22959
-
#3747 szívemből szólsz, van, és ez a szerencse...
megnézhetné magát a világ, ha csak chello NET lenne mindenhol 5/30/60GB "korláttal"
mellesleg szól arról vhol a szerződés/ÁSZF, hogy tovább kúrelhatjátok a sávszélt ? mert én ezt valahogy nem hiszem (áramból meg vízből se nagyon létezik korlátolt mennyiség hanem vagy van, vagy nincs)
persze ti védve vagytok, mert a sávszél (12kbyte) megvan(mérhető, ellenőrizhető módon), csak hát olyan choke-os, mint a szaggatott kelttészta... -
#3746 Ha menni akarsz akkor úgy sem lehet visszatartani téged. Akkor meg miről beszélünk itt. Szidni meg minden szolgáltatot lehet. Én is szidom az e-on, mert kibasztak velem és akkor mi van. Ha lemondom az előfizetést akkor max gyertya marad lámpásnak, meg agregátor a hűtőmnek. Ott nem lehet szolgáltatot váltani. A csapbol kifolyó víz is egy szolgáltatótol jön, ott sincs választásra lehetőség. De itt van! -
#3745 lál, szal ha még tovább növekszik az a tetves 5 GB is, még tovább odaküldtök 2 pofont a sávszélnek ? :D
na, én hülye 3. éve vagyok előfizetőtök, de mostmár betelt a pohár :)
nézz körül: ADSLelek korlátlanul vannak hirdetve szerintem mindenhol, chello meg elmehet a búsba a korlátjaival :)
és mostmár jönnek a telefonelőfizetés nélküli ADSLek, szal pont ideje lesz szerződést bontani, amint csak lehet -
#3744 Ballagjál be a szolgáltatodhoz azt bonts szerződést. Boldogítsál másokat.
Ha okasat kérdezel segítek mint másoknak, 5Gb meg nem egyenlő a 8Gb-al szerintem? -
#3743 ártatlanka
éjjel váratlan módon ismét babráltak vmit a kapcsolatommal... megszakadt, kaptam a szokásos 192.168 kezdetűt és utána visszaadták a régi IPm megint és olyan szinten mostmár alig jönnek be a lapok, hogy az valami hihetetlen
elhiszem, hogy az 5 gigás megengedett forgalom mellett, már 8 GBnál tartok, de azért ennyire rossz néven venni...
csak erről beszélek! -
#3742 Te itt most miről beszélsz? -
#3741 meg amikor annyi sávszéled nincs, hogy a kurv@ MSN bejelenkezzen, mert szükséged van rá, az is átb@szás! -
#3740 a nagy átb@szás az, amikor az amugyis korlátolt light sebességedet még choke-osabbra állítják, az
az már átbaszás a javából
meg a pingjeiddel minden rendben, csak az SG míg bejön 3 perc... -
#3739 ez nagy átbaszás ez az ingyen 2 hónap nehogy benyeljétek én is ezért váltottam light-ra mert ők úgy adják a x hónap free cuccot hogy amennyivel ilcsóbb a net az egy évre szerintük 2 hónap free -
#3738 IPod -
CUCLI #3737 Mo.Organ ez az Ipodos dolog hogyisvan? 2év hűségszerződéshez adják? -
CUCLI #3736 nálam is sokat szarakodik mostanában :( -
#3735 jó az ízlésed -
#3734 hova vigyem? :) -
#3733 hülye kérdésre hülye válasz -
#3732 Komolyan kérdezem van olyan fórum itt hogy adsl? Mert kiváncsi lennék az ő rájuk is.
