Ötvös Tibor

Új Batman: Arkham City információk

Alig pár napja derült ki, hogy a Rocksteady méltán sikeres játéka, a Batman: Arkham Asylum folytatása csak 2011 végén jelenik meg Arkham City névvel, de máris újabb információk jelentek meg a neten a programról.

Először is pár részlet a történetből. Macskanő valóban társunkká szegődik, de természetesen kényszerből, hiszen míg Denevéremberre Joker, addig rá Kétarc vadászik. Az égett arcú ügyvéd ugyanis eme tettével akar hírnevet és elismerést kivívni a maga számára Gotham alvilági köreiben.

Kivel viszed végig a játékot?
(Összesen 237 szavazat)
  • Macskanővel
    9 % (22 szavazat)
  • Denevéremberrel
    33 % (78 szavazat)
  • Mindkettővel
    53 % (126 szavazat)
Az Arkham City Gotham egy fallal körülvett és lezárt részen játszódik, melyet Quincy Sharp (aki egyébként már nem akar polgármester lenni) vásárolt meg majd zárt el a külvilágtól. A játékmenetet tekintve pedig jó hír, hogy Batman már induláskor rendelkezik az első részben megszerzett összes kellékével - plusz új fegyverként felbukkan a füstbomba is. Ráadásul ezúttal nem egy, hanem egyszerre kettő ellenfélre is támadhatunk és mindkettő ellen ellentámadást is indíthatunk.



A Batman: Arkham Cityben az előzőnél jóval több feladvány lesz és végre számos mellékküldetés is vár ránk. Miután Arkham City nem "egységes", így a diliházból és Black Gate börtönből kiszabadult banditák különböző bandákba tömörültek és nem csak velünk, hanem egymással is harcolnak.

Visszatér Riddler is - de csak lélekben. Edward Nigmaval ugyanis továbbra sem találkozhatunk személyesen, de az általa elejtett feladatok továbbra is benne lesznek a játékban. Ám az embereivel összefuthatunk és jelen állás szerint csak tőlük tudhatjuk meg, hol van a következő feladvány elrejtve.

A Batman: Arkham Asylum 2011 végén jelenik meg konzolok mellett PC-re is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #4
    Ez egy szar játék.
    Nekem. Pedig Batmanen nőttem fel.
  • vixo #3
    2011 évjátéka esélyes!!! Az első rész egyszerűen EPIC volt és ez még talán az első részt is felülmúlja!!!
  • kissssss #2
    igen ezt én is erősen hiányolom.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    "Egyikkel sem" opció hol van?