22959
-
#3426 oks, megértem a dolgot, tény, hogy minden bagázs vmilyen szinten suttyó, mindegyikre lehet sztem rosszat mondani -
Holy #3425 inkabb nem minositem a upc-t
tobb mint 5 eve hasznalom, es mint mar ahogy korabban is irta vki, volt mar 2x is, hogy kiszamlaztak chellos plusra vmi 30 feletti osszeget
kicsit gaz, hogy a szamlakat 2x is ki tudjak levelezni, de arrol nem tudnak ertesitest kuldeni, hogy le fog jarni a husegnyilatkozat...
suttyo bagazs az egesz
amugymeg egesz egyszeruen videken voltam azert nem fizettem be... -
#3424 ez igen, csak így tovább, jó irányba haladsz
ha nem fizetsz, nyilván nem nyujtják a teljes sávszélt :) -
Holy #3423 lattam korabban itt egy url-t amin meg tudtam nezni a savszelem
vki nem tudja esetleg ezt a cimet ?
kiba upc szerintem bekorlatozott mert kestem nehany napot a befizetessel....
szaradjanak ki -
#3422 nalátod ;) -
deicide #3421 kiprobáltam szerintem is elég jó:) -
#3420 well, mért nem most? :] -
#3419 #3416 ;c -
#3418 próbáld ki , rájössz :) -
#3417 -
deicide #3416 délután kiprobálom...! -
#3415 30-40megát visz a botcomet,ezzel szemben az utorrent 3-4megát
nekem azért nemmindegy,mert bitcomettel sokszor bezavar a játékokba hiába van 768mb memori :) -
deicide #3414 most olvasom valahol hogy kitilt a rákba ha nem ezt a klienst használom...!
de a téma nem ide való..!
-
#3413 bitcomet se falja halálra azért :) -
#3412 én spec. azért használom azt,mert minimális memóriát visz el a többi torrent klienssel szemben -
deicide #3411 és mitöl olyan nagyon jó ez a torrent kliens progi..?? -
#3410 nm :) -
#3409 köszi -
#3408 erre kérdezősködj -
#3407 befosok,vagy 3hete olyan lassu a letöltésem hogy nemigaz....4-5kbokkal szedek,nemtom mi a szart csinálnak errefelé :| -
#3406 használj µTorrentet !!
[mer' rendes] -
Shadow_THH #3404 teqrvasneciek :Dasas
tumi bubi nem érted, hogy ilyen program NINCS? véletlen összeesés volt, hogy a csel-low nem mért akkor amikor te töltöttél. Amit leszedtél az egy féreg/virus/spyw/adw/trójai
ha nem hiszed el, ne hidd el - használd ahogy jól esik mert TE biztosan jobban értesz a hálózatokhoz és minden máshoz. téma vége -
#3400 remek, akkor kitűnően kitűnik ebből, hogy nem a program okozta azt, hogy a chello nem mért nálad -
A tumi #3399 Nekem az a lényeg,hogy ne csökkentsék vissza a sebességem!!!!
Az már eggyáltalán nem érdekel,hogy a program mihez nyúl hozzá ha nem mérik nállam a töltést!!! -
Shadow_THH #3398 na úgy látszik, hogy magam alá f*sok kéátszer itt helyben.
Most töltök up és down DC-n orrba szájba és azóta még nem volt semmi problémám (lekopogja)
akkor úg ylátszik a bittorrent kliens volt a bűnös. Gyerekek, még jó hogy nem ugrottam neki a formatnak... még most is a floppykat cserélgetném a backuphoz :D -
#3397 értsd jol, és ugy neked is leesik :P -
#3396 de ez is már el lett mondva annyiszor... -
Shadow_THH #3395 hát nem, mert a t2 és 3-ban a svárcenegger... mind1 :) -
#3394 hogy te mekkora láma vagy :)
az a korlátozásmérő a windowsodban csinál meg egy két dolgot ;) (pontosabban a registry-hez nyúl hozzá)
és ha a forgalommérő 20 gigából csak 50 megát ir jóvá, azt annak köszönd, hogy neked épp nem mér a chello, ugyanis a programnak és a chellonak annyi köze van egymáshoz, mint a terminátornak az emberekhez
szal semmi :-)))) -
#3393 LOL
-
A tumi #3392 Msn-t adj meg! -
Shadow_THH #3391 megnézem hogy csak dc valyon kiüt-e -
#3390 küldd : [email protected] , kösz, majd letesztelem. -
Shadow_THH #3389 nos ha te vagy az, akkor kérlek szánj rám pár percet, eleget telefonáltam nektek tegnap :D -
Shadow_THH #3388 hmm ha csak nem az azureus feltöltés gátlója a hibás, de az asszem eddig is ment
(a max feltöltési sebsséget szabja meg a torrenteknél, ugyanis egy-két torrent levenné a teljes up és igy down sebességemet is, népszerüsége miatt)
más program nem fut, nem szoktam fakelni. -
#3387 olyankor nem indítasz el valami sebesség limitáló, mérő, optimalizáló progit? -
A tumi #3386 Csókoltatom!!!
:))))))) -
Shadow_THH #3385 nem de nagyon érdekes dolgot tapasztaltam.
csak akkor áll le ha DC-n vagy Bittorrenten töltök le.
Most már fél órája netezuem gondok nélkül. Illetve az ftp letöltés is ment még tegnap 230 k körül.
Arra gondoltam, hogy esetleg a p2p alkalmazásokat nem csípázza
egyébként fut az msn is gond nélkül -
#3384 Ő nagyon szeretné azt a progit, szeretettel vár egy kávéra.
Tamas Mogyorosi
UPC Magyarorszag Kft.
Kinizsi 30-36.
H-1092 Budapest
Hungary -
A tumi #3383 Hello
Van 1 program amit felrakva nem mér a chello!!
Letöltöttem azóta 20 gigát de csak 50 megát számolt fel!!!!
Akinek kell privibe várom:)