World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem: a vendoroknál milyen idöközönként frissülnek a receptek?
További kellemes fórumozást, és bocs a zaklatásért...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
minden server lvl70-es tartalommal (BC) fut jelenleg és 80-asra lesz upgradelve (wotlk), ahogy kijön a kieg.
de ettõl függetlenül te maradhatsz a 60-as tartalom (alap wow) keretein belûl official servereken, csak egy idõ után idegesítõ lesz majd.
ha meg ez nem tetszik, akkor lehet maradni továbbra is a fos "törtszerókon".
(ps.: amúgy meg a BC egyáltalán nem vágta tönkre a game hangulatát, csak szimplán más feeling...szerintem.)
Én idáig tört szervereken játszottam (meg ismerõs accján origin-en), de nagyon elegem van belõlük, ezért szeretnék (késõbbiekben) egy eredeti wow szerverre felmenni. Viszont szerintem a bc tönkrevágta az egész játék hangulatát, szóval szeretnék egy olyan szervert keresni, ahol a maximum szint a lvl60, és nincsenek 70esek, késõbb pedig nem lesznek 80asok 😊
Létezik ilyen?
Válaszokat elõre is köszi
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan addon, ami mutatja, hogy a lerakott csapdák mennyi idõnél járnak, és ha be van csapdázva valaki, az meddig van még bent a csapdában.
A válaszokat elõre is köszi
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
köv patch után haste totem retri aura stackel vagy a nagyobb buff elnyomja a kissebbet?
warrior rampage meg feral druid 5%critje stackel?
plusz kiegben elvileg dk aurája is hastes lesz unholy presence az is stackel majd?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
V9ykn8_TZL0
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
druidával lehetne jó kis kamikáze akciókat igy végrehajtani...
Továbbmegyek: mi van ha az irányító karakter druida, nekihajt a szakadéknak, a levegõben kiszáll a motorból és átmegy flight formba, az utas karakter ilyenkor lezuhan?<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
aztán rájöttem, hogy baromság.
azóta is ott rohad a bankban az a mount.
a cenarion-os hyppogriff 1000000000000000000x jobb.
motorbicikli is ilyen lesz. 3 napig rá lesz cuppanva mindenki, mindenki jól kifosztja majd alapanyagokból ah-t, én keresek ezen majd egy rahedli pénzt, aztán elmúlik majd ez a mánia is.
különben is, a ql kis felsteed-et (lock epix paci) semmi másra se cserélném el, még a za-s medvére se...
Kétféle ember található meg itt:
a, szapulja a játékot folyamatosan, v ha épp nem, akkor játszik vele
b, elkezdi számolgatni, hogy melyik talentezés hány ponttal sebez nagyobbat a másiknál
<#banplz>#banplz>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Netherdrake-re is aztmondták anno, huuudegáz mindenki netherdraken fog majd repkedni...aztán ilyen 3 hónapos csoda lett belõle.
amúgy is, ahogy garrett írta lejjebb, mindig is voltak benne oda nem illõ mechanikus szerkezetek a warcraft világában...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
๏̯͡๏﴿
Most keztem a Warcraftot és olyan problémám lenne a 3. vagy 4.feladatnál hogy valami köveket vagy miket kell elhozni egy bányából,de vanak ilyen kis törpök és azok 20mpalatt összezuznak😞
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT