166745
  • DagadtNinja
    Így van, azért van a lista :DD
  • antgecc
    Igen, háború van a két oldal közt. Verje csak le, nincs ezzel gond. A "kis" player köpköd egy sort, a "nagy" büszkén mosolyog és tovább áll. Ez így lenne korrekt. De az, hogy még fél órán keresztül gankeli a kicsit, az retardáltság és nincs benne semmi role play.
  • WiLDoR
    jah, hétvégén meglett az imbah tabard is végre :)
    project status: successful

ui.: na ezt még keményebb volt összehozni, mint a loremastert...
  • WiLDoR
    én még emlékszem egy spellstrike nevű troll mage-re, aki az ud rugó haverjával abból űzött sportot, mikor draco-t (human dk-mat) szinteztem, hogy folyamatosan bekempelték a hullámat, s nem hagytak lépni kettőt sem.
    na azóta ahányszor csak meglátom a mage-et, kinyúvasztom.
    s ez a tendencia a jövőre nézve sem fog megváltozni, elég sokkal tartozom neki :P

szóval át birom érezni ezt a feeling-et xD
  • hawkie22
    Nekem az tetszett, amikor a mai nap játszom, végre átjutottam a mainemmel Outlandre, 58as cement sámli, erre odajön egy 58as DK, segít megölni egy mobot, pedig nem is kértem, majd beírja a chatbe, idézem: hehe, i can make more DPS then u, u r a retard. Erre mondom, kék cuccaid vannak, mivel a DK-k megkapják a kezdő küldik során a sokkal jobb itemeket, erre a válasz megint csak: u r a retard.
    Ok mondom, te világ életedben DPS leszel, amit mindenki meg tud csinálni, én meg healer, a kettő nem ugyan az, majd ignore. Ezekkel mást nem tudsz csinálni. :)
  • DagadtNinja
    Viszont, ha azt nézzük, hogy a két oldal háborúban áll egymással, és a harcban nincs kegyelem, jogosan megy oda és csap le. Bár kiegyenlítetlenek az erőviszonyok, és már nekemis jónéhányszor durrant el az agyam. Én nem szoktam bántani a kisebbeket, viszont engem ugyanúgy bántanak. Írom a listát, és amikor elérem a szintet, és kellő rutinnal fogok rendelkezni, az anyukája hátán fogok vele szeretkezni, amint megpillantom.
  • picket
    Ez mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek legalább a fele frusztrált szerencsétlen, akit nem hagytak altozni. Így lesz öngerjesztő a folyamat, és mindenki a másik oldalra mutogat.
    Mindig van néhány csökkent értelmi képességű, akinek meg kell mutatnia, hogy ő a jobb (+10, 20, 40 szinttel), aztán jön a válasz, és ez így megy tovább. Aki azt hiszi, hogy arról szól a pvp szerver, hogy alacsonyabb szintű, vagy gyengébb felszerelésű, esetleg questre, mobra koncentráló ellent kell a földbe döngölnie, lehetőleg csordában minél többen egy ellen, aztán /laugh /spit, azon felesleges idegeskedni: egyszerűen képzeld el, hogy mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel vele szemben, és lépj be alttal amíg úgy érzed kempel. Aki nem fogja fel, hogy a másik is ember, és ha mobbal vagy gyűjtögetéssel van elfoglalva, akkor nem pvp-zni akar, az úgysem találja a szótárban az empátia szót, és valószínűleg bg-n, arénában vagy akár szervezett world pvp-ben semmire nem jut, így kell neki egyéb módon e-peent fényeznie.
  • Kyrus
    Dodo nyugodj meg az allysok ugyan ezt csinálják. Volt egy vicces hunter fiú, lecsapott 2x, én voltam a hülye, hogy feléledtem. Aztán elment, hogy ne lássam, még vártam is vagy 5 percet az újabb éledéssel biztos ami biztos, erre mikor éledek, kezdek kajálni, előkerül és lecsap harmadszor is. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Várni kell, előbb utóbb megunja. Ha valakinek ez a "játék", ennyi agya is van valószínűleg..
  • antgecc
    Engem is ugyanennyir dühít, de tévedés, hogy csak a hordások csinálják. Én is BS-en vagyok hordás, és rengetegszer volt, hogy kvesztelni nem tudtam StV-ben, mert állandóan bevertek az ilyen nyomik.
  • Zomil
    be righ back- mindjárt jövök
  • vidu01
    Ennyit írt a tag partycsetbe: BRB
    Ez mit jelent?
  • [negativ] Cirek
    bloodon 80ig nem álltam meg kajálni, és csak 3 grp questhez kellett még 1 ember segítségnek
  • Zomil
    unholy nagyon jó, glyph-nek rakd be a ghoul-osat és akkor reagens se kell majd az idézéshez :)
  • Cápafogxy
    Mintha az allisok nem ugyanezt csinálnák ^^

