Ötvös Tibor

Nem lehet szabadon repkedni a The Old Republicban

A BioWare a Mass Effect 2 után minden energiáját a Star Wars: The Old Republic fejlesztésébe (és a Dragon Age 2 előkészítésébe) ölte, melytől a kiadó Electronic Arts milliós eladásokat és rendszeres előfizetőket vár.

Eddig szinte csupa jó dologról számolhattunk be az MMO kapcsán, ám ma kiderült, hogy a galaxis mégsem olyan végtelen, mint azt a csillagászok gondolták. A BioWare ugyanis ma jelentette be, hogy az űrhajós részek egy csőrendszerben zajlanak majd, melyből nem lehet majd csak úgy kirepkedni - cserébe viszont (a fejlesztők szerint) filmszerű élményt kapunk.



Űrhajónkkal négy irányba mozoghatunk (fel, le, balra, jobbra) és így kerülgethetjük az aszteroidákat, a cirkálókat és ez ellenséges hajókat illetve az ellenfél lövéseit, de irányt nem változtathatunk. Ráadásul megjelenésekor a The Old Republic csak az egyszemélyes kampányt támogatja, a PvP és csapatharcok csak később válnak elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #17
    Epic comment!

    #16

    Annál...Összes bioware játékot szeretem, de agyf*szt kapok, hogy minden játéknál kijelentik: filmszerű élmény...
  • Kindred Blades #16
    Mass Effect.
  • dronkZero #15
    Éljen, StarWarsos Gyruss-klón. Nem tudtam, mi hiányzott az életemből... :P
  • Bhalage #14
    kurva jo jatek lesz es remelem a vinnyogo gyermekek kozul akik itt visonganak semnki nem fog vele jatszani, tehat meg a tarsasag is jo lesz.

    mar varom!
  • nessboth #13
    Guild Wars 2
  • nessboth #12
    Ahogy a múltkor is írtam a Bioware állandóan ezzel a k*baszott filmszerű élménnyel jön: Csináljanak filmet akkor!!!
  • Ray78 #11
    Akkor bizony még sose játszottál a Star Trek Onlineal.Ahol olyan átivelő sztori szál van mint a sorozatoknál. Több évados és közben 1-1 évad más dolgokra koncentrál+ vannak külön részek amik se az évadhoz se a fő sztorihoz nem tesznek hozzá de nagyon jól ki vannak találva.

    Skynet:
    A BioWare tudja mit csinál mert ért a dolgához és a játék szerintem sikeres lesz még ha te meg is átkozod őket. Amúgy meg szerintem ha nem tetszik nem kell vele játszani.Hidd el senkinek nem fogsz hiányozni majd a szervereken.....
  • Julius Caesar #10
    Agreed. Én egy oylan MMO-t se láttam, ahol a sztori élvezhető lett volna. Senkit sem érdekel, megy mindenki a questek után. Ami nem is gond, csak ne mondják hogy a sztori a lényeg.

    Mellesleg ezeket kanonizálják majd a SW univerzumban? Csak mert alig várom, hogy megjelenjenek az adatbázisokban a különböző gearek. Ilyen-olyan blasterek meg kardok pffff.... Vagy a sztorik meg a fontossabb motívumokat/tárgyakat kanonizálják, de ezeket a kis MMO-s szarságokat ne. Belerondítanának a képbe.
  • QuippeR #9
    nekem a baráti körömben van egy jó tucatnyi ember, aki szívesen játszana ezzel a játékkal. de igazad is van, amivel te nem akarsz játszani, az bukjon meg, nehogy már másnak jó legyen.
  • Laroa #8
    Forrás itt: http://www.massively.com/2010/08/09/the-old-republics-space-combat-detailed-in-pc-gamer/
    Meg kéne tanulni talán normálisan angolról magyarra fordítani, mert egy szó sincs arról, hogy single player mód lesz a játék elején. Az az űrcsatákra vonatkozik, amik egyszemélyes "dungeon"-ök lesznek. De semmi baj.