166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dodo55 #136829 Mert eredetin nem igazán vannak GM parancsok, legalábbis nem sok mindent tudni róla, tök máshogy működik az egész(talán még külön GM kliens is van), ott a GM-ek Blizzard alkalmazottak, ez a rendes munkájuk, ezért kapják a fizetésüket, nem pedig "egyszerű emberek" mint tört szervereken.
Amúgy meg valamire való törtön se mész vele semmire, mert jogosultsághoz vannak kötve.
A critical error, ami amúgy sejtésem szerint sima wowerror, meg valószínűleg azért van, mert bugos a törtszerver emuja, amin játszol, vagy szarul van beconfigolva, és felenged inkompatibilis verziójú klienssel is.
A megoldás egyszerű: Ha már tört, akkor alap, hogy vagy R. vagy T., és nem gagyi homemade funszerverek. -
#136828 Nemtoom honnan veszek h törtel jáccom nah mind 1 !!!erre mit mondotok?mért dobál,ezzel a game h critikal error meg ilyenek?nemrégóta!:(és már újra is raktam pls help! -
Dodo55 #136827 Nem mindenki lehet én, hogy ingyen játszon eredetin :D
Na jó azért majd a WoTLK-ba szerintem beszállok valamennyivel, ha eljön az ideje. -
gotchaaa #136825 Elképzelem ilyenkor a fejed a monitor mögött. :) -
#136824 önjelölt blizzbérenc vagy? w00t
-
vidu01 #136823 Köszönöm a tippet, wowmatrixal installáltam így működik. -
#136822 Neked is szép napot! ^^ -
#136821 Kimosthatnád a szádat. -
A konzolos Molten Core sokkal jobb volt. -
#136817 höhö:)
sztem a tavalyi blizzes joke azért jobbvolt -
WiLDoR #136816 pedig nem is rossz az ötlet :D -
Camouflage #136815 A Questhelper zavarhatja, lassithatja a wow-ot.
(Ugyanakkor azt figyeltem meg, hogy valamilyen addon miatt - talan questhelper, talan vanaskos, talan valami mas - a gep doccen egyet, ha masik jatekos van a kozelben. Ez nagyon hasznos szokott lenni, ha epp valami Istentol elhagyatott helyen questelek vagy gyujtogetek, van idom felkeszulni.)
A helyedben nem masolgatnam manualisan, leteznek erre joval kiforrottabb megoldasok is: pl. WoWmartix - de van valami curse-os alternativa is. Beirod az addon nevet es install. Az update folyamat is gombnyomasra tortenik. -
ShaiHulud #136814 aprilis 1 pimp my mount -
#136813 Melyik bg hozza mostanában a legjobban a honort? -
vidu01 #136812 Bemásoltam, de semmi változás nem történt a játékban. Addons listába sem jelent meg.:( Megpróbálok vmi más addont beüzemelni hogy azt sikerül e. -
Gabesz026 #136811 Remélem ettől még nem csesződött el tökön bököm magam ha igen. -
Th0m #136810 feleslegesen -
Gabesz026 #136809 Akkor elvileg feleslegesen kértem új jelszót? -
#136808 Szerda van,gondolom update van minden szerveren.11 utan probalj belepni,addig szokott tartani. -
Gabesz026 #136807 Ezt írja mikor nem fogadja el
This service is not available -
Gabesz026 #136806 Sziasztok lenne problémám!
Ma reggel be akartam loggolni a játékba és kiírta hogy nem jó a jelszó és hogy látogassak el egy adott oldalra ki volt írva most nem írom le és hogy ott adnak új jelszót.
Beírtam mindent küldtek is új jelszót majd elküldtek ide hogy írjam be az acc nevem meg az új jelszavam.
http://www.wow-europe.com/account/ Please remember to choose a password that cannot be easily guessed and not to share your password with anyone.
Account Name / E-mail Address (amúgy ide mit kell írni az emai címet vagy az acc nevem)
Mert beírtam amit küldtek de nem fogadja el most ilyenkor mi van?
Sajnos jobban nem tudom leírni. Bocs ha értelmetlen. De már szeretnék játszani :(((((
-
Verzoo #136805 program files/world of warcraft/interface/addons
Ha nincs még addons könyvtár akkor csinálj.. -
vidu01 #136804 Jó hogy előhoztad, ez kell nekem is.:) Viszont tényleg könnyű megtalálni gógliba
Hova kell bemásolni hogy működjön? -
#136803 akkor ideje utána nézni...
(mielött kérdezünk valamit, általában illik elötte utánanézni és nem forditva...) -
adammmmmmm #136802 Lenne pár kérdésem.
A quest helper tönkrevághatja vagy zavarhatja a wowot (pl:kilépeget,nem indul el)?
Lophatnak el rajta accunotot vagy ilyesmi?
Ingyenes?
Ha ingyenes akkor valaki tudna valami oldalt adni ahonnan le lehet szedni?
(még nem néztem utánna csak hallotam róla) -
Dant0r #136801 Úgy mondod, mintha Frostbite procolása esetén mindenki csak ott állna benne, várva rád hogy lődd végre a frostboltokat :D
FoF jó lehet arénában a nem-frostbiteos ellenfeledet stunolni pl -
Niar #136800 És szerinted mennyire éri meg kitenni a fof-ot pvpben? Fejlődés közben én így nem semmi értelmét nem látom, mert ha bejön a frostbite úgyis nagy valószínűséggel critelni fogok és nem is biztos hogy leesik az effekt, így tudok castolni még egy frostboltot ami szintén frozen targetra megy. -
krisz073 #136799 Sziasztok.
Ha valaki most áll " World of WarCraft: Wrath of the Lich King " vásárlása előtt akkor dobjon egy PÜ-t mert van pár darab bontatlan.
Sima verzió 6000 Ft-t és van 1db CE verzió is az 12k. -
ShaiHulud #136798 lotto 4es. (erre talan tobb is az esely) -
#136797 gz!én egy darabot nem nyitottam de a time lost nekem is hasonló felkavaró érzés lesz:) -
voloume #136796 3 ismerősömnek is az elsőbe volt :) -
ShaiHulud #136795 igen fof akkro procol amikro a frostbite, ez azert van hogy frostbitera immunis mobokra is lohess shattert -
#136794 Green proto drake! muwhaha:D
/baszki azóta nyitom a tojásokat 2 karival hetente,hogy kijött a liccsking/ -
Ragnar360 #136793 substance (btw milett a honlappal már elég rég nincs [megint] v csak én nem tudom az újat lehet :d) -
#136792 Piros felirat, nyet? -
Niar #136791 Sziasztok, lenne egy frost mage-el kapcsolatos kérdésem/észrevételem. A fingers of frost talent nekem folyamatosan csak a frostbite-al együtt procc-ol, külön külön sose, miközben az van odaírva hogy minden chill-re procc-olhat. Ez igy a normális?
Ui.: Nem törtszerveren játszom. -
maniac001 #136790 Azt mondják 12 éves korban már tudnak a gyerekek olvasni. Én úúúgy örülök hogy te magad vagy a cáfolat. Hát 12 éves-e vagy?
Te jobb egérgomb. -
YakHead #136789 Tessék: szerver -
darkstrike #136788 plz valaki adjon valami jo szervert (instat 70) ha lehet BC -s t :DDD
-
WiLDoR #136787 a gond ezzel az, hogy ami papírforma szerint jól mutat, és pontos képest ad, az ingame a millió+1 egyéb változó miatt teljesen más értékeket fog produkálni.
akárcsak az életben...