World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spap végig dotolhatja, max váltásnál csak a 2 dotot pörgeti a bosson. L2 fade..😊
Másik 1xrû megoldás, hogy mindig átállsz arra az oldalra ahova húzni fogják a boss. Így ha lehúzza bárki is a tank ott van mellette + nem lesz dupla add.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nem csak sleep imádja a palákat, én is. imádom, ha mellettem vannak arenaban és healelik a seggem, s kifejezetten utálom, mikor ellenük kell harcolnom, nincs priest a party-ban, s 5% hp-n bevágják magukat a bubijukba, amivel semmit se lehet kezdeni...

Köszi a tip ugyan felmerült már de el is lett vetve pedíg mûködhet.Javallom is egy próba ereéig vagyunk ugyis 2-3-4 paladinok szinte minden alkalommal.

Soha nem értettem azokat akik más classokat fikáznak és a lehetõ legpejortívann jelzõkkel bírják õket szólitani.Biztos van magyarázat rá esetleg piciny undEEd korodban molesztáltak a csÚnya paladinok?<#vigyor2>
Warden: az elmászkáló elementálokat a pöcsladinok stunoljak, vagy warrik interceptel segítsék wlek dolgát. Váltásnál csak az húzza le aki nem bír járni ill a tank sokat missel elején, de erre találták ki a miszdireksönt. A boss HPját kb felezték, szal még szutyok girbe is simán leverhetõ enrage elõtt. 1x megcsináljátok utána már sima suna.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Ön a BM ágra pakoltam és úgy hogy a petem minél jobb legyen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Köszi mindkettõtöknek, hasonlatos nálunk is annyi különbséggel hogy poisen formában az addokat még bossközelben be is fagyasztják a magek.

Ennek ellenére mindig valami aprócska hiba csúszik a dologban amit nem lehet korrigálni és hazavágja a raidet.Talán most reset után meglesz a dög...

Norbyte egyzsóval nem mondtam hogy a lockok hibája lenne mitöbb hétfõn ha az egyik lock még él kb 2 percet akkor meg is van.
a fight-ot a-tól z-ig leirni nem tudom, de azt le tudom irni, hogy nálunk mire kell figyelni, meg mi a lock szemszög a csata szempontjából:

- addok:
nálunk általában a két hátsó add kerül banish alá a csata kezdetekor, egyik rank1 banish-el, másik rank2-vel (a rank1 banish-elõ szoktam általában én lenni, 10 fps-sel érdekes mutatvány szokott lenni <#vigyor0>).
az elsõ két addot offtank(ok)nak fel kell vennie, s le kell verni amilyen gyorsan csak lehet. erre kb. annyi idõ van, amig a rank1 banish ki nem jön, tehát cca. 10 sec. utána le kell nyomni a másik banish-eltet is. nálunk rá szokták huzigálni az addokat a boss-ra, ha jól tudom ezáltal is sebzik egymást.
banish-elésnél ami fontos, hogy a két lock ha van rá mód, akkor a boss háta mögött legyen. nekem legalábbis ez jött be a legjobban, mivel ha elöl álltam, volt olyan, hogy belelógott valami tereptárgy éppen a képbe, ahol az add megjelent, vagy épp megjelenésnél tökéletesen fedésbe kerültek, s ezáltal elõfordúlt olyan is, hogy az elsõ ment banish-be a hátsó helyett, s nem tudtam elég gyorsan targetelni, igy elszabadult és lecsapott 1-2 healert -> wipe. szóval célszerû a boss háta mögött állva banish-elni, a healerek is igy el fognak érni.
ha berak bubiba, akkor mindenképp ts-en szólni kell, hogy XYZ wlock bubit kapott, addját vegyék fel idõben.
tankváltásoknál célszerû együtt, elõre-hátra mozogni a boss-sal és a tankokkal, folyamatosan a háta mögött lenni, igy nem lesz az, hogy megjelenik egy add és 0,1 sec-cel késõbb kifutott banish range-bõl.

- dps:
tankváltás elött 2-4 sec-cel dps stop kell. semmi dot, semmi spell, akármi más ne szálljon bele, mert aggroreset van, s egybõl lefordúl.
én wlock-ként pl. tankváltás + banish után szoktam felszórni gyorsan a dotokat a boss-ra és az addokra, kb. annyi idõ van 1-1 tankváltás között, amig a corruption 2x végigtick-el, tehát olyan ~30 sec kb. általában viszont elég kockázatos a boss-t dotolni, igy többnyire én pl. pure shadowboltot tolok bele csak. fire mage-eknek is necces, nálunk volt már olyan, hogy pyro dot tick-re lefordúlt és agyonvágta a mage-et. shadowpriest-ek is jobb, ha tankváltás után feldobják egybõl az sw:p-t egyszer, aztán annyi.

