Ötvös Tibor

Az első Star Wars: The Force Unleashed II képek

Megérkeztek az első, sajnos elég rossz minőségű szkennek a korábban bejelentett Star Wars: The Force Unleashed folytatásából.

A héten egyszer már foglalkoztunk a témával, ám akkor csak a LucasArts vezetője, Darrell Rodriguez megszokott marketingszövegét oszthattuk meg minden kedves érdeklődővel. Ám a mai napon a Gamekyo jóvoltából megtekinthettük az első, sajnos nem túl jó minőségű képeket is a játékból.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

A szkenneken látható Darth Vader is aki így szinte biztosan visszatér a folytatásban is. Reméljük nem csak mint mentorunk, hanem játszható karakterként is. A képeken látható továbbá, hogy ismét lehetőségünk lesz a két kezes harc kitanulására és villámokat is szórhatunk. Most már csak a sztorira lennénk kíváncsiak és abból talán kiderül majd, hogy miért visel láncokat az egyik képen a főhős.

A LucasArts az idei E3-on tartja majd az első Star Wars: The Force Unleashed II bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #8
    Thrawn igen igen köszi skacok látszik hogy már rég volt előttem star wars cucc :-/
  • googlekereso #7
    Viszont a Thrawn trilógiát szívesen látnám filmben vagy egy sorozatban, csak ne csesszék el, mert tényleg ez az egyik legjobb sorozat a Star Wars könyvek közül, de van sok más jó is, de nagy része csak angolul(mázli, hogy viszonylag jól tudok angolul).
  • googlekereso #6
    De, Thrawn leklónozta önmagát, csak az nem tudott kifejlődni (10 évre állította be) és ez a Thrawn keze duológiában van benne (magyarul is megjelent), amit szintén Timothy Zahn írt és ez is remek, mindenkinek tudom ajánlani.
    A színész a könyvben Flim volt és egy Disra nevű nagymoff volt aki vele és egy Grodin Tierce nevű őrnaggyal (klón, Thrawn géneivel) meg akarták buktatni az Új Köztársaságot.
  • Julius Caesar #5
    Thrawn tényleg nem klónozták le. Sztem az a Thrawn trilógia olyan jól sikerült, hogy nem is kéne még egyszer behozni őt.

    Amúgy más sejtem hogyan lesz: ugyan az a motor lesz mint az elsőében, de a gépigénye nőni fog
  • Kferro #4
    Én nem tudok róla, hogy Thrawn klónozták volna. :)
    Ott csak egy "színész" játszotta el a szerepet.
  • kissssss #3
    ahhh hányszor fogják még el sütni ezt a klónozós türköt? az uralkodót is le klónozták endor fail után luke gyereket is akkor azt a kék bőrű piros szemű birodalmi tisztet is most hirtelenjébe nem ugrik be a neve kezd már kicsit unalmassá válni ez a csűrik csavarják össze vissza a történetet folyamat.
  • googlekereso #2
    Ha jól tudom a sztori az, hogy Vader elviszi a főhős (Galen Marek) testét klónozni, majd az megszökik és követi a vízióit az előző életéből.
  • JaSoN HuNTeR #1
    PC?