Ötvös Tibor

Boba Fett is Starkiller nyomába ered

A Star Wars univerzum eddigi legsikeresebb játéka volt a The Force Unleashed, melynek október 26-án meg is érkezik a folytatása.

A most zajló Comic-Conon a LucasArts is kint van és egy újabb meglepetéssel szolgált a rajongóknak. Amint az az itt látható videón is látszik, Darth Vader a népszerű fejvadász, Boba Fett segítségét kéri Starkiller eliminálásában. Ehhez egy, a játékos számára jelen pillanatban még ismeretlen hölgyet kell elkapnia és mintegy csaliként használni.



A Star Wars: The Force Unleashed II főhőse az első részben megismert Starkiller egyik elrontott klónja lesz, akit Vader nagyúr egy korábban látott videó szerint ki akar végeztetni, ám hősünk megszökik a Kamino bolygóról és elindul, hogy felkutassa korábbi célpontját, Rahm Kota generálist.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gelassar #7
    Boba Fett a Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Editionban szerepelt. Ha jól tudom, ez azt a szálat követi, amikor az alapjáték végén a rossz befejezést választjuk, tehát megöljük Darth Vadert és a helyére állunk. Ez ilyen alternatív (What if..?) szál :)
  • NovaTerra #6
    Én is úgy emlékszem, hogy már levertük egyszer. Bár lehet jön valaki, és megmondja, hogy az valami távoli fejvadász rokon volt, akit egyik képregény utolsó oldalának egy bekezdésében megemlítenek.
  • nimfas #5
    Az első részben nem szerepelt véletlenül? Vagy lehet hogy csak a 3 kieg küldetés egyikében.... Hmm...
  • Jagdgeschwader #4
    Tényleg! Most jut eszembe, hogy a Jedi Academy-ben is szerepet kapott, ami meg az eredeti sorozat után játszódik.

    A Mandaloriaiak tényleg kemények voltak, de végül csak elbuktak. Revan mester egyedül rúgta szét a Mand'alor seggét...
  • cateran #3
    Amugy meg nem halt meg..(1 mandalorian harcost ennyire azert nem egyszeru szajonvagni:) Sokan nem tudjak -vagy nagyvonaluan elfelejtik-,hogy ok a jedikkel vivtak haborut,ami azert jelent valamit..:)) Utana meg evekig kergetoztek Soloval es Chewbaccaval:)
    Sot kesobb o lett Jaina Solo mentora...
  • NEOreg3 #2
    a játék az eredeti trilógia előtt játszódik, így semmi akadálya, hogy szerepeljen benne Boba Fett
  • Jagdgeschwader #1
    Nem halt az meg, mikor megette a Sarlacc az "A Jedi visszatér" elején?