Ötvös Tibor

WWE 2K15: érkezik a PC-s változat?


Normális pankrációs játékot már nagyon régen láthattunk PC-n, ám most lehet, hogy mi is megkapjuk a remek WWE 2K-sorozat legújabb részét.

A pankráció egy igen megosztó sport. Vannak, akik rajongásig imádják a műverekedéseket mások pedig rosszul vannak az egésztől. Nos, a 2K Games WWE 2K-sorozata képes volt még azok számára is szórakoztató harcokat nyújtani, akik egyébként az utóbbi csoportba tartoznak. Én is egyébként ide sorolom magam, hiszen abszolút hidegen hagynak ezek az ál-verekedések, ám pár barát társaságában nagyon jól el tudtunk szórakozni a WWE 2K13-mal.

Éppen ezért érdeklődve vettem kezembe a legújabb kiadás próbaváltozatát, mely valószínű ismét ütni fog. A WWE 2K15 lesz a széria első darabja, ami az új generáción is bemutatkozik, így szinte teljesen élethű grafikát, feljavított játékmenetet és élő-lélegző-gőzerővel szurkoló közönséget kapunk. Az erőforrások bővülése miatt ugyanis a sportolók teljes testét beszkennelték a készítők, a nézők pedig végre nem papírmasé-figurák.


De minderre nem sok időnk lesz, túl sokáig nem bámészkodhatunk, hiszen elkezdődnek a verekedések, melyben minden képességünkre szükségünk lesz a győzelem kivívásához. Ez mondjuk nem igaz, hiszen igazából több minijáték során érhetjük el azt, hogy már csak ketten maradjunk a ringben. Ezután pedig a counter-támadások és a védekezések ritmikus püffölése, illetve a "kivégző-mozdulat" megfelelő időben való bevetése a kulcsa a győzelemnek.

A fejlesztők elárulták, hogy bár a próba-változatban még nem volt túl sok mód elérhető, de a végleges változatban a Karrier mellett a WWE Universe is visszatér majd. Emellett pedig a sportprogramokban megszokott Classic-menüpont is elérhető lesz, melyben régi klasszikus harcokat élhetünk át újra és változtathatjuk meg a történelmet.

Szóval ha valaki kiismeri a WWE 2K15 játékmenetét, akkor könnyen válik legyőzhetetlenné, ám ezt hibának még sem lehet felróni. Először is, mert az egész olyan látványos és pazarul kivitelezett, hogy észre sem vesszük ezt a monoton nyomkodást. Másodszor pedig multiban, a többiek ellen már valóban szükségünk lesz a tudásunkra is. A WWE 2K15 október 31-én jelenik meg és a mai hírek alapján PC-re is elérhető lesz. Az egyik koreai oldalon ugyanis felbukkant a játék korhatár-besorolása és itt a PS3-PS4-X360-Xbox One kvartett mellett a PC is meg van jelölve platformként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #4
    végre ! jó lenne ha valóban kijönne PC-re is
  • Szefmester #3
    Ezt a cirkuszt nem feltétlen a konzolosok szeretik. Legtöbben azért vettek konzolt mert az ilyen stílusú játékok egyszerűen hiánycikkek PC-n. Egy tisztességes bunyós is ritkaság, nemhogy valami rétegjáték.
    Most a kisPC-k eljövetelével végre a desktoposok is kaphatnak majd az elhanyagoltabb stílusokból.
  • Federation #2
    Rosszul érzed.
  • Ender Wiggin #1
    valahogy az az érzésem, hogy a pankráció rajóngói inkább a konzolos réteghez tartoznak...