DK-nak fejlődésre mi a jó 68-80? most bloodon vagyok, de lehet át kéne térnem unholyra.
  • dartonita
    Hat ez ellen tehetsz par dolgot:
    -nem stvben questelsz
    -hivsz par t7es havert akik gankelik oket
    -ejszaka jatszol mikor a 8-12evesek mar alszanak
    -irany pve realm

• Dodo55
    Nekem meg elmondaná valaki, hogy mit élveznek abban Bloodscalpon a 80-as Hordások, hogy STV-ben mászkálnak, és egy szó nélkül lecsapkodják a 32-es karimat? Elhiszem, hogy vicces, de mikor már fél órán keresztül campeli a hullámat, akkor nagyon el tud szállni az agyam.
    Bezzeg a 35-ös meg 37-es szintűek azok még a közelembe se mernek jönni ha egyedül vannak. Pedig ők még honort is kapnának.

Komolyan mondom honort nem érő PVP killért HONOR LEVONÁST kéne bevezetni, mert ez így undorító, még ha PVP szerver is.

Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor mennek 8-an az utcán, késekkel meg mindennel felfegyverkezve, és egyik pillanatban még az út túloldalán vannak, a következő pillanatban meg csak annyit veszel észre, hogy 3 kést nyomnak a torkodhoz, és ott van a kezükben az 5000 forintot se érő mobilod, meg az igazolványaid, ami max bizonyíték ellenük, másra nem tudják használni. Még ha egy sötétített üveges A8-ból rángatnának ki valakit, és vennék el tőle késsel a pisztolyát, akkor azt mondanám ok, egy súlycsoport.

De hogy ne tudjak normálisan questelni, meg hogy fél óra legyen, mire eljutok Booty Bay-be, az felháborító. Azt hittem csak törtön megy ez az értelmetlen vadászat, de ezek szerint mégse.

Ja és persze csak a hordások csinálják itt is kizárólag...

És a szégyen az, hogy megnéztem egyszer egy ilyen gyereket armory-n, talán 1 epic ha volt rajta, meg még zöld cucca is volt. Na mi van, a kiskarik szopatása megy, de az instázás nem?
  • adammmmmmm
    Leírná valaki hogy a darkmoon fairin(nem tom hogy kell írni) pontosan mik a nyeremények?
  • Dr DeViLKiNG
    Fasza, új teamel azonos ratingű teamekért 8-10 pontot kapunk..
  • [HUN]Crassus
    lololooooool

/rugó vagy hunter atomjaimra szopat btw:P:D/
  • tigeroo
    loool ésmég kiis jön a strófa XDdd
  • Dr DeViLKiNG
    Ma este kiderül :)
  • TVelvet
    uj csapattal 2100+ akkor leszek kiváncsi a véleményedre :)
  • Dr DeViLKiNG
    pala-dk
    AJ forumról
  • picket
    Az első felmérés eredménye:

Hirdetések
    Gold sellerekkel semmi bajom. 33 20%
    Accountokat lehessen hirdetni, bárki eladhassa megunt wow-ját. 93 56%
    Fansite-okat lehessen hirdenni. 87 53%
    Egyáltalán ne lehessen hirdetni. 35 21%

(Itt több lehetőséget lehetett választani, ezért a 100% feletti összérték. Vita téma lehet továbbá, hogy az accountok hirdetése valójában nyert a maga 93 szavazatával, de a 87+35 több nála. Kicsit szerencsétlen volt a kérdés feltétele, de most már ez van.)

Viták
    Bármeddig. Soha ne töröljön a házigazda vitát, mert erre van a topik. 24 14%
    A személyeskedés már túlzás. 95 57%
    Ha a felek nem tudnak megállapodni, akkor már felesleges ismételgetni ugyanazt, még ha a vita kulturáltan folyik, akkor is elnyom más témákat. 47 28%

Stílus
    Akármit mondhatnak elolvasom, a vélemény nyilvánításba minden belefér. 51 31%
    Néhány indulatos kötőszó még belefér, de mondatonként egy már sok. 86 52%
    Egyáltalán ne lehessen trágárkodni. 29 17%

Témák
    Bármi belefér, csak a közösség számít. 18 11%
    A Kongói Köztársaság költségvetése azért hosszútávon zavaró, 2-3 hozzászólás után törlendő. 38 23%
    Egy-egy poén, vagy vicces kép belefér, de nagy vonalakban maradjunk a témánál. 84 51%
    Ez csak a wow-ról szól, minden más mehet a levesbe. 26 16%

A moderálás mostantól ezek szellemében történik. A többség akarta így, az első kérdést kivéve a többivel nincs értelme vitatkozni
  • Lacee
    valószínűségszámítás sux
  • capaszabi
    1/18 CHEST/Maexxna.... 1. héten esett az az 1.
    nem vagyok ideges...
  • Lacee
    nem vagy különösebben válogatós, ha egy ilyen poén(?) megváltoztatja a véleményed :)
  • maniac001
    /agree

