Ötvös Tibor

PC-re is jön a Star Wars: The Force Unleashed II

A Blizzard tegnap volt oly kedves, hogy nyilvánosságra hozza a StarCraft II: Wings of Liberty megjelenési dátumát, ma pedig a LucasArts hirdette ki régóta várt játékának premierjét.

A Star Wars: The Force Unleashed minden idők legtöbb példányban elkelt Csillagok háborúja játék, így nem volt meglepő a folytatás bejelentése. Eddig elég kevés dolgot tudhattunk meg a második részről és ez az idei E3-ig nem is nagyon fog megváltozni. Az első képek után azonban a kiadó kihirdette a The Force Unleashed II megjelenési dátumát is.



A hivatalos bejelentés szerint a játék október 26-án jelenik meg Xbox 360, PlayStation 3, PSP, DS, Wii és PC platformokra. Igen, ezúttal a számítógépes játékosok is a konzolosokkal egy időben kapják meg a saját verziójukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shootme99 #12
    Úgy bírom, amikor valaki Istenít egy akciójátékot, mintha az nem arról szólna, mint a többi, hogy mindenkit legyalulsz, és kalap-kabát. Persze, némelyiknek jobb a hangulata, jobb a sztori körítése, szebb a grafikája, éppen ezért jobban magával ragadja az embert, de ennek ellenére minden játék arra hajt, hogy az emberekben él a pusztítási ösztön amit itt kiélhetnek...
  • Vidékimann #11
    szerintem a hentelés a legjobb!! sok balékot kinyirni tök jó buli
  • Fbn Lx #10
    azért egynek szerintem elment, én végigjátszottam és egészen jó volt
    tény, hogy a 12-13 éveseket célozza meg elsősorban a force unleashed, akik most fedezik fel a hentelés világának csodáit, és a hormontermelés beindulásával elkezd áramlani rá a tesztoszteron :D
  • NEOreg3 #9
    unalmas volt az 1, nulla hangulattal

    nekem aztán mindegy, hogy jön-e pc-re a 2
  • Evoluti0N #8
    Nekem is sokkal jobban bejött a Jedi Knight széria, mint ez (persze a KotOR mindent ver). Túlságosan monoton játék nekem ez a Force Unleashed.
  • KillerBlue #7
    Ha nem tetszik ne vedd meg és kész!
  • tomboy013 #6
    De minek jön pc-re. Elég fos volt az 1 is... Legalábbis szerintem semmi star wars feelingje nem volt. csak menni kellett és darálni. A jedi academy 10000000000-szor jobb
  • jcsabi #5
    megvan a szülinapi ajándékom :D
  • Julius Caesar #4
    Kíváncsi vagyok, hogyan fog futni a gépemen. Az első high detail nélkül folyamatosan 30fps-t produkál (tehát a limit fölött lehet egy picivel).
  • KillerBlue #3
    Kit érdekel! Legalább már biztos a PC verzió és ez nem egy évvel a konzolos után fog kijönni. És remélhetőleg a port is jobb lesz.