11
-
#11 3db játékból -
#10 Sőt.. ha már lesz az második vilábháborús (is), akkor várhatóan el lesz rontva az egész. -
Zoliz #9 Vazzee egy db játékból 20 millió eladott példány??? Számoljunk darabjának 10 ezer forintjával, mennyit is kaszálnak? Most kis sajnálja szegény fejlesztőket a warez miatt? -
#8 Ha képesek tartani a színvonalat és nem rókabőr lesz, akkor leemelem a kalapom. De tartok tőle hogy nem ez lesz... -
#7 Várható volt, hogy a zöldhasúak szaga elcsábítja őket... már akkor sejteni lehetett, amikor közölték, hogy 1 évig pihentetik a sorozatot... persze... hogyne... a részvényesek kiverték a balhét, kell a dollár, ezért jön a folytatás.
Megszületett az újkori Call of Duty-klón: minden évben egy rész...
-
#6 Kína nem igazán volt még csak pletyka sem, Japán volt inkább, de ez mind mind csak rajongói pletyka volt, sosem mondtak semmit róla a készítők...
Szerintem nagy esély van rá, hogy az Oroszországi szál lesz a 3. részben, ami a képregényben is van, de mondjuk annak annyira nem örülnék, vannak érdekesebb helyek is szerintem. -
Zolivok #5 meg a holdon is .p -
#4 Szerintem az ókori Görögország is érdekes lehetne... -
5i #3 Azért ez nem így van. Az űrbeli pletyka tényleg egy artbook kapcsán lebbent fel, de már jóval előtte ment a pletyka, h világháborús (és női karakter főszereplésével készült) rész lesz a harmadik vagy a középkori Angliában játszódik vagy pedig Kínában. -
#2 A kínai, űrös, meg világháborús dolog egyátalán nem tartja magát, sosem tartotta, hiszen azok a képek csak rajongók által készített fanart-ok voltak, amik belekerülnek egy artbook-ba... SG fail. -
#1 a Brotherhood azert nem epp nevezheto kiegeszitonek. van sajat story-ja, nekem 10 oraba telt vegigvinni, amellett a 2eshez hasonlo mellekkuldetesek amit ahogy elnezek meg hozzaad vagy 6-7 orat a jatekidohoz. raadasul van multiplayer 15 karakterrel ami nagyon szorakoztato.