- tankok:
két tank kell, akik felváltva tankolják a boss-t, a "terem" két végében. errõl sokkal többet nem tudok mondani, tank szemszögbõl még sosem láttam a figh-ot (gondolom azért van, mert rak valami debuffot a tank-ra)

kb. ennyi.

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

1. Dotokkal leállni idõben ostobán nem lõni, aki hülye megbütetni majd nem fogja lõni.
2. A megidézett addokat poison formában megtankolni bossrahúzni leaoezni, water formában banish + tank és kill egeyenként. Általában addokat a ranged öli nálunk. Ha elszabadul egy az vagy a tank vagy a banishelõ lock hibája.
3. Nagyobb DPS kell. Potizzatok fel rendesen mindenki és nem lesz gond.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Különben a korábbi próbákon is csak 50%-os Mark-ig (??) tettünk fel dotokat, ami a 0-50%-os idõszakban bõven leketyeg. Még a Siphon Life 30 másodperce is.

A repair utáni próbákon már egyáltalán nem dot-oltunk, csak a CoS és CoE ment fel, ami ugye nem dot. Szóval nem kell a lockokra fogni mindent, viszont mi nyomjuk le az addokat, ha meg vannak fogva és nem ránk másznak, megakadályozva a Seed of Corruption szétdobálását.

raidelek : 1 heten egy 3oras KZ huj de nagy réd ;G

netherdrake : öööö mult heten lett meg, miota is elerheto? oO
gondolkozz mar mit irsz oO

anti hero

Segítséget 5leteket kérnék Hydross a nagy víztartály eliminálása ügyében.Egyszerûen a tag mumussá nõte ki magát és már vagy egy hete ha nem kettõ szívunk vele.Megnéztünk annyi videot a killrõl amennyit csak lehetett elolvastunk mindent amiben a Hydro szóvan ezáltal a kisközségek vízellátásában, tárolásában szerepet játszó hidroglóbusz mûködésével is tisztában van mindenki és mégsem megy.

wipe alaphelyzet: 1. egy lock fázisváltásnál hagy véletlenûl dotot vagy egy mage még egyet belereszt és duplaváltás raid down
2.a megidézett addok egyike elszabadul és vagy egy caster vagy egy heakert ha nem kettõt vág haza
3.kifutunk az enrage idõbõl

a legfusztrálóbb hogy 6-9% közt mozog stabilan minden egyes kisérlet de valamiért ennél jobban nem tudjuk levinni.
Köszönöm, ez azt hiszem kimerítõ válasz volt. ;D
Ez a tokio hotel is mindig fehér folt volt, de mostmár legalább tudom mihez kötni.

Zenei és viselkedési stílus ami az emotion szó röviditése.Az irányzatra fogékony kissrácok elõszeretettel sirdogálnak és minden el tudnak depressziózni.Valami ismeretlen oknál fogva sejpítenek ezt valamiért irásban is alkalmazzák, bizonyos idõközönként selfdestroyer üzemmódba kapcsolnak ami abból áll hogy 2 milimétéres sebet ejtenek a csuklójukon ami alapból nem látszana de ha kendõvel bekötik akkor a többi hasonlóan retardált elött nõ az ázsiójuk.Vonzódnak a fekete ruhákhoz és a fekete száj és szemfestékhez.A legnagyobb probléma mikor a temetési menet összekeveredik a tokio hotel koncertre igyekvõkkel.........
"nekem nincs annyi idom mint neked. amugy meg multkor nyomtunk egy BMet UI nelkul..." Az ellentmondások eklatáns példája mindössze csak egy ponttal elválasztva. Annyira nincs idõd mi, hogy már 10-szer hagytad abba a wowot és kezdted újra másnap, raidelsz és netherdraken feszítesz... 😄 Hagyjuk már.

"Emos vérpistike"... vki avasson már be mi a francot takar ez az emo. Vmi manapság rendkívül divatos negatív jelzõ?

Unknow
Egyébként nekem a kedvencem guild nevem amit láttam Bloodscalpon, máig a Quest in Peace 😄
Unknow
Nekem is elõítéleteim vannak. Összegyûjtik a ratardáltakat? 😄 Erõsen gyanús, hogy a sötéccség klánjának keze van a dologban és valójában ez csak önreklám 😄 Egyébként tényleg nem értem az ilyen neveket. Mikor mi alapítottuk a guildünket mostanában azért elgondolkodtunk,hogy milyen nevet adjunk neki.

