Ötvös Tibor

Látványos sci-fi akció lesz a Fuse

Az Insomniac Games eddig csak a Sony gépeire készített programokat, de ott olyan klasszikusokat adott a rajongóknak, mint a Ratchet & Clank sorozat vagy a Resistance trilógia.

Hamarosan azonban megérkezik az első multiplatform alkotásuk, mely eddig az Overstrike címen futott, ám a héten megkapta a végleges elnevezését. Így mostantól Fuse néven kell majd keresnünk a neten. A program egy látványos akció-sci-fi lesz, mely márciusban jelenik meg.



A Fuse azt a kérdést járja majd körbe, hogy mi lenne, ha az emberiség egy olyan idegen technológia birtokába jutna, melyre nincs felkészülve. Vajon milyen célra használná és mennyire osztaná ez meg az embereket? Elméletileg a programból ezekre válaszokat kaphatunk.

A szroti négy hőst is kap. Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble és Naya Deveraux feladata a Fuse nevet kapott idegen technológia és energiaforrás elpusztítása lesz. A szereplők számából kiderülhet, hogy a Fuse képes lesz a 4 fős-ko-op játékmódra is. Igazából ez a lehetőség adja majd az egész játék gerincét.



A játékosoknak lehetőségük lesz használni ezt az idegen energiát, mely elég komoly előnyt jelent majd a többiekkel szemben. Természetesen az idegenek is használhatják majd a saját fegyvereiket, de többnyire emberi katonák és gépek ellen küzdünk majd. Lesznek RPG elemek is a programban, de az eddig látottak alapján ezek nem kapnak kiemelt szerepet.

A Fuse ígéretes alkotásnak tűnik és remélhetőleg a fejlesztők képesek lesznek egy igazán akciódús és érdekes történettel ellátott programot megalkotni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #3
    Jaja, xcom megfordítva, az lenne a faja!
  • Zombee #2
    Én egy olyan játékot látnék szívesen, amiben idegen megszálló lehetek.
  • alien47 #1
    "többnyire emberi katonák és gépek ellen küzdünk majd." Miért?

    Miért nem lehet olyan programot alkotni, ahol az emberiség összefog az idegenek ellen? Vagy mi fogunk össze az idegenekkel az emberiség ellen. Miért kell keverni. Mi vagyunk mindenki ellen elég elcsépelt.