World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nemis :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

haverod...
vagy ALTOD!

anti hero

BEAST
Pistike, A Ver Kotelez guildbol , legjobb 😄D😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nahat ilyen oldal is van? na lesz mit este olvasgatni 😄Ddd

anti hero

power of goulash is egy nagy fos nev ;G

anti hero

ahogy elnézem, tökmindegy, hogy hajnali 1 vagy délután 1 óra van-e, a helyesírás igyse-úgyse megy <#hehe>
a klánnév pedig akkor is ultragáz, már bocs. garrett kb. jól leírta, hogy mi vele a probléma <#vigyor1>

best guildnév eddig, amit magyarok kitaláltak valaha is szerintem a Power of Goulash volt. még emlékszem is rá, hogy anno mennyi külföldi gratulált miatta, hogy milyen frappáns és ötletes kis guildnév...kár, hogy guild nem húzta sokáig.

btw azt inkább döntsd el te, hogy milyen fegyvercomboval akarsz játszani. amelyik a legszimpatikusabb. ja meg, ne keverd a honor és arena pontokat, illetve ha van 1000 honor pontod, abból gem-et biztosan nem fogsz venni (~6k/db), de az gladiator offhandet érdemes kiváltani.
én macera szavaznék amúgy, arenaban egy idõ után a critre már nemigen érdemes alapozni (500 resiles emberkék futkoznak ugyebár mindenfelé <#zavart1>), a random stun viszont ultradurva...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Most mibajotok van ? kérdeztem valamit erre meg elkezditek szidnia klánt, nagyzserü mi az hogya fele magyar fele angol ?Azért irtam hibákat mert amint látod, hajnali 3után irtam és teljesen kész voltam, meg ugye idegesit az is h nembirom eldönteni...

Get a life!

"egy olyan világban mint a wow, ahol egyik fajnak / castnak / storynak akarminek sincs semmi köze a sötétséghez"

nemtudom te melyik wowwal toltad, abszolut tutkó nev egy full warlock/shadowrpiest/deathknight enclavenek ha lenne ilyen 😄

amugy meg full casual noob nev abban egyetertunk :o

anti hero

The Garrett
Az angolok ugyanugy röhögnek a Guild of Darkness nevu guilden, mint mi a sötétség klánján.
Az ilyen nevek még a papír alapú RPGkben elmentek, mert ott még tényleg kemény roleplayerkedés ment, de szerintem már nevetséges. ( plane egy olyan világban mint a wow, ahol egyik fajnak / castnak / storynak akarminek sincs semmi köze a sötétséghez.. 😄

Nem azt akarom kihozni belõle hogy a többi név jobb, de ez tipikusan az a név amit valami 10 éves emos verpistike adott a guildjének hogy jó darkos legyen 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
Nem szintaktikai hanem szemantikai a probléma😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
mi bajotok a sötétség klánjával..?<#sniffles>
ángolul: guild of the darkness. jahogy magyarul szarabb, mert értitek mit jelent, mint a külföldi slágereknél?
Chrystopher
http://madcow-studios.com/index.php?option=com_gallery2&Itemid=99999999&g2_itemId=104

Bocs, ha már volt. 😉

dark antirex
" A Södéccsék clánlya fo revör!"

dark antirex
XD nagggggyon gáz. ráadásul fele magyar, fele angol..?! XDXD<#levele><#levele><#hehe><#zavart2><#guluszem1>

clio1616v
Én is így voltam vele. De lehet, hogy csak az újjai nagyok 😉

A Sötéccség Klánlya

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

te hol voltál, mikor általános iskolában a magyar nyelv szabályait és a helyesírást tanították? <#szomoru2>
volt olyan mondatod, amit 3. elolvasásra se birtam értelmezni...

"Nepper
A Sötétség Klánja
Level 70 Undead Rogue"

a klánnév nagyon találó <#hehe><#hehe><#hehe>

Csirke4
Accot úgyse tucc törölni amilyen valfasz a blizzárd ahhot amúgy is telefonálni kéne meg minden. A sok piros betû azért van mert kell nekik a zsé. :p
Amúgy ha nem vagy biztos benne hívjál olyan emberkét aki ért angolul vagy linkeld be ide, küld el privát üzenetben vagy akármi hogy mit írnak.
tigeroo
loool tevagy nepper? xD
a huncsati réme :-D
Fehercsoki
Nekem azt mondták azzal lehet accot törölni.

Csirke4
Szar a tõr PVP-re mégpedig igen egyszerû oka van:
Laggos a szerver.
Ha valaki elindul és fut akkor ahhoz hogy backstebelni tudd van hogy kb 3 lépéssel elõtte kell futni. Vagy hiába állsz mögötte amikor backstebelni akarod azt írja, hogy you must be behind your target.
Inkább hasznáj Fist Weapont mert ha combatban kitalentolod akkormár +5% crited lesz tehát egy csomó ütésed critelni fog. Sztem egyaránt pvp és pve-re jó a fist weapon.
Télleg jó reggel van...aztán lentebb megnéztem az aláírást és jót röhögtem<#hehe><#nyes><#idiota>

Valaki leírná nekem arénára hogy smint kell jelentkezni mert még nem naon vágom please
Fenrir
"Óriási problémám van^^.Nos 70es UD rugo vagyok és van 1000aréna pontom nsot én ugy csináltam volna h vezsek egy off handes gladiátor fist weapont meg mellé összeszedem a pvp-s fist weapont"boxert", namost inkább kiszedném mind 2 pvp-s fist weapont(hw) és ruhát vennék abbol az 1000honorbol..ez az elsö kérdésem"

Hol itt a kérdés?

