Ötvös Tibor

"Nem készül a Hitman 5"

Pár nappal ezelőtt már beszámoltunk a 47-es ügynök hangját kölcsönző David Bateson legújabb megnyilvánulásáról, mely arról szólt, hogy a játékosok álla a földön koppan majd a Hitman 5 láttán.

Akkor még a játékot fejlesztő IO Interactive nem reagált a dologra, ám tegnap a csapat Twitter-oldalán tudatta a rajongókkal, hogy Bateson egyetlen szava sem igaz. "Ez az egész csak pletyka. Bár Bateson kommentjei hízelgőek a csapat számára, egyben meglepőek is. Jelen pillanatban ugyanis egyetlen közös projektünk sincs a színésszel."



Ez természetesen azt is jelentheti, hogy talán új hangot kap a 47-es ügynök és ezért nem dolgoznak együtt Batesonnal vagy pedig új hőssel tér vissza a sorozat. De sajnos sokkal valószínűbb, hogy valóban nem készül a Hitman 5 és helyette valami teljesen máson ügyködik az IO Interactive (Kane & Lynch 3?).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #8
    gyerekek, fogadjunk, hogy egy kane & lynch - hitman crossover van készülőben :D

    (mekkora lenne!)

  • Zocsi #7
    önreklám - ugyan, láttunk már "ijet"
  • Tower Guard #6
    Kane & Lynch 1 még jó volt, a 2 már valahogy nem az igazi... 3... ?
    Pfff nah azt inkább ne...
  • Skynet #5
    David Bateson szavai nem voltak igazak? Dehogynem..Épp most koppant az állat a Hitman 5-től...Ahelyett hogy azt folytatnák,inkább folytatják az agyatlan tucatmészárlásos fost mert az több bevételt ad az agyatlan idiótáktól...
  • Hornymut #4
    Nem rossz a Kane & Lynch, de egy Freedom Fighters 2-nek tudnék örülni :-)
  • JaSoN HuNTeR #3
    Kane & Lynch huh az mekkora egy trágya...
  • DrTre #2
    Kane & Lynch 3-at inkább ne! Egyébként nem lehetséges, hogy mivel az emberke elszólta magát és nem akarták, hogy ilyen hamar le legyen lőve a poén, hogy készül, ezért megcáfolták. Közben ppedig mégis ügyködnek rajta. Ha jól emlékszem, akkor régebben is volt róla szó, hogy meg fogják csinálni és hogy csinálják is, de még csak a tervezésnél tartanak.
  • Gabe18 #1
    Kane & Lynch 3...
    Abból még nem volt elég az előző két ócskaság?