166745
  • shaime01
    ahahah
  • Narxis
    Minden fővárosban van egy weapon master, asszem Darnában tudod az íjat tanulni. Ha nem találod a weapon mastert megkérdezel egy őrt.
  • ynonyms
    Hello!

Kérdeznék valamit: Draenei hunterként tudok bow-ot használni? Ha igen hogyan tudom megtanulni?
    A segítséget előre is köszönöm...
  • Narxis
    A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
  • ApPa123
    És a lan az van az apaljátékhoz vagy kell valami patch vagy van egyáltalán????
  • Narxis
    huncsati > all
  • tegla
    Magyaritás nincs és remélem nem is lesz soha semmilyen mmo-hoz...elég a huncsati...
  • Foglaltnick
    magyarítás nincs, és piros felirat a banneren
  • Foglaltnick
    a wow támogatja a wide felbontásokat, marha jól is néz ki benne, mivel így nagyobb a terület amit látsz, több hely van addonokat pakolászni, ikonokat, stb, szerinem jó dolog
    viszont a többi játék nem nagyon támogatja, úgyhogy azokat meg vagy ablakban, vagy fekete sávval oldalt kell futtatni, nem tudod kihasználni... a wide monitor nagy előnye a toolbaros alkalmazásoknál jön elő, mint például a photoshop, vagy a programfejlesztő eszközök...
    Persze minden ár és anyagi lehetőségek kérdése, meg hogy mennyit wowozol... és hogy esetleg van-e más program amivel ki tudod használni
  • ApPa123
    Helló a játékhoz van magyarítás?? a lan hogy van kell 1 patch hozzá vagy van alap játékhoz??? ha kell valami patch vagy van magyarítás küldjetek már linket léci köszi
  • gabeone
    Ki tudja, hogy a Wownak mennyire alkalmas egy 22 colos 16:9-es képarányú monitor? Vagy egyáltalán a játékokra.. Köszi előre is!
  • tigeroo
    nemhiszem, jön az új kieg ,és az új "beetetés"...
    lehet hogy a wotlk utáni kiegészítőben már ingyenes lesz az alapjáték (nem 10napos trial hanem 30)
  • voloume
    én bloodscalpon játszottam régen, csak azért untam meg mert egy olyan guildba voltam ahol jobban cuccolt és nagyobb tudású hunterek voltak mint én.. ez tény és való, hogy ha kapsz/veszel egy lv70es karit és előte nem wowoztál akkor nem fogsz megtanulni játszani vele.. de nem tudom hogy milyen a hangulat ( milyen felszereltségű klánok [ezalatt azt értem járnak raidelni stb.]vannak és mennyire segítő készek) :)
  • edios
    Legtöbb magyar arathoron(pve) és bloodscalpon(pvp) van úgy tudom.
  • Savmacska

World of WarCraft

Alapjáték, DVD-ROM kiadás, Internet kell hozzá, havidíjas

Ára: 2 990 Ft (AKCIÓ!)

Ezt a cdgalaxis holnapján olvastam de akkor gondolom országszerte ennyibe kerül.Most ez az akció ez milyenfajta akció? Lehet később vissza felemerik az árát?
  • Gear
    Egyszerű , van karakter szint meg van az itemeknek is szintjük.Ez nem azt jelzi hogy hányas szintű kari használhatja hanem egyszerűen számmal kifelyezett érték hogy mennyire jó a cucc(vagy valami ilyesmi:).
  • Tatyla
    egy 70-es epic cuccnak lehet az item level szinje mondjuk 157 szerintem valamit benéztél...
  • Adam69852
    úhhhh ennyire ne legyé má nyomi kérlek.... szerinted a hivatalos adatokat (fogjuk rá hogy hivatalosak, mint pl a wowhead, thottbot) az illegális private szerverekről szerzik?

