Ötvös Tibor

Októberben indul a hazai Assassin's Creed: Brotherhood béta

A Ubisoft ma reggel részleteket árult el az Assassin’s Creed: Brotherhood PS3 exkluzív, 2010. október 4-én induló többjátékos bétájáról, melyhez Magyarországról 100 játékos csatlakozhat.

A bétában 9 eltérő karakter közül lehet majd választani, köztük az eddig már felfedett doktor, pap, hóhér vagy kurtizán. Minden karakter saját, halálos fegyverekkel és egyedi mozdulatokkal (képességekkel) rendelkezik. Egyszerre akár 8 játékos próbálkozhat orgyilkos taktikák bevetésével, a 2 elérhető játékmód egyikében.



Az első a Vérdíj (Wanted), melyben a kijelölt áldozatod meggyilkolásával és gyilkosaid elől történő ügyes meneküléssel gyűjthetsz pontokat. A másik a Szövetség (Alliance). Itt egy barátoddal szövetkezve veheted fel a harcot az ellenséges 2-fős csapatok (tandemek) ellen, miközben vérdíjakat teljesítetek és megtévesztitek őket.

A bétában 2 térkép lesz elérhető - egy Rómában található helyszín és a Castel Gandolfo. A fenti játékmódok mindkét térképen játszhatóak lesznek. Az Assassin’s Creed Brotherhood konzolos változatai 2010. november 19-én jelennek meg (X360 és PS3), a PC-s változat viszont csúszik és jelen állás szerint csak 2011 első negyedévében érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zaraki Kenpachi #2
    Kezd a tököm tele lenni azzal, hogy multiplatfrom esetén, a PC szívja meg a dolgot.
  • Jude666 #1
    Végre, jó hírek!