166745
  • capaszabi
    hát igen, pont ma jutottak eszembe a régi jó kis "matchbox-fogós" délutánok... ha belegondolok miből marad ki a mai fiatalság akkor csak sajnálni tudom őket...

nem a topik témája, de sajnos elég durván érezhető a netes kultúrában is az el... nem is tudom milyen szó lenne ide jó ami egyben összefoglalja az igénytelenné, lenézővé, érdektelenné, alpárivá, sekélyessé és még sorolhatnám válást.

Ez a tendencia IRL már kb 2000 óta érezhető, netre csak most kezd felgyűrűzni...
  • YakHead
    Hagyd, biztos valami mélyliberális bértolnok aki rühelli a "nagy magyar oldalakat".
  • bom
    hát azt látom
  • [HUN]Crassus
    kész vagyok b+
  • [HUN]Crassus
    peace...,de amúgy nagyon is idevág vagy akármelyik játék topikba be lehetne linkelni és elolvastatni jópár szülővel hátha észbekapnak....

Wildor bezzeg nagyon jó látja a témát.
    Na mindegy befejeztem.
  • bom
    értem én hogy crassus kolléga nagyot akart villantani a féloldalas textjével, de legközelebb inkább a saját kis kétsoros hozzászólásával küldje el a rákba az ilyeneket, ne egy tök másról szóló történettel. az általad említett "általános jelenség" pedig úgy gondolom h egy 12 év körül mozgó gyerek esetében megbocsátható, hiszen nem az ELTE-n végzett. nagy ügy. most enyhén retardált, le van sz*rva, nem itt kell megvitatni a társadalmi/oktatásügyi kríziseket, azt hagyjuk meg a nagy magyar oldalaknak.. kkthx
  • WiLDoR
    próbálj már meg a sorok között olvasni vaze :D
    ez bazira nem a "brazilokról" szól ám, hanem egy általános jelenség része, ami mellett igenis nem lehet csak úgy elsiklani. ha valaki gyengeelméjű, s nem képes a piros betűs mondatértelmezésre az a mi bajunk is (lesz), s ez még csak a legkisebbik probléma...

amúgy meg mindketten értjük, hogy bom mire akart kilyukadni, csak a töke-fa**a tele van itt már mindenkinek vele - aki rendszeres olvasója ennek a topic-nak -, hogy idejön xyz 10 perces reg, aztán mindenféle körülnézés, meg minden nélkül ideböfög valami olyan dolgot, amire
    1. nem tudjuk a választ
    2. értelmezni sem tudjuk, mert még a magyar-magyar szótár is kevés lenne hozzá, olyan "választékosan" fogalmaz.
    s én azt megértem, hogy saját maga felé teljesen igénytelen az illető, de legalább ránk tekintettel lehetne, mert lehet mi nem beszéljük az ő nyelvét...
  • DarkHorSe
    te sem vágod? neked is gratulálok.....
  • dartonita
    Ember,ha ertelmezed a mondanivalom:
    az emlitett oldalakat LATOGATOM ES OLVASOM,valszeg azert vagyok kepben arrol amirol irnak.Ha pedig olvasom akkor valoszinuleg erdekel es osztom amit ir TC.
    Nem azt mondtam hogy nem igaz ami a cikkben/levelben van,hanem hogy nem ide valo.
    peace
  • [HUN]Crassus
    te sem vágod? neked is gratulálok.....
  • bom
    nemtudom miről beszélsz, én se vágom le. jött egy gyerek és törtös kérdése volt, erre te bemásoltál egy walloftextet arról, hogy valahol büdösek a kölkök meg fenyegetnek a szülők. talán büdös a képernyőd, vagy mivan? alulkultúráltnak tartod a gyereket mert nem tud helyesen írni? akkor írd azt. f*szom se kíváncsi egy féloldalas szövegre a kissebség helyzetéről az országunkban.
  • [HUN]Crassus
    sokminden világossá vált ebből a kommenedből és jobban teszem ha nem reflektálok rá neked.....

#136860-am rád mostmár duplán érvényes.....gratulálok hozzá! ja és ahhoz,hogy 35-40 éves korodra képtelen vagy ezt felfogni!
  • bom
    helló szociális válság topig. /wave
  • dartonita
    Ha nem vagod hogy az ilyet boven eleg a bombagyaron vagy mas ezzel foglalkozo oldalakon elolvasni,es nem telebaszni vele egy alapvetoen szorakozassal es jatekkal foglalkozo forumot,az nem ram nezve gaz.
  • [HUN]Crassus
    (a gyengébbek kedvéért nem a "roma téma" a lényeg a szövegben)
  • [HUN]Crassus
    ha nem vágtad le miért raktam be az elég gáz,hogy finoman fogalmazzak....
  • Zomil
    off:

a másik vicces amikor megkérdez egy tipikus törtös kérdést(pl. mondjunk egy jó szervert) és miután szólunk, h törtösöknek nem segitünk, felháborodik, h miböl gondoljuk, h ő törtön játszik
  • hawkie22
    Off

Csatlakozom az előttem szólóhoz, sajnos tényleg sok köze van ennek a wall of textnek a topichoz. Nem csak a magyarok közt vannak ilyenek nyilván, de mivel ez a fórum magyar, mi itt találkozunk nagyon sok ilyen emberrel. Ellenben a játékban is fellelhetők ezek az "elemek". És soha nem is fogod tudni megértetni velük, akár a piros szöveg felismerését, netán elolvasását, sőt, még te leszel a bunkó, hülye pöcs, hogy is képzeled, hogy leugathatod, hisz ő a felsőbbrendű, meg hát nem is ismered, kikéri magának, "húzz anyádba, hülye gyökér" felkiáltással.

De hát ez van, sajnos ez az ország erre jutott. És innen már csak lefelé vezet az út, mert nem tudom elképzelni, hogy ebből ki is lehet mászni. :)

On
  • Forolto
    Persze hogy nem,de szerintem egy rövid kitérő erejéig a játékhoz lazán kapcsolodó téma megengedett.Talán azt is megérjük öregek,hogy elolvassák az illetők és elgondolkodnak rajta.

Talán kevesebb hülyeséget olvasok a fórumon és a trade csatin.:)
  • Forolto
    Ohhhh igazán köszönöm a fordítást.Sose gondoltam volna hogy magyarról magyarra kell segitség. :)

Mondjuk ez a kevert angol-magyar mondatok is nagyon zavarnak ám.
    Vannak szavak amit átvettünk,naponta találkozok velük,de valahogy ha azt a szót se tudja rendesen leírni,mert csak kiejtve hallotta az gáz...

S mennyit látok ilyet a trade csatin is.
    S nekem azzal ne jöjön senki hogy ütótték hátulról és sietett leírni...
  • dartonita
    En is eleg regota latom az oktatasugyben,nevelesben es alapveto intelligenciaban levo hianyossagokat es lemaradasokat.Sokszor hangot is adok ennek,meg tobbszor alazok meg embereket a velemenyemmel.Ennek ellenere fenntartom hogy egy jatek topikja egyaltalan nem alkalmas az ilyen melysegu temakat megvitatni.
  • WiLDoR
    Sajnos elég sok, mert azok akik most csücsülnek az általános (közép-) iskola padjaiban, azoknak a kultúrális és műveltségi szintje kb. ezt fogja tükrözni. S ezekből vajon milyen felnőttek lesznek majd? jobb inkább bele sem gondolni...
    Amikor az a menő, hogy megrugdossuk a tanárt, meg a kifosszuk, felpofozzuk a másikat, s erre még büszkék is, na ott valami keményen el van ám ba**va.

Én anno, ha kezet mertem volna emelni a tanáromra - nem, még a gondolat se fordult meg soha a fejemben -, akkor az úgy elpi**ázott volna, hogy egy hétig nem kellett volna utána iskolába mennem.
    S ha ezt elpanaszoltam volna apáméknak otthon, akkor ők se rohantak ám volna a jogvédő szervekhez hápogni, hanem a következő verést meg tőlük kaptam volna azért, mert nem tiszteltem a tanáromat.

Erre most mivan? Röhej kategória, vagy még inkább szánalmas...

