Ötvös Tibor

Az első Dishonored infók

Új sorozatot elindítani mindig nagyobb kockázattal jár, mint egy jól bejáratott címet az "unalomig" folytatni. A Bethesda azonban úgy döntött, hogy egy új FPS-t készít, melyet a múlt héten jelentettek be és melyről most megjelentek az első információk is.

A Dishonored főhőse Corvo, a Császárnő legendás hírű testőre. Mikor Lord Regent összeesküvése miatt a Császárnő meghal, a legtöbben minket gyanúsítanak a gyilkossággal. Ám Corvo nem véletlenül lett legendás, hiszen ügyessége mellett természetfeletti erőkkel is bír, melyek a világ egyik leghalálosabb emberévé tették.

A fejlesztők szerint a játékmenet leginkább a Deus Ex és a Thief sorozatokra emlékeztet majd. A projektet a sokat tapasztalt Harvey Smith vezeti, aki olyan programok létrehozásában vett aktívan részt, mint az Arx Fatalis vagy a Dark Messiah of Might & Magic.



A Dishonoredben a természetfeletti erők alkalmazása mellett számos eszköz is a rendelkezésünkre áll, melyeket kombinálva érdekes harcokat vívhatunk majd az ellenfeleinkkel. Például lehetőségünk lesz megállítani az időt és egy szomszédos szobában zajt csaphatunk, így az őrök odamennek és így szabaddá válik az út a számunkra.

A Dishonored olyan bérgyilkosos játék, mely reagál arra, hogy milyen erőszakosak vagyunk. Egy szokatlan káosz rendszer mutatja majd, hogy mekkora kárt okoztunk és ezzel változik majd a körülöttünk lévő világ valamint a történet is. A Dishonored hamarosan bővebben is bemutatkozik, a játék megjelenése jövőre várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #2
    Arx fatalis.... imádtam :D
  • koschwarz #1
    új cím, hajrá!