Ötvös Tibor

Vérfarkasok is szerepelnek a Blood Knightsban

Korábban már bemutattuk a Deck 13 legújabb alkotását, mely a Blood Knighs címet viseli, ám ma újabb érdekességek derültek ki a programról.

A sztori főhőse a Jeremy nevet viselő vámpírvadász, aki folyamatos harcot vív a sötétben bujkáló vérszívókkal. Az egyik ilyen küldetése során azonban megharapja őt a szexi és halálos Alysa, így már ő is a sötétség teremtményei közé tartozik. Ráadásul egy nagyobb gonosz is leselkedik rájuk és így Jeremy kénytelen ősi ellenségi oldalán harcolni.

A Blood Knights egy vérbeli akciójáték, melyben természetesen megjelennek egyedi szerepjátékos elemek is. Fejleszthetjük a karakterünket, szedhetünk össze egyedi fegyvereket, melyeket tovább tökéletesíthetünk. A játékmenet alapjait a két karakter közötti együttműködés adja majd, így folyamatosan figyelnünk kell egykori ellenfelünkre is.



Vámpírként folyamatos vérellátásra lesz szükségünk, mely ha késik, abba bele is halhatunk. Ha nagyon alacsony már a szint, akkor társunk segítségét is kérhetjük, aki ilyenkor a saját vérét adja értünk - és ezt értsük szó szerint. Jimmy férfias harcmodorban küzd, vagyis a puszta erejét veti be az ellenfelek ellen, akik között természetesen megjelennek a vérszívók legnagyobb ellenségei, a vérfarkasok is.

Alysa inkább távolabb tartja magát a balhéktól és ehhez alkalmas fegyverekkel és képességekkel bír. A Blood Knights októberben, Halottak Napján jelenik meg és nagyon baráti, mindössze 15 dolláros áron lesz elérhető. Konzolok mellett pedig PC-re is megjelenik, igaz csak letölthető formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #4
    De bizony... :)
    Inkabb Halloween-rol lehet szo.
  • curse #3
    egyebkent halottak napja nem novemberben van?
  • curse #2
    a whitewolf mmo-t en is nagyon varom, de leginkabb nekem is egy redemption- vagy bloodlines-szeru jatek adna... ez viszont nem annyira csikolt meg, vampirok mellett verfarkasok is, mekkora egyedi otlet :)
  • Rotcsa #1
    Nem hangzik rosszul, lehet kipróbálom majd :)
    Manapság már nem olyan népszerűek a vámpíros játékok, pedig anno sok jó volt:
    BloodRayne, Bloodlines, de a legjobb szerintem a Legacy of Kain-sorozat! Kár, hogy ma már egyikből sem csinálnak folytatást....:(
    Habár a Bloodlines-alapjául szolgáló sratégiai szerepjátékra most csinálnak egy MMO-t, egyelőre én azt várom nagyon, de ezen kívül sajnos vámpír-game fronton semmi változás....