-
#3731 A Stella vagy a Heineken, ezt a kettöt szeretem. Akkor ezt meg is beszéltük. -
#3730 emelj nekem sávot és korlátot és kapsz egy rekesz sört a munkahelyen jól jön -
#3729 íme egy ember, aki érzi mikor van hatalma...
bezzeg ha áramszolgáltatónál lennék, nálad most totális rendszer shutting down-t alkotnék, máris nem lenne ilyen vigyori pofád :) -
#3728 Lejárt a szabim Most akkor belassítom a sok netezőt. UUUUUUUUU. Rosszat szoltam? -
#3727 Csak nálam nao lassu most a net? -
#3726 én viszont ezerrel nyergelnék ADSLre -
CUCLI #3725 énis szeretném felmondani aztán megint beköttetni... kéne az az ipod :P -
#3724 ha a hűségszerződésből 1 év 2 hónap van még hátra, chello lightnál mennyit kell perkálni előfizetés felmondásért ? nézegettem chello lapját, de nem nagyon találtam, vagy eleve rossz helyen kerestem, mindenesetre ha vki tud infoval szolgálni, jelezze, köszi -
#3723 utóbbi 10 napban állandóan megszakad a kapcsolat játék közben chello light buzi-e vagy ? -
#3722 a szolgáltatónak nem lényeg, hogy én mit töltök le, bocsi :)
még azt is lesz@arja, hogy én esetleg egy honapban össz vissz 2x kapcsolom be a gépet, míg NETezek rajta :)
másrészt én arra céloztam, hogy bizony korlát nélkül is valószínűleg nem omlana össze az egész, már akkor ezt rebesgették, mikor kisebb volt a classic sávszéle és 15 GB volt a korlát
volt régebben egy NNAAAGGYY modem cfg kimaradás Miskolcon, mikor vagy 100 usernek elfelejtette a rendszer bejelentkezésnél kiküldeni a megfelelő modem cfg-ot, és ezek bizony egy két helyen 7-9 mbites (vagy még nagyobb) sávszélhez jutottak fél nap erejéig
persze egyből ki is használták, akkor is élt warez rendesen
na, ha azok után a chellonak nem volt semmi baja, nem hinném, hogy egy kisebb korlátemeléstől lenne -
#3721 Gondolom azért tudtad mikor megkötötted a szerzödést, hogy van limit. Egyébként a chello előfizetök között a 30 Gb elérő netezök százalékos aránya igen csak alacsony. Az ő kedvükért nem lesz változás. Ami a lényeg az informatikai törvény változásával lassan mindn szolgáltató köteles lesz limitet felállítani, ezt a limitet meg törvény adja meg mekkora is lesz. Gondolkozzál kicsi rigom, hogy amit letöltesz 30Gb abban mennyi film meg game van. Ez meg mind nem igazán legális dolog. -
#3720 hihetetlen hogy tegnaptól nem volt net, és telefonvonal sem. -
#3719 a változások nem feltétlen pozitívumként foghatóak fel
és különben is mi lesz a light-osokkal -
#3718 Sziasztok hallottam egy olyan hírt,hogy ősztöl lesznek változtatások sebesség terén!Ki mit tud? -
#3717 attól még elég sokunknak volt szerintem eddig is egyértelmű, hogy ez a korlát nem teljesen reális dolog :) -
#3716 Ezt most ki kérdezte tőled? -
#3715 Én sokat torrentezek, ami rengezeg adatforgalmat eredményez, ezért váltok. Röhej, hogy még mindíg van adatforgalmi korlát, pedig állítólag simán elbírná a rendszer a megszüntetését. -
#3714 A 20%-os kulcsot nem emelik vissza 25-re hanem a 15%ot 20-ra ugyhogy ez a chellot egyáltalán nem érinti. -
XerPY #3713 b+ mi a f@sz??!!! -
#3712 nnna végre lesz emelés a chelloéknál is igaz ez csak a számlára vonatkozik ugyanis vissza emelik azt az 5%-ot amit télen csökkentettek tudjátok gyurcsányos ÁFA-s fasság -
XerPY #3711 Na sikerült tényleg köszi. Ezt nem az előző üzenetre írom de nem voltam itthon tegnap összejött a net és mennem kellett és éjfél után értem haza akkor meg már aludtam nagyon kösz bár nem értem miért csak akkor jön b az az oldal ha minden a legalacsonyabra van állítva. Eleinte a fsz nevet sem fogadta el de utána elfogadta aztán nyomkodtam ott mindent és lett net. -
#3710 Azért egy jelzés jó lett volna hogy sikerült e, a köszönömröl meg nem is szóltam -
#3709 lol te még mindig szenvedsz ? -
#3708 az e-mail cimed és a jelszavad