Ötvös Tibor

Bemutatkozott az ArmA 2 készítőinek új játéka

A Bohemia Interactive a sikeres Operation Flashpoint után elkészítette az anyagilag már kevésbé jövedelmező ArmA 2-t. Sokan érdeklődve várták, hogy ezután vajon milyen katonai akciójátékot készítenek majd és épp ezért okozott hatalmas meglepetést, mikor végül bejelentették a következő projektjüket.

A Take on Helicopters az ArmA 2 motorját használja majd és a készítők szerint számos olyan elemet hoznak majd be a programba, amelyek miatt nem csak a megszállott szimulátor rajongók találhatják meg a számításukat. A programban két területen repülhetünk: Észak-Amerika és Dél-Ázsia. Ráadásul az adott területeket valósághűen modellezték le, ami mondjuk szinte már alap követelménynek számít.


A játékban lesz egyszemélyes kampány, de a fejlesztők gondoltak a multiplayerre is és lehetőségünk lesz a ko-op játékmódot is kipróbálni. Azt azonban még nem tudjuk, hogy egyszerre hány barátunkkal repkedhetünk. Lesz küldetésszerkesztő is, mely a fejlesztők szerint nagyon könnyen használható és bárki pillanatok alatt összedobhat egy missziót. A kezdő játékosoknak lehetőségük lesz betanulni.

A Bohemia szerint a Training olyan alapos lesz, hogy még azok is el tudnak majd vezetni egy helikoptert a játékban, akik életükben először ülnek le egy ilyen program elé. Ezen felül minden teljesen realisztikus lesz: az üzemanyag fogyás, az elektromos meghibásodások és az időjárás is.

A Take on Helicopters 2011 végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stardate #4
    ha vmi katonai helikopteres szimulátor lenne még okés is lenne de ez
    akkor inkább marad az Arma OA
  • Vorpal #3
    állóképeket kitűnően lehet készíteni vele;D
  • Neoncsoves #2
    úgy tűnik az több időt venne igénybe :)
  • kukacos #1
    Inkább kiszednék a bugokat az armából... ;)