166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#123826 szeva Adam69852. Tudok egy jó orvosságot a bunkóságra: nem kell a nap 24 órájában wowozni, csak 23 50 percben, és a maradék 10 percben KIMÉSZ A FRISS LEVEGŐRE ÉS KISZELLŐZTETED A FEJEDET. És még annyit, hogy mire leírtad hogy milyen balfasz vagyok, addig rég válaszolhattál volna.
kössz a szívélyes választ -
Warden #123825 Winterchill is futkosós fight ha a melee-re rakja a death & decay-t amit pedíg általában egyszer tutira odadob.Ud-eknél nyilván való hogy a paladin nagyobb agrót bír produkálni.Nem tudom hol tankoljátok de célszerű a toronynál hogy jena is brustolja.Amennyiben elkell mozgatni vagy a meleenek ki kell futni nem éred utol a tankot, ha mákotok van és az adott killen valamiért nem dobja a meleere akkor nézed az oment és ennyi.Köpenyre meg 12 agit rakj.Avenging wrathnál meg ne csodálkozz az kiba.. nagy agrót termel azt csak akkor használd ha behozhatatlan előnyöd van a tankal szemben. -
#123824 konkrétan rage winterről van szó
nem tudom amúgy mennyi threat előnnyel szoktak indulni az emberkék de én kb 20knál indulok JotC utána SoB-os dps cycle-re ráállok cons nélkül ált(vagy max rank1)
csak nagy mániám bloodlust+ avenging wrath+haste potion és ált ekkor borul ki a bili
subtlety? bár ahogy nézem nálam nem 2% kéne h segítsen...
ált warrior a tank szinte mindenhol tehát a tps elvileg limitálva van -
#123823 Jaaa, annyit nem bírtam játszani L2-ővel, de gondolom majd ott is változik. Manapság a kázsuálokra pályázik mindenki, ők meg a büdös életbe nem fognak pár szaros primalért órákat egy helyen farmolni. :D -
Orgi #123822 Szerintem igen, mert ott tudnád reaktiválni is az accod.
Kipróbáltam (jan. 27 óta frozen az accom) és beenged. -
voloume #123821 na plz akinek volt már lockja mire lehet menni egy ilyen lockal ?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro -
#123820 Félreértettél nem a kiegészítőről beszéltem, hanem a mostani farmolós helyzetről. L2-ben sokkal többet kell, mint itt, szóval még mindig örülhetünk. -
#123819 Most erre milyen frappáns választ mondjak? Én kipróbáltam L2-őt de nem tetszett, egy kiegészítőre azt mondani, hogy semmi mikor még béta fázisban sincs meg eléggé elhamarkodott dolog. -
#123818 Gondolom napi 50 daily questet csinálhatsz, minden zónában lesz 5-6 daily quest és kész. :D Amúgy nem tudom mit kell változtatni, lesz egy új, bazi nagy sziget, ott az alapoktól indulhatnak ki. -
#123817 arra vagyok kiváncsi hogy ez a sok felismerés hogy fog testet öltenia kiegben:P azért elég sok dolgot meg kell változtatni -
voloume #123816 ez milyen szerintetek?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro -
#123815 L2-höz képest ez még mindig semmi... -
#123814 Azt olvastam valahol, hogy a Blizzard is felismerte, hogy jelenleg a játék nem áll másból csak farmolásból, ezért lesz rengeteg daily quest, persze ezek is monotonná válnak egy idő után. -
gabeone #123813 Az új kiegészítővel a játék mennyire kanyarodik vissza az eredeti, első kiegészítő előtti, sokkal kevésbé itemgyűjtögetős irányba? Sokan írják, hogy milyen volt a játék "azelőtt", s mennyivel jobb volt. Tudtok erről konkrétumokat? -
#123812 de -
voloume #123811 srácok ha nincs befizetve az acc akkor attól mlg bekellene vele lépnie wow-europe manage accountnak nem ?
