Ötvös Tibor

Az ügyvédek végső fegyvere a World of WarCraft

Az USA Today egy érdekes kutatást tett közzé a legújabb kiadásában. Eszerint a két legnépszerűbb online közösségi játék, a FarmVille és a World of WarCraft immáron rendszeres hivatkozási alap lett a válási procedúrákban.

Az Amerikai Házasságjogi Ügyvédek Akadémiájának kimutatása szerint tagjaik 81 százaléka már találkozott olyan esettel, amikor a fent nevezett két játék, illetve a Twitter vagy a YouTube szolgált perdöntő bizonyítékkal egy-egy válási vagy gyermek-elhelyezési perben. Erről részletesebben itt olvashattok. Példának egy olyan esetet mutattak be, amikor egy apa igényt tartott mindkét gyermekének felügyeletére.



Ezt úgy érte el, hogy a tárgyaláson bebizonyította, hogy az anya épp az új barátjával World of WarCraftozott, mikor a gyermekek épp láthatáson voltak a nőnél. Ennek hatására a bíróság a férfinak ítélte a gyermekeket, a nőtől pedig megvonták a láthatási jogokat is.

És ha már World of WarCraft, akkor érdemes megemlíteni kettő érdekességet a játékkal kapcsolatban. Az első, hogy a Blizzard egyik belsős forrása szerint a kiadó gondolkodik a világ legnépszerűbb MMO-jának ingyenessé tételén. A dolog elsőre kevéssé tűnt hihetőnek, hiszen a WoW a Blizzard és az Activision biztos pénzforrása és egy ekkora bevételtől senki nem szeretne elesni.

Ám pár órával később a fejlesztők is megerősítették, hogy nem elképzelhetetlen egy ingyenes World of WarCraft, de csak abban az esetben, ha már elkészült egy másik MMO-juk, és az is kirobbanó siker lesz. Ebben az esetben nem látják értelmét a fizetős rendszernek.

A másik, számunkra nem túl jó hír a StarCraft folytatásához kapcsolódik. A Blizzard ugyanis minden aktív World of WarCraft előfizetéssel rendelkező felhasználójának ingyen adja a StarCraft II: Wings of Libertyt. Sajnos ez az akció csak Dél-Koreában él, szóval mi csak irigykedhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #30
    ....ja megint én...basznak rá milyen hülyeség van a cikkben a klikkek száma a fontos, az meg nem áll öszhangban a minőséggel.
  • Merces #29
    pont azért észak korea mert ott nincs wow
  • HAF Rigel #28
    Én úgy tudom Dél Korea . Északon net sincsen , nem hogy WOW . Viszont délen még élő adásban is adnak meccseket TVben .
  • hodobaj #27
    Észak-Koreában LOL
  • readswift #26
    "Akármilyen baromság van az eszedben nagy esélyel megvalósíthatod. "

    ebben van valami, gondoljunkcsak azokra a filmekre amit az ilyen ****-k mitn emmerich nyomatnak

    de nekem a wow is rokonértelmű az emmerich filmekkel valahol.
  • sathinel #25
    Igen van.. De akik pampognak miatta azoknak vagy nincs vagy nem igazán használják, tehát visszafelé is lehetne használni. A gyerek felnő és körülötte mindenki ért a gépekhez mert a játék nagyrészt megköveteli pc-n hogy ismerd valamennyire. Tehát akiket ismerek és nem játszanak sokszor gépet sem tudnak összerakni maguknak. 99% kb akikkel találkoztam. Az 1% olyan infós, progmatos akit érdekel de láttam már olyat akinek alapból nem ment volna csak ha utánnaolvas, mert a programozás érdekli nem a gép de meg tudná csinálni.

    Tehát az a szülő aki hülye ilyenekhez minek nevel gyereket a jövőnek? Ha úgyis a multban akarja tartani.
  • sathinel #24
    "Az Amerikai Házasságjogi Ügyvédek Akadémiájának kimutatása szerint tagjaik 81 százaléka már találkozott olyan esettel, amikor a fent nevezett két játék illetve a Twitter vagy a YouTube szolgált perdöntő bizonyítékkal egy-egy válási vagy gyermek-elhelyezési perben. Erről részletesebben itt olvashattok. "

    ebből nekem úgy tűnik amerika.

    "
    A másik, számunkra nem túl jó hír a StarCraft folytatásához kapcsolódik. A Blizzard ugyanis minden aktív World of WarCraft előfizetéssel rendelkező felhasználójának ingyen adja a StarCraft II: Wings of Libertyt. Sajnos ez az akció csak Észak-Koreában él, szóval mi csak irigykedhetünk."

    Csak itt olvastam ázsiáról.
  • morden #23
    Izé , itt É( vagy D) -Koreáról van szó , nem amerikáról, ne legyél már amcsi aki a saját kontinensét se találja el :D
  • dukey42 #22
    szerinted aki nem wow-ozik annak nincs is internet elérése?
  • sathinel #21
    Lol ezek egyre hülyébbek. Akkor akinek van internet elérése az gázosabb mint akinek nincs..

    De akkor fel lehetne jelenteni a szülőt azért is valsz odakinn mert nincs internet, és a gyerek informatikai analfabéta noob! Márpedig a mai világban így a gyerek életképtelen...

    Néha az az érzésem hogy amerika tényleg a lehetőségek hazája. Akármilyen baromság van az eszedben nagy esélyel megvalósíthatod.