World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
nemtudod még felrakni, nem tölti le teljesen. az utolsó darabot majd a patch napján fogod kapni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
warcraft jatekokban mindig voltak hasonló mechanikus szerkezetek. Legalábbis úgy emlékszem, hogy voltak benne régen ilyen gõzhajótól kezdve olajfúró tornyokig mindenfélék. Akkor miert ne lehetne motor is? 😛

[HUN]Crassus
anno én is inkább a "középkori feeling" miatt szerettem jobban ad and d-t meg magus-t...
wow-is azért tetszik,mert olyasmi a világ...,de egy motor baszki:S

majd ha lesz VAmpire MMORPG ott majd én is lehet egy Hummerral megyek be a Tzimisch bázisra írtani,de nem akarok motorokat látni orgriban😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Belton
Hali...
Ez az ujj update amit szed le nekem (3.1 asszem ) az feltétlen kell vagy meg felesleges fel rakni ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

tigeroo
jah nemszóltam😄 csak azért mert anno amikor bejött a herekopter akkor is ezt sípoltam (ejtõernyõ + varázsszõnyeg)

crassus: ez meg a legrosszabb...kalandozol egy szép fantasy környezetben...hazamész orgrimmarba felcuccozni magad...a sok láma meg majd krúzol a csopperrel 😄

nonszensz
The Garrett
repulo szonyeg az lesz tailoroknak, ugy olvastam FS en.

"kérek a leatherworkösöknek paracute-ot a tailoroknak meg repülõ szõnyeget 😄"

kérésed parancs...

Ezt mondom én is

[HUN]Crassus
igazad van,de khmm khmm:"It will be an engineering crafted item that will not require engineering to own/drive."

tigeroo
szerintem totál hülyeség , teljesen hazavágja a warcraft-hangulatot:/
meg már megint az engineerek kapják a poént
kérek a leatherworkösöknek paracute-ot a tailoroknak meg repülõ szõnyeget 😄

remélem ehhez a motorhoz benzin kell majd (oszt fizessen az akinek 7 mol kútja van<#idiota>)
[HUN]Crassus
nos sztem meg elbassza a világot..:S
jóhogynem már egy cabrió sportkocsi is lesz faszom...

The motorcycle is intended to be a FUN mount that lets you and a buddy cruise around the world in style. It will be an engineering crafted item that will not require engineering to own/drive.

Hát ez nagyon jó lesz...

thx

TVelvet
+
Egy kérédés: a Brewfesten megszerezhetõ trinketek, amiket a BRD-s boss dob, megmarad a brewfest vége után is?

TVelvet
keci... ez lol😄
Davidus

V9ykn8_TZL0

jazzy
😄DDDDDDDDDDDDDdddddddddddd
Csirke4
:o

Lacee
korábban mintha több is lett volna, de vagy a kutya nem használta, vagy warez miatt zárták.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Kéne a törtösöknek külön fórum akkor talán nem ide írkálnának.

Narxis
Én csak megcáfoltam amit írtál, tetszik, nem tetszik sok a tört szerveres. Valószínûleg ezért özönlenek ide (is) segítséget kérni. Akárhogy írjátok ki a piros betûs részt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

panther112
most is ott a wowtopik...

zomgzerg
csak új gamek 2 napig és pofozni való fogyatékosok vitafórumai vannak ott.

panther112
De ezt azért jól gondoljátok meg, ha elmennek a 'törtszerósok' az életben nem lesz kint a wow topik a top10-ben!

panther112
HA tényleg az a cél, hogy eltûnjenek a törtszerveresek, akkor át kell írni a szöveget: "Itt mindenki eredetivel játszik, a tört szervereket nem ismerjük, ha akarnánk se tudnánk segíteni"-re.

Mighty
En is magasrol, ha valaki tort serveren tolja. Csak a banner alatti piros betus szoveget olvassa el es ertelmezze.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szóval arra akarsz kilyukadni, ha egy dolog 90%-ban tetszik, de van benne 10% amit annyira nem kedvelsz, akkor már azt a 90%-ot is dobd inkább a fenébe?
hmm.. végülis ez is egy megközelítés, de sztem nem tudsz 100%-os dolgot mondani (a sörön kívül)