-
voloume #123810 igen úgy értem én is csak ugye l2ből megszoktam:) kár hogy nekem a tankok nem igazán fekszenek :/ -
#123809 Resto a healert takarja és nem kaszt hanem egy specializálódás bizonyos kasztoknál. Szerintem mostanság normális tankokból van hiány. Pl. warrior vagy druid maci, prot pala. -
voloume #123808 és ez a resto kaszt mit is takar ? healer ? most azon gondolkzom hogy olyan karaktert szeretnek kezdeni amiből a nagy klanokban is hiany van és igy eljutnek nagy raidekre is és nem akarom megint azt eljátszani hogy sehova sem visznek:) és érek is vele valamit -
#123807 resto drood cc miatt inkább -
Skill #123806 jelenleg talán a resto sámán a legkeresetteb cast . -
Foglaltnick #123805 szia, addonokkal nem érdemes vacakolni az elején, több problémád lesz belőle mint hasznod... ha már egy kicsit belejöttél, akkor nézegetheted hogy mi az ami neked kellhet
a sámánt kihagytad a healerkasztok közül, érdemes azon is elgondolkodni. Valóban, szintezésre nem szokás healer talentet használni, de mind a négy class könnyen szintezhető más talenten. A priest a leguniverzálisabb healer, és talán a sámán a legváltozatosabb. Azt válaszd, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, ha nincs ilyen, én a pap és a sámán közül választanék. -
#123804 addonok amiket én használok: cartographer, questhelper , questguru, atlasloot, Auctioneer, TitanPanel, Atlas
ezek jutottak eszembe:)
curse.com-on mindegyiket megtalálod és van leírás+kép róluk -
voloume #123803 ja és még1. nem igazán ismerem a kasztok sajátosságait tehát hogy mi jó miből mert pl én healer szeretnék lenni 70en de ez gondolom fejlődésre más talentolás való és hogy milyen egyáltalán priest,holy pala vagy druid .. tehát igy elegge nem tom a dolgokat és örülnék ha valaki tudna segíteni :) előre is köszi -
voloume #123802 sziasztok a napokban szeretnék elkezdeni wowozni és szeretném, ha valaki letudná irni milyen addonok kellenek és hogy mire valók:) mert pár alapot ismerek de ha blackravavens.neten nézem a videoket ott ehh XD -
#123801 Ha solozol egyértelműen shadow,grpban szintezéshez holy dominál.
-
#123800 azzal a 2 frakcioval nem tud exalted lenni csak honoredig megy.. de amiért nagyon tisztelem ,hogy volt ideje és idegei felhuzni a reput bloodsnail buc-al! bootybay öröket kell hozzá ölni.. ami azért nem gyenge ,hogy mellete még exaltedet is megtartotta bb-vel -
#123799 Northrend map -
#123798 Nem jár hozzá még 1 hónap.
Papnak shadow, vagy a korábban említett disc+engi se lehet rossz. -
#123797 Nem. -
#123796 úgy tudom, hogy nem. szép is lenne, akkor megvenném a kieget és lenne még1 ingyen hónapom:) -
#123795 Papnak szintezéshez milyen talent ajánlott? -
kritttt #123794 Hello mindenki!! Lenne 1 kerdesem: tavaly nyaron kezdtem el wowozni de osszel abbahagytam. Most hogy vege a sulinak kedvet kaptam a kieghez a kerdesem az lenne hogyha a kiegészitot megveszem akkor is ingyenes-e az elso honap?
-
Warden #123793 A belinket mage nem az övé valószínű csak rákeresett a legjobban öltözött mage-re.
A paladin alli oldalon if ben tudja megtanulni az egykezes ill kétkezes baltát de nem jár érte bónusz mint a mace-hez vagy a swordhoz.Felskillezni azért nem árt de szintezni jobban jársz 2h kardal vagy mace-el.
Kotta a dolog borzasztó egyszerű nézd az oment és ha beéred a tankot csak autoswing.A rohangálós bossfightoknál meg képtelenség utolérni a tankot agroban a ranged nek is nemhogy a meleenek.Saját ill guildes tapasztalat hogy tallentelve,salvával nincs agro gond ha neked iylened van akkor nem jó a tankotok. -
gabeone #123792 A wow monitortámogatása jól hangzik!
A paladin használ baltát? Érdemes a retribution ágat fejleszteni vele? -
#123791 fémösz gáj :D -
#123790 Melohelyen kaptunk 2db 30"-os monitort. 2560*1600 a felbontasa. Asszem elfogdnek egy ilyet itthonra is :) -
#123789 Hmm most esett le azoknál csak annyi a max? -
#123788 Mi az a 2 honored meg a revered ott? Gyerünk szépen felhúzni!! -
#123787 retpalákkal aki raidel azoknak is van threatgondja?
talent+salva ellenére 50%nál a bosson már kb én tankolok ha nem figyelek..
don't wannabe a threatadin