Ötvös Tibor

Íme a Mortal Kombat fejlesztőinek legújabb alkotása

A NetherRealm Studios sikerrel támasztotta fel a Mortal Kombat sorozatot, melynek fénye kisebb csorbát szenvedett a Mortal Kombat vs. DC Universe megjelenése után.

A kilencedik, parádésan sikerült és kirobbanó sikert arató Mortal Kombat után most be akarják bizonyítani azt is, hogy képesek egy mindenki számára élvezhető és fogyasztható szuperhősös alkotást készíteni. Ez lesz a ma bejelentett Injustice: Gods Among Us, melyben a DC Comics legismertebb hőseivel szállhatunk harcba a többi hős ellen.



Ugyan sokat nem tudunk a játékról, de a ma kiadott sajtóközleményben olvasható mottó (Mi lenne, ha legnagyobb hőseink jelentenék ránk a legnagyobb veszélyt?) alapján a hősök most a rossz oldalra állnak. A bemutatkozó trailerben is azt láthatjuk, hogy Villám, Csodanő, Denevérember és Superman eléggé kifordul önmagából. Az Injustice: Gods Among Us műfaját tekintve egy verekedős alkotás lesz, mely első körben csak konzolokra lát napvilágot.



Természetesen valódi gonosztevők is felbukkannak majd, ám a kicsavart világnak köszönhetően nem egyszer ők lesznek a jófiúk. A program 2013-ban jelenik majd meg és a fejlesztők egy sorozat első darabjának szánják a játékot. Az Injustice: Gods Among Us az E3-on mutatkozik be teljes valójában. Érdeklődve várjuk a prezentációt és természetesen a végleges alkotást is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MacropusRufus #5
    érdekesnek ígérkezik :) szuperhősök negatív szerepben. Jól hangzik

    Viszont azt nem értem, hogy miért nem adják ki pc-re is egyből.
    1000x szebb grafikával lehetne reklámozni... vagy lehet pont ezért nem :D
    kiderűlne, hogy a konzol grafikája igen csak 6 évvel ezelötti technológiát takar? :D kissé kellemetlenűl érintené a konzolos csapatot :p
  • Zombee #4
    Szokásos sg-s tévedés.
    A játék maga érdekesen hangzik, akár még jó is lehet.
  • Oldern #3
    Pókember fejét vegyétek ki gyorsan az ajánlóképből, a Marvel univerzumnak semmi köze a DC univerzumhoz - riválisok, ugyebár.
  • Szefmester #2
    Igazság urai világa. Érdekes lesz ha megjelenik, és nem valami cukormázas dolog lesz. De remélem Superman nem lesz sebezhetetlen benne. :)
  • nlght #1
    imho: konzolsz*r, gyorsan felejthető