Ötvös Tibor

Raiden lett volna a Mortal Kombat: Shaolin Monks hőse

Eb Boon új bejegyzése szerint a kultikus Mortal Kombat: Shaolin Monks eredetileg Raiden kalandját mutatta volna be és csak később jött Liu Kang és Kung Lao.

2005-ben jelent meg a Mortal Kombat mellékága, a Shaolin Monk, mely ugyan nem aratott kirobbanó sikert, de mégis méltó módon ötvözte a verekedős műfajt a ügyességi részekkel. Számomra egyébként abszolút kedvenc, számos alkalommal játszottam végig, mind a négy hőssel. A játékban ugyanis első körben Liu Kang és Kung Lao közül választva tudhattuk le a kalandot, de az első végigjátszást követően már Scorpion és Sub-Zero is megjelentek.

A Mortal Kombat széria a héten ünnepelte 25. születésnapját és ezen alkalomból Ed Boon saját Twitter-oldalán megosztott egy igen ritka képet a Shaolin Monks egy korai változatából. Ezek alapján az eredeti tervek szerint nem a fent említett négy harcos lett volna a játék hőse, hanem egyedül Raiden.


Ráadásul ezzel együtt a ko-op mód sem jelent volna meg a programban, ami egyébként az igazi élményét adta a Shaolin Monks világának. Szóval nagyon jól döntöttek a NetherRealm Studios fejesei, mikor végül a több szereplős megoldás mellett döntöttek, bár kimondottan örültem volna a villámisten megjelenésének is. A csapat egyébként tovább ünnepli a 25. születésnapot, hiszen az Injustice 2-ben megjelenik Raiden, a Mortal Kombat X-ben pedig a Living Tower különböző, az eddig megjelent Mortal Kombat játékokhoz kapcsolódó témákat kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!