S többek közt a Crassus által idézett dolgoknak egyik folyománya az is, hogy idejön jóskapista968, beböfög valamit a fórumba, aztán elvárja, hogy mindenki hasraessen tőle, hogy ő itt mekkora macsó szlenget nyomott le most...ahelyett, hogy elolvasná 2 sec alatt azt a nyamvadt piros feliratot, s realizálná, hogy itt nem lesz neki érdemi válasz, vagy használná egy picit azt a szürke valamit a fejében, amit agynak hívnak, s bepötyögné a gugliba, hogy mit akar...
  • dartonita
    Ennek megis mi koze a topikhoz?
  • Dodo55
    Úgy értette szerintem:
    2.3.4 mast = 2.4.3-ast
    fan = fun
    kene = kéne
    isntat = instant

Azt még megértem, hogy tört, de hogy fun és ráadásul instant 70-es az már vicc. A wow lényege, hogy 1-es szinten olyan egyszerű, hogy egy 80 éves 5 perc alatt megtanul vele játszani, viszont ha odaültetsz egy 60/70/80-as karihoz egy 20 éves pro-t, aki elkeni a legtöbb ember száját az összes játékban, de wowot még nem látott, az nem sokra fog menni, mert nem tudja hogy kell játszani az adott karakterosztállyal.
  • ivjoe
    Sajna ilyen a magyar ember, nem néz, csak kurvaanyáz. (ha meghallja a bűvös tört szót -.-)

Vajon ha beírom, hogy én is törtön játszom, hányan fognak fröcsögve beszólni? :)
  • Besz
    Csak mert az FAQ-ban nincs benne:

Patch Mirrors: wirebrain.de, wowwiki.com, blizzard.com.

Ennyi már elég kell, hogy legyen, de lehetne még folytatni...
  • gege97
    Valaki Tobna Egy linket ahol a peccseket lelehet tölteni ezer kössz előr eis cS!
  • hawkie22
    Úgyhogy kiírhatjátok ezt akármekkora betűkkel, úgyis lesz olyan ember, aki mindig betalál a törtös kérdésekkel.
  • hawkie22
    Én régebben voltam rendszergazda egy koleszban (orvosi), és ott a hatalmas betűkkel az ajtóra kiírt szöveget, miszerint a gépterem határozatlan ideig zárva tart karbantartás miatt, nem is látták. Pedig 72-es betűméretet használtunk, ráadásul félkövéret.

Orvosin azért elvárná az ember, hogy legalább lássanak, ha már olvasni nem tudnak, de nem, mindenki egymás után nyitott be és kérdezte, mikor lesz gépterem. Szóval ez nem csak intelligencia függvénye, sajna ilyen a magyar ember. Nem néz, csak megy a hülye feje után.

:)
  • hawkie22
    Nem az a baj, hogy nem tudja értelmezni (bár az is lehet), hanem hogy el se olvassa.
  • Forolto
    valaki adjon valaki jo szerver<-ezt még valahogy tudom értelmezni,DE ezt a marhaságot magyarázza már el plz!

mast fan kene isntat 70.

De most komolyan ez mit jelenthet?
  • WiLDoR
    bár igy jobban belegondolva a nick-ed elárul mindent -.-
  • WiLDoR
    na most már én is azt mondom ám, hogy menjetek a jó büdös pi**ába a qrva tört serveres kérdéseitekkel együtt, s tanuljatok meg végre fogalmazni is...

ennyire nem lehettek baszki gyengeelméjűek -.-

(picket tedd már ki plz 3x ekkora betűkkel azt a piros feliratot, mert úgy néz ki, hogy a sok sötét nem birja őket enélkül észrevenni...abba inkább nem gondolok bele, ha értelmezési problémák vannak, mert az már több, mint súlyos szituációt feltételezne a magyar társadalom (?)feltörekvő, s fiatal(?) nemzedékében)
  • Lacee
    még mindig #136789, amúgy meg csak Fehércsokit tudnám idézni.
  • maniac001
    Sry tényleg nem bántani akartam de szétröhögtem a fejem :)
  • plu604
    úúúúú ez oltás volt :D
  • maniac001
    "Hejesírás egyes" Átgondoltad ezt a mondatot?

No Offense csak tetszik :)
  • Forolto
    Hejesírás egyes,fogalmazás egyes és az alapján amit írsz visít,hogy törtel játszol.

Melyik szerveren van a karid?
  • capaszabi
    Ez a gm parancsos kérdés, meg hogy nem törtre kell neki a dolog olyan volt, mintha fehér csuklyás faszi bemenne fehér házba, és Obamát keresné, hogy szülinapjára hozott neki csokit. Kicsit átlátszó...
  • plu604
    felesleges fehércsokin akárkinek is felakadni, minden törtös kérdésre pontosan ugyanezt írja be...