De inkább nem szólok bele mert én is nyomi leszek XD
  • bAguziB2
    sziasztok. olvastam hogy vannak lvl 157-es cuccok.azt akarom kérdezni hogy ezt a szintet csak private serveren lehet elérni?
    köszi
  • Savmacska
    Talán elfelejtettem vissza olvasni mert nem nagyon érek rá, vagy esetleg nem láttam.De megköszönném ha még1x leirnád akkor
  • Adam69852
    igen ez a másik fele XD
  • Magh
    Egy resto druid magában csak lelki terrorra alkalmas, mert egy félórás harc mindenkit demoralizál.
  • The Garrett
    jezusom. :D

Resto druid = group pvp. Fogsz magad mellé egy warriort, és nem tud megölni titeket semmi. :)
    resto druidaként egyedül nem fogsz tudni semmit csinálni 1v1 ben.
  • Adam69852
    resto balance hibrid és megvan oldva :D
    csak simán resto nem elég mert egyszer ugyis elfogy a mana vagy elszívják, vagy silence és szophatod a heal-t :D
  • lalinov
    hellósztok lenne 1 kérdésem szerintetek a resto druid milyen pvp re??? mert ha eléggé kiheleli magát meg jó a mana regen akkor az sztem jónak számít nektek mi a véleményetek? resto vs balance a jobb?
  • voloume
    sziasztok
    én még új vagyok itt és nem igazán írtam ide:/ régen wowoztam vagyis kaptam egy lv70es nightelf huntert de azzal ugy éreztem, hogy kimaradok minden jóból és nem is igazán tudtam úgy wowozni mint szerettem volna és ez csak a tapasztalatlanságnak köszönhettem, na mind1. most újra szeretnék elkezdeni wowzni de nem tudom hogy egyáltalán hol kellene.. csak attól félek hogyha egy adott szerveren kezdek egy uj karaktert és nem lesz aki segítsen :/ ezért szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ti hol játszotok vagy hol van egy jó társaság aki már komolyabban űzi az ipart:)
    igaz még abban sem vagyok biztos, hogy mit kezdjek :/
    1. ally/horda ?
    2. pala/priest ? ( elsődleges cél a gyors fejlődés)
  • Foglaltnick
    képrejtvény

• Foglaltnick
    egyszer már kérdezted
    egyszer már válaszoltam
    de nem írtál rá semmit
    lehet hogy azt a megoldást választottad h leszarsz?
    ha csak kérdezősködsz, de valaki válaszol, baszol rá, inkább tovább szpemmeled a fórumot, milyen segítséget vársz, úgy őszintén?
    ha bloggolni szeretnél, az nem itt van
  • Savmacska
    Srácok 2hete ellopták az accomat. 4napja irtam blizznek a web-forumon kitöltöttem minden szar adatot+fényképes igazolványt is kültem amin a játék van, és semmi, 4napja basznak irni lehet h inkább azt a megoldást választották h leszarnak ?? Vagy ha mégsem, várhatóan mikor fognak visszairni?...
  • isi
    repair.exe
  • sector512
    Gondolom nem nézted meg mindegyiket, mert ha eredeti a játékod és megtanultad használni a fegyvert 100% hogy van olyan ikon, tehát csak figyelmetlen vagy.
  • Super Mario 64
    Mé, szerinted nem néztem meg mindegyiket? Csak mertem megkérdezni, hátha valakinek is volt már ijenhez hasonló, és tud segíteni.
  • sector512
    Könyörgöm nézd már meg mindegyik ikont mielőtt ilyeneket írsz :)
  • Foglaltnick
    szia,
    blizz bácsi azt mondta hogy majd jön, de előtte két héttel mindenképp szólni fognak. Ha szólnak, akkor úgyis mindenki erről fog beszélni, amíg meg nem, senki se tud többet, minden csak spekuláció
  • Super Mario 64
    Erre már én is rájottem, csak az a baj nincs shoot ikon xD
  • Warden
    Rakd ki a shot ikont a spellbookból és azt használd.
  • Super Mario 64
    Csá! Nekem csak annyi a gondom, hogy rúgóval megtanultam használni az íjat, a tárgyat és a lőszert is behejeztem a hejére, de nem tuom hogy kell használni. Pls segítsetek! (És bocs, ha ez alap, még kezdő vok.)
  • FaCtor014
    hali
    vki meg tudná mondani h mikor jön ki kb. az S4? mert eddig nemnagyon tudták megmondani kb. se.. :(
  • Shortstop
    nyár közepén miért nem a csajokat hajkurásszátok meg sportoltok? :S

persze nem az én dolgom de ez elszomorító
  • Narxis
    Gépet kell vinni vagy lesz? Amúgy meg lehetne pl. olyan hogy frakciókra osztjuk a tábort, én lennék a gnómokkal, nagyon szívesen és betámadhatnánk egymást így meg ilyenek.