progit? Nekem az egyik ilyen (BW meter) okozott teljes netmegállást. -
Shadow_THH #3381 így van most is
csak ugye ha esetleg vírus miatt van mégis akkor jobb ha megy az egész tábla
igaz balfaszul formázták meg a boltban és kb 40 giga nincs particionálva azért is jobb lett volna egy teljes
szóval ajánlás: gyors format -
Cat #3380 mert bénán csinálod. A 160 gigás vinyot két particiora oszd fel, az egyik legyen 10-15-20 gigás, igény szerint, ez a rendszer, a másik 140, ez az adat. Formatálásnál csak a 20asrol kell néhány gigát áttolni a másikra, és kész is a backup. -
#3379 nekem nemrég 160 GB adatot kellett bekápolni, szal hajrá :-) -
Shadow_THH #3378 bazzeg bekáp mehet akkor orrbaszájba :D 100 gigányi dvd -
#3377 mindegyik, leginkább format, legtisztább -
Shadow_THH #3376 eddig mindenki winreinstallt ajánlott
windows reinstall, format c, format teljes partíció, vagy windows felülírás? -
Shadow_THH #3375 "Szóval
tegnap kb 8 óra körül elment a netem és nem is jött vissza - gondoltam elment máshol is, nem nagy ügy. Aztán később amikor reseteltem a pc-met megint volt internet a modem állítgatása nélkül hipp-hoppra.
Különös - gondoltam. Netezek majd 3 perc múlva ugyanúgy megint nincs netem és csak a gép újrainditása oldja meg a bajom - újabb 3 percig körülbelül.
Felhívom csel-lowt 3szor is. Próbáltunk mindent, nem sikerült, én már végig hallgattam avivaldi mind a 4 évszakát telefonon, mire a 3-ik szerelő ember mondta:
valószinüleg virus blokkolja a gépemen a netet, ugyanis a modemet és a hálókártyámat látja, és ip-t is kapok az első percekben. REINSTALL!
nem installáltam újra az XP-m simán nyomattam egy rendszer visszaállitást és felraktam a Nav2005-öt. Ma viszont ÚJRA megjelent a probléma.
Köszönöm, hogy végigolvastad, ha van valamilyen ötleted is, segíts!" -
#3374 Úgy ahogy mondod. Ma ez első okos mondat amit hallottam. Pedig ma is sok emberrel beszéltem -
#3373 jó, nekem mind1 :P
addig jó míg versengtek a vevőkért... -
#3372 Kár, hogy nem emléxel. Akkor most megsporoltunk volna két beírást :)
-
#3371 legutóbbinál én nem így emléxem :) -
#3370 Eddig mindig a Chello emelt elöször és a TöCöm lépett utána -
#3369 amint jön egy Tcom emelés, követi a chellos is, kérdés mikor lesz ez -
#3368 Hy All Ma beszéltem egy UPC ismerősőmmel,és sajnos sem a sávszélességet sem pedig a korlátokat nem fogják emelni egy darabig ! "így is viszik mint a cukrot "mondta ő. -
deicide #3367 azért látom jól elvagytok....! -
#3366 -
#3365 :) -
#3364 semmi, nem működik -
#3363 Opciók:
Torrent letöltése Részletek Hozzászólások (34)
CHELLO SEBESSÉGKORLÁT MEGSZŰNTETŐ + Nero.v7.0.1.2.Hun.Premium.Edition (5 fájl)
Leírás:
Hi!
Chello adatforgalom ellen levő progi leírás :
Apply Patch-re kattintasz (alapértelmezés jó), majd a külső modemből kihúzod a táp kábeljét. Jelen esetben legalul azt a feketét
Majd újból viszadugod és restartold a géped.
Lőn világosság annyit töltesz le/fel amennyi jól esik, NINCS korlát.
Nem kell parázni a chellosoktól mert nem fizikailag csináltál a modemmel valamit, hanem csak a winfos "rontotta" el))
ezzel mi a helyzet? -
#3362 dehogy is. -
#3361 de az meg drága :) -
#3360 én elvagyok light-al, bocsánat :)
najó, néha a hozzá tartozó korláttal is -
#3359 akkor neked irány a Chello Plus :)az 60 GB -
#3358 ehhez a sebességhez képest a 30gb SZERINTEM kevés... a duplája elég lenne -
#3357 nem szeretném részletezni mert még valakit megbántok vele. Azt meg nem akarom -
#3356 nem baszok át senkit nem vagyok ovis -
#3355 és mi az amiken szoktál mosolyogni?
mi az ami nem úgy van ahogy itt álítják? -
#3354 na, akkor jó :)
ugyanis most full abba voltam, hogy palira veszel :) -
#3353 sárga dömpert már valahol hallottam, de ezt a honlapot nem ismertem megmondom öszintén -
#3352 akkor te ismered nagy sárga dömpert és a többi hwsw fórumon élő cégeseket ugye ? :-) -
#3351 ez hülyeség :)
-
#3350 valahol olvastam -
#3349 mert rám értve alapból nem igaz... -
#3348 ezt honnan veszed ? -
#3347 igaz, hogy mittomén csak hétfőtől csütörtökig megy a mérő? -
#3346 most fél órát nem leszek utánna mindenre válaszolok, vagy nem de az biztos :) -
#3345 30GB nem elég? Fogadjunk ha 100GB lenne akkor az sem lenne elég?
-
#3344 rögtön azután ahogy a T-Com is ingyen adja majd -
#3343 hogy te milyen lehangoló ember vagy :DD