World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
A kérdésem: a vendoroknál milyen idöközönként frissülnek a receptek?

Magh
Ha tönkre nem is vágta, azért nem a WoW csúcsa. Persze ez szubjektív, de szerintem a lore-t ismerõk, warcraft veteránok többségének a WotLK olyan, mint egy falat kenyér.

mousee
Ízlések és pofonok, akkor sajna nem megyek eredeti wow-ra, megvárom a Runes of Magic-et 😊

További kellemes fórumozást, és bocs a zaklatásért...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

nincs ilyen és nem is lesz.
minden server lvl70-es tartalommal (BC) fut jelenleg és 80-asra lesz upgradelve (wotlk), ahogy kijön a kieg.

de ettõl függetlenül te maradhatsz a 60-as tartalom (alap wow) keretein belûl official servereken, csak egy idõ után idegesítõ lesz majd.

ha meg ez nem tetszik, akkor lehet maradni továbbra is a fos "törtszerókon".

(ps.: amúgy meg a BC egyáltalán nem vágta tönkre a game hangulatát, csak szimplán más feeling...szerintem.)

mousee
Üdv!!

Én idáig tört szervereken játszottam (meg ismerõs accján origin-en), de nagyon elegem van belõlük, ezért szeretnék (késõbbiekben) egy eredeti wow szerverre felmenni. Viszont szerintem a bc tönkrevágta az egész játék hangulatát, szóval szeretnék egy olyan szervert keresni, ahol a maximum szint a lvl60, és nincsenek 70esek, késõbb pedig nem lesznek 80asok 😊

Létezik ilyen?
Válaszokat elõre is köszi

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Lacee
Hunter Timers

esetleg a Forte, ez egy moduláris mérõaddon

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

the elder
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan addon, ami mutatja, hogy a lerakott csapdák mennyi idõnél járnak, és ha be van csapdázva valaki, az meddig van még bent a csapdában.
A válaszokat elõre is köszi

az hogy ptr-en nincsenek frissitve a dolgok az szerintem nem azt jelenti, hogy káosz lesz vagy valami. Mivel nem kötelesek mindent publikusan tesztelni és ezzel én nagyon eggyet is értek!

TVelvet
Jöhetne már az November 13.-a.
WF totem 20% talentelve, de amúgy igen. (de dk amúgy is megoldja azt a 20% +hastet saját talentbõl)

k O T T A
ergo unholy presence meg haste totem az 15+24% haste ha dk vagyok? az így jólenne

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

szentem holy pala

Magh
Persze az kizárt.

kakadara
WoTLK-ban Arenaba mek lenne a jobb felalas Warrior Rougo es ez a kerdes HolyPala vagy Restoshaman?

De akkor sem jövõhéten 😊

Magh
Azért kieg elõtt 1 hónappal illene frissíteni, ami 3 hét. Ha azt nézem, milyen tempóban dolgoznak a PTR-en és a bétán, ezt egyáltalán nem is tartom kizártnak. Így is káosz lesz, de kit érdekel?

nem stackelnek a buffok amik partyra/raidre szolnak (csak a nagyobb ervenyesul), de ami csak sajat magadra hatna az stackel a tobbiek raidre/partyra hatojaval. pl shadow weaving shadowpapoknak stackel a coe, vel de pl lock mar nem kapja meg a shadow weavinget.

k O T T A
egy kérdés
köv patch után haste totem retri aura stackel vagy a nagyobb buff elnyomja a kissebbet?
warrior rampage meg feral druid 5%critje stackel?
plusz kiegben elvileg dk aurája is hastes lesz unholy presence az is stackel majd?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

TVelvet
a peted kap 20% dmgup-ot ha 20 yardnal meszebb van
AnarchoiD
ilyenre szukseg lesz, ptr-en lattam, van olyan talent huntinal, ha kimaxolod , 20yardnal tavolabb kapsz ovatos 20% damageupot 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TVelvet
nein
Létezik olyan addon ami a target pontos távolságát mutatja? csak olyat találtam ami úgy jelzi hogy pl. 8-25 yard. nekem pontos érték kéne.
Davidus
le is lehet majd tõlük tölteni. BChez is adtak torrentet és max sebességgel jött

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Davidus gondolkoztál már rajta, ha a gemersloot-ról megveszed a cd-key-t akkor honnan lesz meg a game ?
Ez biztos hogy nem fog megtörténni jelenlegi állás mellett.