Szokásos felvetések a 14-16 éves korosztályból:
-Bukottak klánja -> Mindenki megbukott az iskolában.
-Sötétség klánja -> Bár ez foglalt volt, mert mi is ezen a szerveren vagyunk. Ettõl független el lett vetve az ötlet mielõtt még tudomásunkra jutott volna,hogy van már ilyen. (érthetõ okokból asszem.)
-Bloodstorm -> Elcseszett B. kategóriás akció film. Ilyen erõvel tele lehetne Rambóval a guild.
-Gyilkosok -> Ezen valami miatt csak nevetni tudtam. Valahogy eszembe jutott ahogy a kis 13éves alliancos meglátja a guild egyik tagját, majd közli ordítja,hogy GYILKOSOK GYILKOSOK.

Na mindegy....sztem azért illik manapság valamivel normálisabb nevet találni, mint ezek a sablon idiótaságok. Pl 3-4 óra találgatás után már kijönnek az olyan nagyon frappáns nevek is mint a HUNited Kingdom és társai 😊
Shortstop
night elf hunter..

elõre is kösz

Lynx_TWL
=elit válasz!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
de

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

valszeg nem fogok ilyen screenshotokkal baszakodni, nekem nincs annyi idom mint neked. amugy meg multkor nyomtunk egy BMet UI nelkul es kurva poen volt 😄

egy full minimal UIn kene dolgozni cska kurvara nincs se idom se kewdvem baszakodni vele.

semmi nem lenne rajta cska hp mana es egy enemy bar kb😄

anti hero

wowbol nem tul sok jut eszembe, talan az Aces High, Fractured, Nemesis tetszett, ha latok vmit majd beirom..

daocbol kelta oldalon : Aei Sidhe, Tuátha De Dannan
viking oldalon Maelstrom, Mjolnirs Fury alap
albion oldalon: First Cohort, Valheru, The Ministry, Shadowlords Society

nekem ilyen guildnevek tetszenek, persze a legjobb az a <FUX THIS GAME SUX> volt amit egy GM megvaltoztatott <Xnysgarqueachtsa>ra es ezzel a nevvel lettek a server legjobb groupja ;d

na mind1 nekem tetszenek a hangzatos es az akar rp kornyezetbe illo nevek, persze van soksok vicces guildnev de a legtobb az olyan kurvaegyszeru mint az emberek akik a tagjaik.
ennyi

anti hero

shala
vmeik noob vigyen le mara-ba. (de azonnal) <#wilting>

non potest pluere aeternum

The Garrett
honorbol + azokbol lehet venni pvp rewardokat. nézz körül SW ben az champions hallban...(vagy ha nyomi hordás vagy akkor nemtom hol 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
emlékbe tedd el. ilyen oklevélféle
quad
hi all , battlegroundsok utan kapok kulonfele itemeket , azokat mire es kinel lehet felhasznalni?

clio1616v
Milyen karakter?

Shortstop
jelenleg gyúrom a karakteremet a 60-as szintre de még csak 31-nél vagyok... majd ha 60 felkett leszek akkor akarok csak PvP-zni...

Davidus
Doomslayers Of Doom<#idiota>

V9ykn8_TZL0

BEAST
hat ezen majdnem meghaltam 😄DDD kesz 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hódító hódok sleep vezetésével ? ;Ð

shala
lángoló babakocsi 😄

TDC Geronimo
Grand Theft Kodo

DA VINCI KODO
Your Grandma is my epic mount
Gnomes stole my bike
Lángoló babakocsi (hogy magyar is legyen:p )

csak igy ami eszembe jut 😄D

clio1616v
Attól függ mit akarsz csinálni.

Shortstop
mitõl függ az hogy mire érdemes a talent pontjaimat elnyomni, ill ezeknek megfelelõen melyik részt kell pumpolni??

BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
lehet, regen lattam mar 😊

clio1616v
*Sapped girls wont say no

TDC Geronimo
PvP-t kihagytad!

shala
ami nekem nagyon bejön most az a Joe és a haverok neptulonrol 😄

BEAST
'Sapped girls dont say no'

legjobb guildnev neptulonrol xD

tigeroo
Végbél Izu Nyalókákok
exalted with ur mom
Csirke4
legjobb guildnevek:
PVP SUXX WHEN IS NAXX
ugyanerrõl a szerverrõl
PVE SUXX WHEN IS AV WEEK
valami ilyesmi nevek sztem nem pontosan idéztem
BG-n szoktam látni ezeket a csodás hordás guildeket. Meg a fullepixx tier3-as "This is just my alt" volt még jó régen -.-
ilyet ne nagyon várj imho. én 2 hete várok egy ui screenshotot, szerintem abból se lesz semmi se -.-

clio1616v
Vér István Baráti Társaság

PiszkosFred
Akkor mondj par frappans guild nevet pls, csak hogy kepben legyunk az izlesedet illetoen... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”