Ötvös Tibor

Már készül a Star Wars: The Force Unleashed 3?

A Star Wars: The Force Unleashed anyagilag az eddigi legsikeresebb Csillagok háborúja játék volt és épp ezért meglepő, hogy a készítőknek szinte könyörögniük kellett a LucasArts vezetőinek, hogy folytathassák a programot.

De végül zöld utat kaptak és a The Force Unleashed 2 október 26-án meg is jelenik - szerencsére ezúttal együtt jön a konzolos és a PC-s változat is. Mindenesetre a készítők nem aprózzák el a dolgot és ezúttal már egy esetleges harmadik részre is készen állnak. Legalábbis erre utalnak Haden Blackman, a LucasArts egyik írójának szavai.



Blackman egy interjúban elárulta, hogy a rajongók számára a The Force Unleashed 2 vége "nagyon merész" lesz és "meglepi a játékosokat" valamint "számos találgatásra ad lehetőséget, hogy vajon merre is folytatódik majd a történet. Épp ezért egy The Force Unleashed 3 egyáltalán nem tűnik kizártnak".

A második részben ismét Starkiller bőrébe bújhatunk és ezúttal Darth Vader lesz az elsődleges célpontunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #3
    Atomerőmű kell már hozzá bazz :S
  • Reg5 #2
    Állítólag megint az Aspyr csinálja, tehát sok jóra ilyen téren ne számíts.
  • Julius Caesar #1
    Kettesnek mi lesz a rendszerkövetelménye? Állítólag mivel nem port lesz, hanem külön PC-re is fejlesztik, nem fog nőni, sőt, lehet kisebb lesz (bár nemtom ugyan az a motor/fizikai rész megy majd alatta, de mivel konzol max DX9-es, gondolom). Van vkinek erről infója?