166745
  • Narxis
    Aoc-ba az az újdonság, hogy új, a kor igényeinek megfelelő grafikával. Gondolom a Blizzard hibáiból is tanultak. Szvsz egy idő után ott is megy majd a sírás, csak teljen el 1-2 év.
  • Narxis
    Igen én, ugyanaz mint a questhelper csak fogta egy csóka és fizetőssé tette.
  • Narxis
    Én úgy tudom a van vagy 6 karija. :D
  • WiLDoR
    "Akkor megis milyen megoldast varsz? Olyat, ami nullara redukalja a beleolt idot, es megvan mindened amit akarsz instant?"

nem, nem ilyen megoldást akarok.
    de pl. nem értem, hogy miért kell mindig minden szart újra és újra kifarmolni.
    mondok egy példát:
    van egy veteran csukád, vetted mondjuk 20000 honorért, meg 20 tokenért.
    miért kell akkor kifarmolnod minden egyes szezon kezdéskor egy új csukát újabb 20000 honorért és 20 tokenért, s miért nincs olyan lehetőséged, hogy te mondjuk csak upgradelni szeretnéd 5000 honorért és 10 tokenért a veteran csukádat vindicator-re?

igazából nálam ott szakadt most el a cérna, ezzel kapcsolatban, mikor megláttam az új pvp trinketet. van egy kék pvp trinketem, egyel kisebb kategória, azért is sokat ültem bg-kben, mire meglett, most miaf*szért kell 3x annyit ülnöm újra bg-kben, hogy lecserélhessem és kukázhassam ki a francba a régit, mikor upgradelni is lehetne?

tudom, ja timesink, meg hasonló sz*rságok, de ez már akkor is durva...

(egyre jobban érik bennem is a gondolat, hogy hagyom a francba ezt az egészet, s megyek inkább aoc-ozni én is.)
  • Savmacska
    Ismeri valaki ez a Map Mod V2-t ?
  • Sephi
    Oni solo :D
  • k O T T A
    szóval nem szárnyalhatok ...:D
    pedig véleményem szerint a játék egyik legszebben kinéző spellje
  • Chris
    Nem a változatosság vagy az újdonság varázsa az ami leköt. A wow "fénykorában" próbáltam sok más mmo-t is, mint pl a duplanulla gw, vagy a félresikerült lotro, stb. A wow maradt, mert a sok rossz között ez volt a kevésbé rossz. De jött az aoc, aminek komolynak tűnő tartalma, óriási hangulata van, így most az jelenti a minőségi szórakozást, amíg mégjobb nem jön.
  • PiszkosFred
    Bar, a blizz mar gondolt rad a kiegben, ha igaz ez az "oroklesi" dolog, akkor lesz dinomdanom ket hetig, aztan indul a kovetkezo siras hullam...
  • PiszkosFred
    Felreertes ne essek, engem csak a pve resze erdekel, pvphez segghulye vagyok, nem is eroltetem, nem is erdekel, csak hobbi szinten - es ha agyonvernek (marpedig rendszerint agyonvernek), akkor igy jartam, rejoin es amig van fun, addig hajra. De nezzuk a problemadat: Arenaban jol akarsz szerepelni, de 1.: nem vagy szado, hogy honapokig szivassanak, igy ezt az utat nem valasztod. 2: mar gombolyodik a korabbi kockara ult hatsod (lassan ketszamjegyu 70essel rendelkezel, engedtessek meg nekem e kifejezes, no offense), ezert az s1et is necces mar kifarmolnod, hiszen szerinted ez balfaszsag. Marpedig ritka az a dolog, amit elvezettel csinalunk, de balfaszsagnak hivunk (alvas talan ilyen, egyedulikent). Vagyis ezt az utat sem akarod vegigjarni. Ujra.

