Ötvös Tibor

Látványos lesz a Blood Knights


Sokadik reneszánszukat élik manapság a vámpírok és ez nagyban köszönhető az Alkonyat-sorozatnak. Lehet gyűlölni Edward és Bella romantikázását, de ők segítették a klasszikus vérszívók feltámasztását is.

A játékvilágban is észrevehetjük eme reinkarnációt és ma egy újabb olyan alkotást jelentettek be, melynek vámpírok a főszereplői. A dtp Entertainment és a Deck13 közös alkotása a Blood Knights címet viseli és egy látványosnak ígérkező akció-RPG lesz, mely konzolok mellett PC-re is napvilágot lát.

A sztori főhőse a Jeremy nevet viselő vámpírvadász, aki folyamatos harcot vív a sötétben bujkáló vérszívókkal. Az egyik ilyen küldetése során azonban megharapja őt a szexi és halálos Alysa, így már ő is a sötétség teremtményei közé tartozik. Ráadásul egy nagyobb gonosz is leselkedik rájuk és így Jeremy kénytelen ősi ellenségi oldalán harcolni.


Ma a történet a sötét középkorban játszódik és sokban emlékeztet majd a klasszikus Vampire: The Masquarade Redemptionra mind a sztorijában mind pedig a játékmenetében. Ez pedig nem rossz ajánlólevél. Ahogy az a fenti trailerből is látszik, a program elég véres lesz és mindkét karaktert irányíthatjuk majd.

Ez természetesen felveti a ko-op játék lehetőségét, amit meg is erősített a csapat. Jeremy képviseli a duóban az erőt. Ő továbbra is a fegyveres harcok híve, bár újonnan szerzett képességeit is szereti használni. Alysa a távolsági harcmodor képviselője és inkább különböző csapdákat és íjakat vet be a siker érdekében.

Minden szint végén lesz egy komoly főellenfél, akinek legyőzéséhez mindkét karakter tudására és egy stratégiára is szükség lesz. A Blood Knights látványosnak tűnik, pedig csak letölthető formában jelenik meg - hogy pontosan mikor, azt nem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szaboi #4
    Én látom egyedül az erős Dragon Age beütést? Amúgy a grafika erősen látszik hogy nem is kicsit idejétmúlt, kivéve az átvezetők, hát engem nem nyert meg.
  • Merces #3
    Tibike a szó amit kerestél nem a látványos, hanem a retró.......
  • Nos #2
    Par eve kozepszerunek tunt volna. Ettol persze meg lehet hangulatos.
  • NEXUS6 #1
    Naaaa!
    Azért ez a látvány kb a PS2 korában lett volna ütős.