Ötvös Tibor

A maják korában játszódott volna az Assassin's Creed 2

Jonathan Jacques-Belletête, a Ubisoft ex-művészeti vezetője már sokszor szolgált érdekes infókkal az Assassin's Creed és Prince of Persia sorozatokkal kapcsolatban és most újabb érdekességgel szolgált.

Most Ezio első kalandjával kapcsolatban bukkantak fel érdekes infók, melyek ismét Jacques-Belletête szájából hangzottak el. Elmondása szerint az Assassin's Creed 2 eredetileg az aztékok és maják korában játszódott volna.

"Mikor még a Ubisoftnál dolgoztam, akkor ott mindenki úgy tudta, hogy a játék a maják világában játszódik. Épp ezért volt meglepő, mikor megláttam az első trailert. Ezzel ugyanis teljesen 'lenyúlták' a reneszánsz terveimet a Deus Ex: Human Revolutionhoz. Eredetileg ugyanis számos elemet szerettem volna behozni a sorozatunkba, de végül ez elmaradt."

"Emlékszem, mikor először megláttam a trailert, rögtön az jutott eszembe, hogy 'nem a kibaxxott maják között kellene játszódnia'?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #4
    És vajon a 2012 armageddon megszületését is megtudhattuk volna.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Nekem is szemet szúrt - utálom az ilyet: fórumokban is, hát még "újságíróktól"... Index.hu stílus...
  • Atkamon #2
    Jaaj, persze... Elmegyek a cégtől, aztán fikázom őket, hogy lenyúlták az ötleteimet... Csináltak a Deus Ex-ben lenyűgöző reneszánsz környezetet? Nem... Akkor meg?
  • tommygear #1
    ez milyen szó hogy "kibaxxott"??
    vagy ez valami tini oldal?