Ötvös Tibor

2011 legjobb letölthető játékai

Év vége közeledtével folyamatosan érkeznek az idei Best of... listák, melyek közül sok azonban említésre sem méltó. Most azonban az egyik internetes magazin összeállította 2011 Legjobb letölthető játékainak listáját, melyet érdemes megnézni.

Street Fighter 3: 3rd Strike Online Edition
A listát a Street Fighter sorozat harmadik részével kezdjük, mely kapott egy kifejezetten a multis játékmódra építő kiadást is. A játék minden Street Fighter rajongó "álma", hiszen minden elemében a sokak szemében legjobbnak tekintett harmadik epizódot veszi alapul. Így a kimondottan a rajongóknak készült kiadással a kezdők nem biztos, hogy elboldogulnak majd, de kipróbálni mindenképpen érdemes.

Outland
Az Outland sokak szemében egy kellemes meglepetés volt, hiszen a pörgős és számos logikai feladvánnyal megtűzdelt mászkálós játék nagyon hangulatosra sikeredett és elég szép sikereket hozott a Ubisoft számára. A törzsi harcossal ráadásul a színekre is figyelnünk kellett, de a remek grafika és a folyamatos játékmenet is nagyban hozzátett a sikerhez. Sajnos csak konzolokra jelent meg.

The Binding of Isaac
A The Binding of Isaac egy egészen érdekes alkotás, ami egyébként nem is meglepő, hiszen a fejlesztők előtte a Super Meat Boy-jal hívták fel magukra a figyelmet. A mostani játékuk elég bizarr, de rengeteg humort is tartalmaz. A The Binding of Isaac tulajdonképpen egy mászkálós program, de abból is a jobb fajta. A pályákat véletlenül generálja a gép, így mindig találunk újdonságokat és a felvehető extra cuccoknak köszönhetően kellően változatos is a játékmenet.



Orcs Must Die!
Az Age of Empires sorozat érthetetlen leállítása és a csapat szélnek eresztése az egyik legmeglepőbb dolog volt, amit a Microsoft csak elkövethetett. A srácok azonban új csapatba tömörültek és első játékuk a Tower Defense alapokra épülő Orcs Must Die! volt, mely egy nagyon hangulatos és érdekes alkotás lett. Persze akik nem kedvelik az ilyen védekezős játékokat, azok felejtsék el, de mindenki más tehet vele egy próbát.

inFamous: Festival of Blood
A PSN történetének legsikeresebb letölthető játéka az inFamous: Festivel of Blood, mely kifejezetten Halottak napjára készült. Az önállóan futtatható alkotás minden rajongó álma lehet, hiszen számos újítást hoz a szériába és vámpíros témaválasztása is remekül illik a franchiseba. Természetesen PS3 exkluzív a cucc, így számunkra sosem lesz elérhető.

Szóval egyenlőre ennyi, de hamarosan újabb 2011 Legjobb... listával jelentkezünk. És természetesen továbbra is lehet szavazni az év legjobbjaira és legrosszabb programjaira a [email protected] címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shamanist #9

    Hopp!

    " Szóval egyenlőre ennyi, de hamarosan újabb 2011 Legjobb... listával jelentkezünk."

    Egyenlőre az, amikor valamit egyenlő részekre felosztasz.
    Egyelőre meg azt jelenti, amikor egyelőre nem írsz erről többet...


  • Mathiassa #8
    Nekem akkor is tetszett.
  • shaddam #7
    "Természetesen PS3 exkluzív a cucc, így számunkra sosem lesz elérhető."
    Miért levették storeról és nem tudom már megvenni? :( Ja hogy ez valami pc szemszögű cikk lenne.....
  • narumon #6
    Az év csalódásainál?
  • Mathiassa #5
    Na és hol marad a FROM DUST?
  • savoo #4
    "Természetesen PS3 exkluzív a cucc, így számunkra sosem lesz elérhető."

    Ki az a számunkra? :D
  • scagnetti #3
    Ezek közül csak az Orcs Must Die-al játszottam, de az nagyon bejött. Régen kötött le ennyire egy játék. Története nem sok van (az sem túl bonyolult), grafika nem kiemelkedő, de mindezt felejteti a hangulata, humora és a folyamatos akció.
    Nálam az idei legjobb.
  • Tetsuo #2
    Ezeket onnan lehet letolteni? Vmi kalozobolos linket illet volna... :)
    Otvos ur! Az egyenlore helyett, szerintem, vmi mast akart irni.
  • Tinman #1
    "Természetesen PS3 exkluzív a cucc, így számunkra sosem lesz elérhető."

    Ez jó :-DDDD