Davidus
én nem hallottam de jó lenne😛 tény hogy most kevesebb mint 1 héten belül 2 peccs is jött szóval nem lazsálnak

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
egyre tobb helyen hallom vissza , hogy a ptr-es 3.0.x -es pecset jovoheten vezetik be .. ennek vajon van valami alapja ? tud vki valamit ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

k O T T A
kicsi és nem tud sétálni a földön ennyi bajom van vele😊

ezen már elfilóztam én is 😊
druidával lehetne jó kis kamikáze akciókat igy végrehajtani...

Csirke4
Release spirit now
The Garrett
Viszont mi lesz akkor ha menet közben kiszáll az irányító karakter a motorból?
Továbbmegyek: mi van ha az irányító karakter druida, nekihajt a szakadéknak, a levegõben kiszáll a motorból és átmegy flight formba, az utas karakter ilyenkor lezuhan?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a lock-nak kifarmoltam én is a netherdrake-et.
aztán rájöttem, hogy baromság.
azóta is ott rohad a bankban az a mount.
a cenarion-os hyppogriff 1000000000000000000x jobb.

motorbicikli is ilyen lesz. 3 napig rá lesz cuppanva mindenki, mindenki jól kifosztja majd alapanyagokból ah-t, én keresek ezen majd egy rahedli pénzt, aztán elmúlik majd ez a mánia is.
különben is, a ql kis felsteed-et (lock epix paci) semmi másra se cserélném el, még a za-s medvére se...

panther112
Meg vannak a 'törtszerósok' is.

The Garrett
3 féle. A harmadik idejon és ilyeneket írogat mint te.

panther112
Ez a wow😊 Menj fel az official fórumokra, ott is uez megy, csak nagyban.

edios
Komolyan elképesztõ ez a topik😊

Kétféle ember található meg itt:
a, szapulja a játékot folyamatosan, v ha épp nem, akkor játszik vele
b, elkezdi számolgatni, hogy melyik talentezés hány ponttal sebez nagyobbat a másiknál

<#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

azota is 10bol 8 ember netherdraken repked😛

panther112
Ez realm függõ, hogy hány napos csoda a nertherdrake. Sylvanas-on annyi volt, mint a szemét belõle. Sárkány mount-ok szerintem nagyon randák lettek, a repülõszõnyeg viszont igazi telitalálat. Mivel ez a motor nem tud repülni max. bg-ken lehet majd belõlük sokat látni (ott meg úgy sincs hangulat, amit le tudna rombolni), Outland-ben se mountolt szárazföldire a kutya se.

tigeroo
goblin shreddert a népnek <#gonosz1>
The Garrett
en nem félek ettõl. Lesz annyi fasza mount a kiegben: Mindenféle sárkány meg mammut meg amit el tudsz képzelni, kétlem hogy mindenkinek a motor kellene majd.

Netherdrake-re is aztmondták anno, huuudegáz mindenki netherdraken fog majd repkedni...aztán ilyen 3 napos csoda lett belõle.

The Garrett
annak lehet pl nagyon praktikus a motor aki 2 accal játszik vagy csak behozza a haver kariját farmolni, és könnyebben tudja szállítani a karaktereket.

magus
-benne

magus
nem nagyon van más választásuk, aki eddig nem kezdett el wowozni, az nem az x.-nél fog, a régi arcok meg nem fognak visszajönni az x. insta miatt. viszont ezen a motoron és repülõszõnyegen még énis röhögtem és egy perverz gondolat erejéig megfontolódott bennem h visszajöjjek...

amúgy is, ahogy garrett írta lejjebb, mindig is voltak benne oda nem illõ mechanikus szerkezetek a warcraft világában...

BEAST
<#levele>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
keress csapatot menjetek többen! valamint próbáld egyesével max kettesével ölni azokat a törpéket😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
Vájettörpnek (ez rider)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
nekem is lesz csopperem

Lynx_TWL
tengeralattjáró volt ( egy nagy hordó kb periszkóppal ) de ez a motorosdi ez már kicsit más😄

16gaborm
Hy
Most keztem a Warcraftot és olyan problémám lenne a 3. vagy 4.feladatnál hogy valami köveket vagy miket kell elhozni egy bányából,de vanak ilyen kis törpök és azok 20mpalatt összezuznak😞

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

azzal nem is lenne baj ha par darab lenne, de hogy geci sokan fognak emiatt (hogy nem kell engi hozza) ezzel furikazni az cseppett sem igeretes😞