Zsiráfok? Jajjj :)
  • antgecc
    "és ahova zs... liberális kéz nem ér el"

Eddig nem nagyon csipáztalak, de mostantól komám vagy!
  • Dr DeViLKiNG
    Elmondom mi a baj. Ha túl sok meccset nyertek úgy hogy ilyen 3-5 pontot kaptok, akkor a hidden rating nem megy felfele.
    Nálunk ugyanez volt. Tegnap elhatároztuk hogy kicsit húzúnk még rajta (azaz pontosan 20 rating kellett volna), de hát ugye sikerült lerontani természetesen a bénázással.
    Lényeg a lényeg, csináltunk új teamet. Elkezdtük húzni, megint bénázással(meg hát a setup sem az igazi), és hát az derült ki hogy a hidden ratingünk 2208 team rating mellett 2000 alatt volt a sok 3 pontos win miatt. Ezért van az hogyha vesztesz egy gamet 2200on akkor sokat vesztes, mert a hidden ratinged felé próbálja beállítani a rendszer a team ratingedet.
    Magyarul team remake, és hajrá újra.
    Tegnap kb 5 ilyen teammel találkoztunk, akik ugyanígy újra alakították a csapatukat.
    Most így 26-19es stattal 1913 rating, és most kapunk normális pontokat a winekért.
  • TVelvet
    Aki kitalálta ezt az aréna rendszert az leszophatna, ugy bőnyállal... egyszerüen szánalmas...

EZ EGY SZAR!

Csak hogy egy kis leírást is írjak, 1 meccs loss az azt jelenti hogy 4 meccset kell sorozatba nyerned ahoz hogy visszahozd az lossolt pontot.
    Ahoz hogy gladi rangon legyél kb 15-20 meccset kell sorozatba nyerned 2.200 fölött. 1 loss 18-20 pont 1 win 2-5 pont. Egyszerüen nembírunk feljebb menni, kész... 10-15 meccset nyerünk sorba és simán lebukjuk, nincs csapat aki 2100 fölött játszana. -.- vicc..
  • hawkie22
    Akkor marad egyelőre a sámán. Aztán majd 80on váltunk. Pedig már egész jól haladtam vele. :D
  • 1Darton1
    A DK tank/dps.
  • hawkie22
    Azért kérdezem, mert még csak 1 hónapja játszom eredetin, most jutottam el egy karival 55ig, kezdtem egy DK-t, de ha nem tud healelni, akkor visszatérek a másik karihoz, mert raiden healer szerep jutna nekem azzal. És akkor feleslegesen most nem ölök időt a DK-ba.
  • hawkie22
    Srácok, a DK tud healelni raidben? Vagy csak magát?
  • [HUN]Crassus
    "matchbox-fogós" mekkora játék volt basszus!
  • SlaCker
    Ez kicsit off volt,de capaszabi-nak teljes mértékben igaza van (#136875)
    Én nem vagyok öreg sőt még inkább gyerek,de áldom a mindenséget,hogy nem ebbe a világba neveltek fel mert ez borzalom!
  • Cápafogxy
    Mi lenne ha nem offolnánk szét a topicot?
  • picket
    No nem vagyok két napig, és elszabadul a pokol.

1. Tört szerver miatt most már túl sok a felháborodás, ez lesz a következő felmérés témája, addig nyugi :) A mostani felmérést is összegezem lassan. (Bocs, kevés időm volt mostanában. Most kiderült, hogy nekem is van életem ).

2. Távolról fogok neki kezdeni: én rühellem a mai magyar liberálisnak nevezett réteget, akik elefántcsont tornyukban ülve kijelentik, hogy ki egyenlőbb a másiknál, de! Egyet kell értenem azzal, hogy sem ez, sem a gyerekek viselkedése (igen Crassus, megértettem, hogy nem a cigányokról szerettél volna elsősorban szólni, te meg értsd meg, hogy az idézett levél mégis ezt teszi) nem a topik témája. Az eddigi beszélgetés szalonképes része bent marad, mert nem tartom célravezetőnek az atombomba alkalmazását rendrakás céljára, de a jövőben kérem mellőzzük az ekkora mellékvágányokat. Vannak helyek, ahol ezt meg lehet vitatni, és ahova zs... liberális kéz nem ér el, kéretik ezt ott tenni! Még azt is támogatom, hogy ilyen esetben egy link erejéig kitérőt tegyünk a wow világából (így mindenki eldöntheti, hogy érdekli-e a dolog).

3. A továbbiakban vastagon trágárkodók, a "brazil", "apacs" és egyéb kifejezéseket használókat nem törlöm, hanem megy a hsz száma az adminoknak. Pont aki ezért nyavalyog, az mutassa meg, hogy civilizált ember, és ITT írásban ne hagyjon maga után ilyeneket. Köszönöm!

A 3. pontban foglalt részeket most töröltem, meg a levelet is. Nem ide valók.
  • Lacee
    mivan?