Ötvös Tibor

Rise of Incarnates

Bemutatkozott a Bandai Namco legújabb alkotása, a Rise of Incarnates, mely ingyenesen lesz elérhető.

Az ingyenes játékok piaca eléggé telített lett mára és ha valaki valami újjal akar előrukkolni, akkor igen össze kell kapnia magát. A Bandai Namco úgy gondolta, hogy ideje belépni komolyabban is a nyugati piacra és ennek eredménye lesz a Rise of Incarnates. A program a 2 a 2 ellen játékmódot alkalmazza, ahogy például a Gundam Extreme Vs is.

Azonban a keleti stílus csak nyomokban lesz felfedezhető, a fejlesztők megpróbálják a mi igényeinkhez igazítani a projektet. Éppen ezért bár felfedezhetők lesznek bizonyos japán stílusjegyek a grafikában és a játékmenetben, de mégis fogyasztható lesz a nyugati közönségnek is a verekedős alkotás.



Eddig négy választható karakterről rántották le a leplet, akik ráadásul két alakkal is rendelkeznek majd. Ennek oka az alaphelyzet: bizonyos istenek, mitológiai lények emberi alakot öltve érkeznek a Földre és míg egyesek meg akarják menteni a pusztulástól, mások épp az ellenkezőjét tervezik. A négy ismert harcos közül az első Árész, Zeusz és Héra gyermeke, a görög mitológiában a háború istene, polgári nevén Terence Blake. Egyedi képessége, hogy harc közben képes egy szárnyas lényt megidézni, aki aztán segít neki a csatában.

A második a fauszti Mephistopheles, a germán mitológia pusztító szelleme, aki a hosszú hajú Jedrek Tyler képben jár-kel a világunkban. Egyedi képessége, hogy képes felölteni démoni alakját és úgy repkedve kárt okozni az ellenfelekben. Egy ilyen csapatból a Halál sem maradhatott ki, aki egy nagyjából 103 éves férfi, Gaspard Watteau alakjában járja a világot. A végére maradt az egyetlen nő, Lilith, aki a zsidó hagyomány szerint Ádám eredeti felesége volt, itt a Miriea Valentin néven fut és ha megcsókolja ellenfelét, visszaváltozik eredeti parázna alakjába.



A Rise of Incarnates a megszokott mozgások mellett számtalan kombót, speciális mozdulatot és képességet kínál majd valamint változatos környezeteket is kapunk majd a harcokhoz. A bemutatott változatban Londonban, a Parlament előtti téren, Párizsban és New Yorkban harcolhattunk. Az még nem tisztázott, hogy a mai szokásoknak megfelelően a környezetet is felhasználhatjuk a verekedésekben.

A győzelmet egyébként az a csapat könyvelheti el, amely a másik életerejét mutató csíkot öt alkalommal lenullázza. Ehhez nem kell mindenkit legyőznie, elég csupán az egyik tagot megverni 5 alkalommal. Ez azért jó, mert így mindig figyelni kell a másikra, nem lehet megnyugodni. Hiába vagyunk mi erősek, ha a csapat egy tagja még kezdő, akkor őt könnyen lenyomják és mi is vesztünk.

A Rise of Incarnates még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de az alfa-teszt már zajlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!