Ötvös Tibor

Mégis lesz jövőre Assassin's Creed játék

Bár korábban még úgy nyilatkozott a Ubisoft, hogy 2011-ben nem lesz új Assassin's Creed, ma viszont már bejelentették, hogy ez mégsem lesz így.

A hírt Geoffroy Sardin, a Ubisoft európai részlegének marketing vezetője jelentette be pár órája, hogy a korábbi döntéssel ellentétben 2011-ben is megjelenik egy "nagy Assassin's Creed játék". Ez valószínű azt jelenti, hogy nem egy kiegészítőt kapunk, hanem talán a korábban pletykált valódi harmadik epizódot.



Természetesen ismét felmerült a kérdés, hogy mely korban játszódik majd az új játék. Sardin erre csak annyit mondott, hogy "érdemes megnézni több Assassin's Creed kiadványt, mert ezekben már szerepelnek olyan időszakok, melyeket érdemes lenne meglátogatni." A képregényekben hősünk eljutott a Szovjetunióba, de megjárta a Caesar-kori Rómát is, de továbbra is tartja magát a kínai helyszínről szóló pletyka, az űrbeli kaland illetve a II. világháborús rész is.

Az Assassin's Creed: Brotherhood kevesebb, mint egy hét alatt átlépte az 1 milliós eladást és ezzel a sorozat elérte a 20 milliós összeladást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #11
    3db játékból
  • Garrett27 #10
    Sőt.. ha már lesz az második vilábháborús (is), akkor várhatóan el lesz rontva az egész.
  • Zoliz #9
    Vazzee egy db játékból 20 millió eladott példány??? Számoljunk darabjának 10 ezer forintjával, mennyit is kaszálnak? Most kis sajnálja szegény fejlesztőket a warez miatt?
  • Piszkos Fred #8
    Ha képesek tartani a színvonalat és nem rókabőr lesz, akkor leemelem a kalapom. De tartok tőle hogy nem ez lesz...
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Várható volt, hogy a zöldhasúak szaga elcsábítja őket... már akkor sejteni lehetett, amikor közölték, hogy 1 évig pihentetik a sorozatot... persze... hogyne... a részvényesek kiverték a balhét, kell a dollár, ezért jön a folytatás.
    Megszületett az újkori Call of Duty-klón: minden évben egy rész...

  • Atkamon #6
    Kína nem igazán volt még csak pletyka sem, Japán volt inkább, de ez mind mind csak rajongói pletyka volt, sosem mondtak semmit róla a készítők...
    Szerintem nagy esély van rá, hogy az Oroszországi szál lesz a 3. részben, ami a képregényben is van, de mondjuk annak annyira nem örülnék, vannak érdekesebb helyek is szerintem.
  • Zolivok #5
    meg a holdon is .p
  • HarryProf #4
    Szerintem az ókori Görögország is érdekes lehetne...
  • 5i #3
    Azért ez nem így van. Az űrbeli pletyka tényleg egy artbook kapcsán lebbent fel, de már jóval előtte ment a pletyka, h világháborús (és női karakter főszereplésével készült) rész lesz a harmadik vagy a középkori Angliában játszódik vagy pedig Kínában.
  • Atkamon #2
    A kínai, űrös, meg világháborús dolog egyátalán nem tartja magát, sosem tartotta, hiszen azok a képek csak rajongók által készített fanart-ok voltak, amik belekerülnek egy artbook-ba... SG fail.