Ötvös Tibor

Régóta várt folytatások

A GRiD 2 hivatalos bejelentése kapcsán eltöprengtünk azon, hogy melyek is azok a játékok, melyeket hivatalosan még nem is jelentettek be, de szinte biztos, hogy évek óta készülnek.

Elsőnek természetesen a QuakeConon egy "majd elkészül, ha készen lesz" hozzászólással lerendezett Doom 4-et kell megemlíteni, melyből elméletileg már képeket is láttunk. Mégis eddig egyetlen hivatalos fórumon sem erősítették meg, hogy fejlesztés alatt állna. Egyedül 2008-ban került ki pletyka szinten, hogy készül a program, de azóta semmi. Tippünk szerint már csak a következő generációra jelenik meg.



Ugyanez a helyzet a Thi4f esetében is. Bár néha hallani pletykákat magáról a programról, de igazi konkrétumokkal még nem találkoztunk. Ráadásul a legújabb értesülések szerint csak a következő generációra jelenik meg a program, ami jelen állás szerint 2014-be debütál, szóval egy ideig még nem bújhatunk kedvenc tolvajunk bőrébe.

A Mirror's Edge 2 esete már más. A múlt héten ugyanis maga Frank Gibeau, az EA egyik vezetője nyilatkozta le, hogy a "franchise életben van és éppen azon gondolkodnak, hogyan hozzák vissza azt a játékvilágba". Erről döntés még nem született, a DiCE pedig épp a Battlefield negyedik részével van elfoglalva, szóval nem elképzelhetetlen, hogy Faith is csak a következő generációban tér vissza.

És a végére maradt természetesen az örök sláger és egyben hatalmas kérdőjel, a Half-Life 3 - Half-Life 2: Episode Three duó. Egyikről sem tudja senki, hogy mi is pontosan a helyzet velük. Az Episode Two már 5 éve megjelent, így a második rész lezárása sokat késik. Ugyanakkor folyamatosan hallani pletykákat a harmadik részről is. A Valve pedig szinte semmit nem tesz az ügy tisztázása érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #16
    Quake 5-ről, új Wolfensteinről, Warcraft 4-ről tudtommal soha nem esett szó.
  • Yodafon #15
    Az a "HL Ep 3" valószínűleg egy "Help" felhívás akar lenni. Azaz bizonyára segítséget akarnak kérni a fejlesztéshez :D
  • Kerub #14
    "Ugyanakkor folyamatosan hallani pletykákat a harmadik részről is."
    Ja, a lehutóbbi az volt h a City 17 megálmodója a Dishonoredbe igazolt át mert unja hogy nincs mit csinálni a Valvenál...
  • senki687 #13
    Visszagondolva nem ismertem olyan gyereket, aki nem játszott valami harcosat. Te mit játszottál gyerekkorodban? Babáztál?
  • KillerBlue #12
    FPS tömeggyártás + gyerekek lepuffantják egymást az iskolában = ?
    Mintha nem tudnád, hogy mindig a videojátékokat hibáztatják az ilyesmikért. Ez persze nem igaz (vagy legalább is nem mindig) de most nagyon haragszom amiért mostanában csak ezeket a "bejáratott" címeket erőltetik szóval még a Kennedy gyilkosságot is rájuk fognám. :D
  • Ender Wiggin #11
    nem a kérdésre váalszoltál. hogy érted azt, hogy "Aztán csodálkoznak ha az iskolában a gyerekek lepuffantják egymást!"??????????
  • KillerBlue #10
    "Te mégis miről beszélsz?"
    Az FPS-ek tömeggyártásáról! Medal of Honor, Call of Duty, Battlefield stb. Már NFS módjára évente kidobnak egy részt mert tudják, hogy elég pénzt kaszálnak és így inkább nem csinálnak semmi újat vagy csak tologatják mint a Mirror's Edge 2-t.
  • Piszkos Fred #9
    "Aztán csodálkoznak ha az iskolában a gyerekek lepuffantják egymást!"
    Te mégis miről beszélsz?
  • KillerBlue #8
    Elegem van már az EA-ból és a DICE-ból! Kb. két évvel ezelőtt azt mondták, hogy a Mirro's Edge 2-n csak kis létszámú csapat dolgozik mert minden erőforrásukat a Battlefield 3-ra fordítják de ha elkészül akkor a ME2-nél is rákapcsolnak, most pedig már teljes erőbedobással a Battlefield 4-en dolgoznak! Csak tudnám kik azok akiket ennyire érdekel ez sok egymástól alig különböző modern hadviselős marhaság! Aztán csodálkoznak ha az iskolában a gyerekek lepuffantják egymást!
  • tomboy013 #7
    Ha a HL Ep 3 megjelenne se játszanék már vele mert már azt sem tudom miről szólt az előző 2 rész... Inkább legyen egy HL3. A Doom 4 várós nálam.