Akkor megis milyen megoldast varsz? Olyat, ami nullara redukalja a beleolt idot, es megvan mindened amit akarsz instant?
  • Fehercsoki
    Kéne neki S3 shoulder.
  • Narxis
    Azért ennél árnyaltabb a kép, ha valaki sétálgatni akar a wowban meg letolni 1-2 questet ahhoz tényleg nem kell nagy ész, de a pvp és a pve és igényel egy minimális ügyességet. BC előtt legalábbis így volt.
  • WiLDoR
    "Sz*passanak ha ugy hozza a sors a kek gearemben, segond, hetrol hetre majd veszek ujabb es ujabb cuccokat, mert szivasert is jar pont, aztan majd nem fognak sz*patni (annyira)."

te jó nagy mazo vagy, ha te ezt tényleg élvezed, meg szeretsz 100-200 pontokért szivni hosszú hónapokon keresztűl, mire életképes lesz a karid. (s nem, ne mondja senki, hogy mert s1-s3 között nincs akkora különbség, mert van. méghozzá nem is kicsi.)
  • WiLDoR
    erre gondoltam.
  • Rage47
    Gondolom aoc is hasonlóan "unalmas" lesz egy idő után, hiszen az is mmorpg... nem? Bár én még a wowot is élvezem, de amiket olvasok róla elég kiábrándító.
  • Chris
    Te csak elégedetlenkedsz és mégis folyamatosan játszod.
    Aoc-al néhány órát eltöltve képtelen lennék akár egy mobot is megölni wow-ban, ha ennyire nem tetszik próbáld ki te is és hátha számodra is ég és föld lesz a különbség.
  • PiszkosFred
    Nah igen, mert mindenki fejehez egy pisztolyt tartanak a blizzard feliratu poloban feszito emberek...

Erdekes, hogy a raid progressben heteken, korabban honapokon at szivott mindenki, mire kitakaritottad MC-t, BWLt, Naxx-t, stb. Az osszes boss rohogott rajtad, a bugos eventek miatt a blizz is rohogott rajtad, a despawnolo bossok es lootkunyera miatt a GMek is rohogtek rajtad. De a vegen csak osszejott a kill, meglettek a cuccok. De PVP az mas, ott mindenki king-of-the-hill akar lenni, azonnal, tegnapra...

Mirol is beszelunk? :)
  • picket
    "A skill tünt el a játékból, nem kell ügyesnek vagy kitartónak lenni, hogy jó cuccod legyen, van időd bármit megkapsz." - Nem a skill tűnt el a játékból. Az első perctől nem kellett egy cerkófmajom intelligenciájánál és motorikus képességeinél több ahhoz, hogy elindulj, és felfedezd a wow világát. Órákat töltöttél vele, mert nem tudtad milyen új ötletes terület, poénos küldetés, vagy segítőkész társak várnak a következő sarok után. Már csak arról szól, hogyan lehet 0 ötletességgel embereket droidokká alakítani, és minél több játékidőt igényelni tőlük ennek-annak a farmolására, miközben a dizájnerek vagy a töküket vakargatják, vagy a következő (1% számára elérhető) contenten gondolkoznak egy csokis fánk társaságában.
  • picket
    Szenvedj, alázzanak meg, használjanak lábtörlőnek, de te csak tűrj, mert majd eljön a te időd is 2-3(4-5-6) hónap múlva! Ez ám a tartalmas szórakozás!
  • picket
    "My name is Wildor, and I'm a farmer. And what's your game?"
  • PiszkosFred
    En ertem, vagyis ott vagyunk megint ahol a szokasos rinyagepek a forumokon... :) Sz*passanak ha ugy hozza a sors a kek gearemben, segond, hetrol hetre majd veszek ujabb es ujabb cuccokat, mert szivasert is jar pont, aztan majd nem fognak sz*patni (annyira). Hja hogy nem akarok sz*pni, de 300k honort farmolni sem? Hat az pech...
  • Narxis
    Szerintem arra gondolt, hogy ahhoz, hogy arénában ne szopassanak szét, ki kell seggelni az s1-et meg vindicatort KEZDÉSNEK, ha ezek meg vannak akkor gondolkozhatsz azon, hogy LFG 2v2/3v3/5v5.
  • Narxis
    Szerintem a pvp eme részében nem lesznek nagy változások, amikor honorból kiszedhető s1(később s2 majd s3) az egyértelműen egy mézesmadzag azoknak akik "könnyen" (de sok időt eltöltve) akarnak viszonylag jó gearhez jutni. Mivel egy bizonyos időre fizetjük a játékot így tuti maradnak azok az állapotok, hogy minél több időt tölts el ezzel vagy azzal a játékban. A skill tünt el a játékból, nem kell ügyesnek vagy kitartónak lenni, hogy jó cuccod legyen, van időd bármit megkapsz. Hogy ez jó-e vagy rossz azt nem tudom, Blizzardnak biztos jó, mert több GC fogy.
  • Mighty
    Jelenleg mi alapján sorsol össze az arénában két csapatot?
    Gear vagy personal rating vagy csapat rating alapján? Netán mindhárom alapján?
  • PiszkosFred
    Hat azert az is gond, hogy mindenki egybol az arena kiralya akar lenni. Dolgozz meg a cuccokert, veszits ha ugy adodik, aztan majd meglesz a gear, amiben te leszel a "jani"... De nem, mindenki a csatlakozas utan mar verhetetlen akar lenni, 2000+ ratinggal.

