Ötvös Tibor

Hét percnyi James Bond: Blood Stone

Pár nappal ezelőtt végre hivatalosan is bejelentették a Bizarre Creations James Bond játékát, melyről az első körben azt lehetett hallani, hogy egy autóverseny lesz. A fejlesztők múltját ismerve (PGR-sorozat, Blur) ez nem is lett volna meglepő, de a 007 Racing okozta rossz emlékeket mindmáig nem sikerült kitörölni az agyakból és ezért kissé kétkedve vártuk a bejelentést.

Tetszik a Blood Stone?
(Összesen 152 szavazat)
 • Igen
  54 % (82 szavazat)
 • Nem
  17 % (26 szavazat)
 • Kivárok
  22 % (33 szavazat)
Szerencsére azonban a James Bond: Blood Stone egy kőkemény akciójáték lesz és az üldözési jelenetek csak amolyan "átvezető" részek lesznek a programban. A bemutatkozó trailer után most egy közel 7 perces, magát a játékmenetet bemutató videó került ki a netre, mely nagyon impozánsnak tűnik. A jelenetben ízelítőt kapunk a közelharcból, a fedezékrendszert használó akcióból, a motorcsónakos üldözésből és egy autós hajszából is.


A Blood Stone láthatóan számos helyről vesz át ötleteket. A harcrendszer a The Bourne Conspiracy és a Splinter Cell: Convictionból lehet ismerős, a motorcsónakos jelenet a Modern Warfare 2 utolsó pályájából lett átvéve, a fedezékrendszer pedig a Gears of War sorozatból van. Ráadásul egy sajátos időlassítás is beépült a játékmenetbe, mely természetesen a Max Payneben volt először látható.

Ám mindez egy olyan látványos és hangulatos egyveleget alkot, hogy ha ezt végig tudja tartani a James Bond: Blood Stone, akkor az utóbbi idők legjobb 007-es programját kapjuk kézhez novemberben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • dav1d #6
  az edigi legjobb Bond, pont azért mert vittek bele egy kis lazaságot
 • Oláh Herkules #5
  Először azt olvastam: James Bond: Blood Steve
 • Fresh Duke #4
  Craig annyira szar Bondnak, hogy az már hihetetlen... :(
  Brosnan fényévekkel jobb volt.
 • fozerl #3
  Ez egy nagyon hangulatos játék lesz. 2010ben szerinted milyen újat lehetne még kitalálni???
  Amikor veszel egy telefont vagy új tv akkor miért veszel? Mert eget rengető sok új dolgot tud. mind a kettő sugározni tud. Ennyi. A többi csak csip-csup baromság.
 • Hoz_Hun #2
  Tuskó fejű Bond. Ezel a figurával nekem elég kiábrándító.
 • Balumann #1
  A korábbi James Bondokat nem lesz nehéz felülmúlni, de videók alapján ez is egy tucat tps lesz, összelopkodott játékmenet (semmi újdonság, vagy kiemelkedő dolog), borzasztó oldalsóhátsó nézet, stb...