Narxis
Azok mindig is ott voltak. 😊 Amúgy én tört server után döntöttem el, hogy eredetin mage lesz az elsõ karakterem. Ha másra nem erre jó volt. És nem is bántam meg, bármennyire is a mageket szokták a leginkább QQ kasztnak feltüntetni. 😄

tehat azota van a sok nooblama a wowban, amiota atjottek a tortSZEROsok? 😛

Narxis
blackravensen volt a rengeteg felmérés között 1-2 értelmes is. Egyiknél azt kérdezték, hogy ki, hogyan került kapcsolatba a wow-al, ha jól emlékszem elég nagy %-ot kapott a tört szerveren kezdtem opció. Én is tört serveren kezdtem, lehet köpködni, kb. leszarom. Nem kötelezõ tört serveren kezdeni, talán még nem is szükséges, de sokan ott kezdték.

panther112
Én játszottam egy ócska tört realmen 2 napot, mielõtt megkreáltam a mage-emet, és nagyon nem bántam meg. Most már van persze egy csomó altom is, nem egy flying epic-es azok közül is, de az elsõ karakterem maradt A main-em 3 év után is, és, ha nem próbálok ki mindent, ami érdekelt törtön, akkor valószínûleg egy druida lett volna az elsõ karakterem, aztán rájöttem volna, hogy mégse az kell... új indítása, noobként szenvedés még egy lvluppal, vagy ki tudja még hánnyal stb. Egy csomó ember járt így. A tört realmen meg 2 nap alatt felhúztam vagy 4-5-6 karaktert 40-50 közé, amikor már látszott mirõl fog vele szólni a játék (tört vs igazi különbséget meg jól szemléltette a 10 napos trial). Csomó helyszínen, eltérõ fényviszonyok között láthattam a karakter kinézetét, ezért van az, hogy még mindig tökéletesen elégedett vagyok annka a megjelenésével is, mert volt lehetõségem sok helyzetben egy rakás különbözõ karaktert megnéznem.

Csirke4
Engem anyu meg apu nem enged ki a szobából amíg nincs 1 új epixem. :C
ismerkedni lehet akar a ptr-en is amikor van lehetoseg premade karikat masolni😊

Fehercsoki
Na ezért kérdeztem tõle h melyik szerveren van...
#129394:
Am te buzi törtös takarodj anyádba tanulj meg olvasni te buzi ott van fennt egy nagy piros szöveg!

Mighty
Az emberek többségének vajon miért nem kellett ez az 1-2 hetes ismerkedés?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

panther112
Tört szerveren gyorsan meg tudsz ismerkedni a klasszokkal, ezért szerintem nem akkora baromság, játszani 1-2 hetet törtön. 10 napos trial +1-2 hét tört wow után legalább nem úgy fogsz beesni, mint egy idióta😊, és nem fogsz 2 naponként új karaktert kezdeni, és laza 2 hét alatt megcsinálni az 1-30 lvlupot 50szer.

es megint egy tortSZEROS nyomoreknak segitettem O.o mehetek gyonni!

Am megoldottam már megvannak a koordináták.kösz csá
Reborn WoW server
Fehercsoki
Melyik szerveren vagy?

be kell másolni az Add ons mappába vagy mi???
bocs, ehhez nincs turelmem.

letöltöttem a cartographer addont de utána mit kell csinálnom hogy mûködjön???
most komolyan pls
zomgzerg
kábítószer terjesztõ, vigyázz a lelkedre

mi az a cartograpgher addon???
koordinatak kirakasa pl cartographer addonnal. a masodik fele a kerdesnek pedig irany www.thottbot.com vagy www.wowhead.com es beirod szepen a keresobe.

Sziasztok.Kérlek minél hamarabb válaszoljatok mert fontos lenne.hogy lehet a koordinátákat kirakni a térlépre???Vagy ha ezt nem tudjátok akkor Hordás Dridként hol tudom megcsinálni a Trial of The Sea Liopn nevû questet???<#help><#help>
Magh
Semmi baj nincs ezzel az arénával, végre nem szélsõségesen, undorítóan melee és instant/HoT orientált. Az oszlpok így is bõven elég vaskosak az állandó futkorászáshoz, csak félpercenként át kell menni a másikhoz. Bizonyos elkényelmesedett setupok talán megszívják, nem tudom sajnálni õket. Aki meg nem faceroller, CC idõzítéssel megoldja. A tûz alapvetõen nem rossz, remélem, jól bele lehet majd knockbackelni/stunolni az ellenséget. Én mondjuk kicsit több platformra számítottam, meg durvább lehetõségekre (több damage, jobban elzáró mozgó elemek), de így is messze a legjobb pálya eddig. Bár én kiegben a hajtépést elkerülendõ eleve DK-val akarok menni a grip miatt.