Gondolom az is nagy balf..sag, hogy le kell menni tobbszor egy-egy raid instaba, hogy osszejojjon a Tx gear. Mekkora szemetseg, nem egybol lvl70 ding utan kapod meg kezbe.

Nem akarsz farmolni? Hat ne tedd! Arenazz, aztan majd osszejon a gear, es mutasd meg mit tudsz S4 kezdetekor, addig siman osszeszeded "folyamatosan sz*pva" azt a geart, ami kell neked.
  • WiLDoR
    a játékban a legnagyobb gáz és a legbalf*szabb dolog is jelen pillanatban az a honor farmolás.
    abszurd egy helyzet, hogy ahhoz, hogy arénában lépni tudj kettőt kb. ~300.000 honort kell begyűjtened, hogy tudj valamit kezdeni, s ne halj instantban (kék repus pvp gear egy rakás sz*r kb.)

na ezzel kéne valamit kezdeni...

új pvp insignia is mi már? 40.000 honor? LOL? menjen a pics*ba a blizzard, erre kb. ennyit tudok mondani
  • WiLDoR
    resto - healer - druida egy tökéletes választás, ha raid-elni akarsz.
  • Lacika 79
    hanyadik is az a kari? 5.? :D
  • capaszabi
    a torch-ot és az attuned izét kidobhatod, nem fog kelleni már...
  • capaszabi
    hát a palám most 57, engi 365, mining 290, 1x vittek le RFD-be (34en), és egyszer ZFbe (51en), és 4 nap playednél tartok...
    szoval a 17 nap elég sok...
  • Warden
    Nem mérvadó a played.A rugómnak van 27 nap játékideje és 67 es igaz 39 en majd egy évet töltött valamint raktárként szolgált.Most is csak azért szintezem fel mert kell egy herbás-miner karakter.
  • Lacika 79
    egyik alt karim 41-es, és van neki több mint 10 nap played. Ült sokat az AH-ban, virágokat szedett, skilleket húzott, potikat gyártott, stb.
    Szóval nem mérvadó a played :)
  • edios
    Első karis vok, és professionoket fejlesztve, másokat helpelve, abszolút nem sietve lazán 10-11 nap volt a 60. (Powerlevelerekről nem is beszélve, akik 1 hét alatt lenyomják 70ig..)
  • Lacika 79
    sok neked, vagy kevés? :)
  • Lacika 79
    De a kezdő játékossággal nem kéne, hogy egyenes arányosságban legyen a balfaszság és a lustaság is. Mert tényleg birka módon beírnak olyan dolgokat, amin 5 másodpercet kéne csak gondolkozni.
  • edios
    17 és fél+ nap alatt lvl 60? WTF!?
  • Warden
    kb.Mindenki volt kezdő játékos de úgylátszik egy olyan korosztály is nekiállt most wow-ozni ami a leglemibb utánaolvasásra sem hajlandó.Végül is a blizzard nekik készíti a játékot.
  • Lacika 79
    Már nyáriszünet van az óvodába? Vagy mi az úristen történik itt megint?
  • PiszkosFred
    Keress (action)bar addonokat a guglivel, vagy esetleg celzottan a curse-n.
  • bAguziB2
    és egy kérdés: hogy lehet azt megcsinálni, hogy a varázslatokat hogy tudom kipakolni így:
    köszi a válaszotokat