"A második mi a jobb pvp-re meg pve-re 1aránt de inkább a pvp felé huzodom.MAce,Sword vagy Fist Weapon? igazábol sok értelmét nemlátoma karos talent-nál annak az +5% exra attacknak a Mace talentnál megint nmeok értelmét látoam stun-miatt mert azt monták ritkán jön be, igazábol a fist weaponnál maradnék talent ügyileg midneképpen mert az alapbol +5% crit strike, ami uyge ittvan nem kell "Chance on hit" -et kapnia hanem állandó!! Ebben kérnéam segitségeteket mert nembirtam eldönteni 4napja gondolkodom maca,sword,fweapon oda-vissza de semmi kérlek segitsetek akár döntsetek a - P R O F I L O M - alapján Elöre is kösz BB Nepper BS"

Én nem vagyok nagy rugószakértõ, de szerintem pvp-re a tõrös build a legjobb mivel csak tõrrel lehet Ambusholni is. Kard inkább pve-re jó mert azzal lehet egyenletes dps-t tolni.

A halál csupán a kezdet...

Szevasztok!

Óriási problémám van^^.Nos 70es UD rugo vagyok és van 1000aréna pontom nsot én ugy csináltam volna h vezsek egy off handes gladiátor fist weapont meg mellé összeszedem a pvp-s fist weapont"boxert", namost inkább kiszedném mind 2 pvp-s fist weapont(hw) és ruhát vennék abbol az 1000honorbol..ez az elsö kérdésem
A második mi a jobb pvp-re meg pve-re 1aránt de inkább a pvp felé huzodom.MAce,Sword vagy Fist Weapon? igazábol sok értelmét nemlátoma karos talent-nál annak az +5% exra attacknak a Mace talentnál megint nmeok értelmét látoam stun-miatt mert azt monták ritkán jön be, igazábol a fist weaponnál maradnék talent ügyileg midneképpen mert az alapbol +5% crit strike, ami uyge ittvan nem kell "Chance on hit" -et kapnia hanem állandó!! Ebben kérnéam segitségeteket mert nembirtam eldönteni 4napja gondolkodom maca,sword,fweapon oda-vissza de semmi kérlek segitsetek akár döntsetek a - P R O F I L O M - alapján Elöre is kösz BB Nepper BS

Get a life!

Valaki megtudná mondani hgoy a Ptr server még elérheto vagy már lekapcsolták?
PiszkosFred
Nem, a tarsasag abszolute nem elit. Sot. Pech, hogy neked meg ez a szint is magas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
Kérdezni lehet, de látom te ilyen RL hero vagy, nem értesz az írott szövegekhez. (és google sem a barátod :C )
Kb olyan volt a kérdésed, mintha bementé' vón' egy autóbótba (olyan hely ahol árulnak autót) és megkérdezted volna hogy : Heee, autó van?

Davidus
kamut láttál

V9ykn8_TZL0

Klemice
jóvan faszom
do you have a WoW account? no I have a life

ilyen elit társaságban semmitse lehet már kérdezni ez van

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lynx_TWL
nubok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

köszi

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

The Garrett
semmit, de ekkora ordas faszsagra mit lehet válaszolni? 😄

milyen gyógyszert szedsz?

The Garrett
ilidian nincs.... 😄 legalább leírni tudd már

AMugy ILLIDAN az van, választható karakter horda oldalon, nem túl táp.

Klemice
TBC-ben tényleg van ilidian vagy csak kamut láttam?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Csirke4
Köszönöm. =)
tigeroo
ez kurvajo 😄
Fenrir
Jóreggelt...

Csirke4
Csirke4
Csirke4
Cancel account asszem.
Fehercsoki
Hogy lehet leállítani hogy ne fizesse tovább bankkártyáról?Mer nem láttam olyat.

Fenrir
Emlékeim szerint a wf leszedi a nem permanens fegyverbuffokat. Ezért szólnak pl a rugóknak is a sámánok, hogy ne mérgezzék a main handet mert a wf lekapja rögtön.

Csirke4
eztmondom énis
BEAST
l2p

Csirke4
blindnek meg vanishnek kicsit nagyobb a CD-je... Mert mondjuk ha az elõzõ harcban használtam valaki ellen és utána megyek a palára akkor tényleg nagyon hasznosak^^ -.-
Csirke4
Ezmost így 7 nappal a post után kurvafontos. 😄
Amúgy megnéztem és télleg sp. 😊 Mondjuk már csak a dotok miatt is. 😄 Elnéztem ezvan.
Srácok. Ha a Shamannak fenn van a fegyverén a rockbiter és letesz egy windfury totemet, akkor ha beproccol vagy mitcsinál a totem akkor a fegyver alapsebzését (rockbiter nélkül) veszi számításba vagy a rockbiter effekttel emelt sebzését? Csak azért kérdem, mert állítólag a fegyverre egyszerre csak egy effekt hathat (vagyis vagy csak a rockbiter vagy csak a windfury totem)
Köszi elõre is.

BEAST
pwnd