World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vagy ALTOD!
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
anti hero
a klánnév pedig akkor is ultragáz, már bocs. garrett kb. jól leírta, hogy mi vele a probléma <#vigyor1>#vigyor1>
best guildnév eddig, amit magyarok kitaláltak valaha is szerintem a Power of Goulash volt. még emlékszem is rá, hogy anno mennyi külföldi gratulált miatta, hogy milyen frappáns és ötletes kis guildnév...kár, hogy guild nem húzta sokáig.
btw azt inkább döntsd el te, hogy milyen fegyvercomboval akarsz játszani. amelyik a legszimpatikusabb. ja meg, ne keverd a honor és arena pontokat, illetve ha van 1000 honor pontod, abból gem-et biztosan nem fogsz venni (~6k/db), de az gladiator offhandet érdemes kiváltani.
én macera szavaznék amúgy, arenaban egy idõ után a critre már nemigen érdemes alapozni (500 resiles emberkék futkoznak ugyebár mindenfelé <#zavart1>#zavart1>), a random stun viszont ultradurva...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Get a life!
nemtudom te melyik wowwal toltad, abszolut tutkó nev egy full warlock/shadowrpiest/deathknight enclavenek ha lenne ilyen 😄
amugy meg full casual noob nev abban egyetertunk :o
anti hero
Az ilyen nevek még a papír alapú RPGkben elmentek, mert ott még tényleg kemény roleplayerkedés ment, de szerintem már nevetséges. ( plane egy olyan világban mint a wow, ahol egyik fajnak / castnak / storynak akarminek sincs semmi köze a sötétséghez.. 😄
Nem azt akarom kihozni belõle hogy a többi név jobb, de ez tipikusan az a név amit valami 10 éves emos verpistike adott a guildjének hogy jó darkos legyen 😄DDDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ángolul: guild of the darkness. jahogy magyarul szarabb, mert értitek mit jelent, mint a külföldi slágereknél?
Bocs, ha már volt. 😉
A Sötéccség Klánlya
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
volt olyan mondatod, amit 3. elolvasásra se birtam értelmezni...
"Nepper
A Sötétség Klánja
Level 70 Undead Rogue"
a klánnév nagyon találó <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy ha nem vagy biztos benne hívjál olyan emberkét aki ért angolul vagy linkeld be ide, küld el privát üzenetben vagy akármi hogy mit írnak.
Laggos a szerver.
Ha valaki elindul és fut akkor ahhoz hogy backstebelni tudd van hogy kb 3 lépéssel elõtte kell futni. Vagy hiába állsz mögötte amikor backstebelni akarod azt írja, hogy you must be behind your target.
Inkább hasznáj Fist Weapont mert ha combatban kitalentolod akkormár +5% crited lesz tehát egy csomó ütésed critelni fog. Sztem egyaránt pvp és pve-re jó a fist weapon.
Hol itt a kérdés?
"A második mi a jobb pvp-re meg pve-re 1aránt de inkább a pvp felé huzodom.MAce,Sword vagy Fist Weapon? igazábol sok értelmét nemlátoma karos talent-nál annak az +5% exra attacknak a Mace talentnál megint nmeok értelmét látoam stun-miatt mert azt monták ritkán jön be, igazábol a fist weaponnál maradnék talent ügyileg midneképpen mert az alapbol +5% crit strike, ami uyge ittvan nem kell "Chance on hit" -et kapnia hanem állandó!! Ebben kérnéam segitségeteket mert nembirtam eldönteni 4napja gondolkodom maca,sword,fweapon oda-vissza de semmi kérlek segitsetek akár döntsetek a - P R O F I L O M - alapján Elöre is kösz BB Nepper BS"
Én nem vagyok nagy rugószakértõ, de szerintem pvp-re a tõrös build a legjobb mivel csak tõrrel lehet Ambusholni is. Kard inkább pve-re jó mert azzal lehet egyenletes dps-t tolni.
A halál csupán a kezdet...
Óriási problémám van^^.Nos 70es UD rugo vagyok és van 1000aréna pontom nsot én ugy csináltam volna h vezsek egy off handes gladiátor fist weapont meg mellé összeszedem a pvp-s fist weapont"boxert", namost inkább kiszedném mind 2 pvp-s fist weapont(hw) és ruhát vennék abbol az 1000honorbol..ez az elsö kérdésem
A második mi a jobb pvp-re meg pve-re 1aránt de inkább a pvp felé huzodom.MAce,Sword vagy Fist Weapon? igazábol sok értelmét nemlátoma karos talent-nál annak az +5% exra attacknak a Mace talentnál megint nmeok értelmét látoam stun-miatt mert azt monták ritkán jön be, igazábol a fist weaponnál maradnék talent ügyileg midneképpen mert az alapbol +5% crit strike, ami uyge ittvan nem kell "Chance on hit" -et kapnia hanem állandó!! Ebben kérnéam segitségeteket mert nembirtam eldönteni 4napja gondolkodom maca,sword,fweapon oda-vissza de semmi kérlek segitsetek akár döntsetek a - P R O F I L O M - alapján Elöre is kösz BB Nepper BS
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kb olyan volt a kérdésed, mintha bementé' vón' egy autóbótba (olyan hely ahol árulnak autót) és megkérdezted volna hogy : Heee, autó van?
do you have a WoW account? no I have a life
ilyen elit társaságban semmitse lehet már kérdezni ez van
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
AMugy ILLIDAN az van, választható karakter horda oldalon, nem túl táp.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
lol
A halál csupán a kezdet...
Amúgy megnéztem és télleg sp. 😊 Mondjuk már csak a dotok miatt is. 😄 Elnéztem ezvan.
Köszi elõre is.