Ötvös Tibor

Az Arkham sorozatot másolja a Transformers: Fall of Cybertron?


A Transformers sorozat meglepően jól debütált a War for Cybertron címet kapott akciójátékkal, mely szép sikereket aratott és épp ezért okozott sokaknak komoly csalódást a harmadik filmre építő epizód.

Azóta azonban kiderült, hogy a High Moon Studios is két részre oszlott: a B csapat készítette a Dark of the Moont, míg az A már a Fall of Cybertronon dolgozott. A történet egyszerű: az Autobotok és az Álcák háborúja miatt a bolygó már haldoklik és darabokra hullik, így tulajdonképpen az utolsó háborúkat harcolhatjuk le.

A fejlesztők szerint nagy hatással volt rájuk a Batman: Arkham City és szeretnének valami hasonló, akár komoly drámai fordulatokkal megtarkított történetet megalkotni. Ez egyébként a frissen bemutatott trailerből is kiderül, melyben épp Űrdongó "haldoklását" követhetjük nyomon.


A játékmenet marad a már megszokott, vagyis a két oldal közül választhatunk és utána a legismertebb karakterek oldalán indulhatunk harcba. A harcok többsége egyébként Metroplexben játszódik, mely sajnos nem lesz teljesen szabadon bejárható, ám az előző részek területeinél jóval nagyobb szabadságot kapunk. A legnagyobb újdonságot azonban Grimlock és a Dinobotok felbukkanása jelenti, akik valószínű új elemeket hoznak majd be a játékmenetbe.

Az előjelek biztatóak és ezúttal is bizalmat szavazunk a High Moon számára. A Transformers: Fall of Cybertron jövő év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vorpal #7
    Meg. Az a stúdió, aki ennyit áldoz az intróra, az megélhetési szakemberekkel dolgoztat. Ez technikailag és dramaturgiailag is egy közepes anyag így.
    Mellesleg nem látom hol ítélném meg a játékot a hozzászólásomban, de mit értek én a lovakhoz.
  • Seth #6
    Ebben egyetértünk, hogy a legjobb Transformers játék, de nálam gy is csak közepes. Az eleje, vége mindegyik kampánynak jó,de a közte lévő töltelék baromi monoton tudott lenni
  • Zaraki Kenpachi #5
    Miért is? A War for Cybertron minden idők legjobb Transformers game lett.
    E trailer alapján megítéled a gamet?
  • Vorpal #4
    Ez keményen mellé ment. High Moon Studios... az.
  • tomboy013 #3
    Unalmas egy trailer, majdnem elaludtam rajta =D
  • A6 Intruder #2
    Mogorva és Bruticus nagyon szuperül néz ki! Jazz meg megöli Fülelőt?!
    Egy ehhez hasonló filmet nagyon el tudnék viselni.
  • tomcsa4 #1
    Jöhet!