30
-
Merces #30 ....ja megint én...basznak rá milyen hülyeség van a cikkben a klikkek száma a fontos, az meg nem áll öszhangban a minőséggel. -
Merces #29 pont azért észak korea mert ott nincs wow -
#28 Én úgy tudom Dél Korea . Északon net sincsen , nem hogy WOW . Viszont délen még élő adásban is adnak meccseket TVben . -
hodobaj #27 Észak-Koreában LOL -
readswift #26 "Akármilyen baromság van az eszedben nagy esélyel megvalósíthatod. "
ebben van valami, gondoljunkcsak azokra a filmekre amit az ilyen ****-k mitn emmerich nyomatnak
de nekem a wow is rokonértelmű az emmerich filmekkel valahol. -
sathinel #25 Igen van.. De akik pampognak miatta azoknak vagy nincs vagy nem igazán használják, tehát visszafelé is lehetne használni. A gyerek felnő és körülötte mindenki ért a gépekhez mert a játék nagyrészt megköveteli pc-n hogy ismerd valamennyire. Tehát akiket ismerek és nem játszanak sokszor gépet sem tudnak összerakni maguknak. 99% kb akikkel találkoztam. Az 1% olyan infós, progmatos akit érdekel de láttam már olyat akinek alapból nem ment volna csak ha utánnaolvas, mert a programozás érdekli nem a gép de meg tudná csinálni.
Tehát az a szülő aki hülye ilyenekhez minek nevel gyereket a jövőnek? Ha úgyis a multban akarja tartani. -
sathinel #24 "Az Amerikai Házasságjogi Ügyvédek Akadémiájának kimutatása szerint tagjaik 81 százaléka már találkozott olyan esettel, amikor a fent nevezett két játék illetve a Twitter vagy a YouTube szolgált perdöntő bizonyítékkal egy-egy válási vagy gyermek-elhelyezési perben. Erről részletesebben itt olvashattok. "
ebből nekem úgy tűnik amerika.
"
A másik, számunkra nem túl jó hír a StarCraft folytatásához kapcsolódik. A Blizzard ugyanis minden aktív World of WarCraft előfizetéssel rendelkező felhasználójának ingyen adja a StarCraft II: Wings of Libertyt. Sajnos ez az akció csak Észak-Koreában él, szóval mi csak irigykedhetünk."
Csak itt olvastam ázsiáról. -
morden #23 Izé , itt É( vagy D) -Koreáról van szó , nem amerikáról, ne legyél már amcsi aki a saját kontinensét se találja el :D -
dukey42 #22 szerinted aki nem wow-ozik annak nincs is internet elérése? -
sathinel #21 Lol ezek egyre hülyébbek. Akkor akinek van internet elérése az gázosabb mint akinek nincs..
De akkor fel lehetne jelenteni a szülőt azért is valsz odakinn mert nincs internet, és a gyerek informatikai analfabéta noob! Márpedig a mai világban így a gyerek életképtelen...
Néha az az érzésem hogy amerika tényleg a lehetőségek hazája. Akármilyen baromság van az eszedben nagy esélyel megvalósíthatod. -
#20 Észak-Koreán beszartam! Az a pár párttag akinek van nete majd nyomhatja starcraftot 24/7 -
astyu #19 az sc2 és a wow szerintem üti egymást, ha az ember túl akar lépni a noob állapoton akkor mindkettő egy teljesállás -
Zolivok #18 A Guild Wars első triológiája+EOTN minőségileg is sokkal jobb volt mint a WOW , grafika,játszhatóság,kompetetív játék PvP,összetetebben használható skillfelépítések,mivel max 8 képességed lehetett bent ész is kellett hogy mit rakj be meg minden, csakhát a blizzard... -
#17 Teljesen egyetértek a bíróság döntésével: WoW-ozol? Akkor rendes ember nem lehetsz! PONT :) -
ShaiHulud #16 o.O van olyan opciojuk is hogy 60$-ert megveszik a digitalis verziot es akkro akarmikor akarmeddig jatszhatnak, mintha a dobozost venned it. EZEN FELUL lesz a wow elofizetoknek ingyen az sc2 amig aktiv a wow accjuk. ez kurva nagy elony. -
Wharyoo #15 Néha abban sem vagyok biztos, hogy akkor olvassa az aktuális író, amikor épp írja... Lehet csak dölnek a betük kifelé :) -
morden #14 Az az érdekes hogy vissza se néz egy szerkesztő se arra amit csinált, mert nincs kijavítva ( mondjuk alap minimálisan kettő ember olvassa el a cikkelt mire kikerül aztán azért pár óra múlva visszanézem a reakciókat és ha valami gáz van javítom, de itt nem ez történik ). -
Szefmester #13 Még többet akarunk röhögni.. Észak korea.. igazi epic fail :D -
napimester #12 A törtszerver MMO-ban olyan mint a guminő és az alkoholmentes sör.. Illúziónak jó! .. :D
Diablo MMO-t a népnek !!!!!!!!!! -
readswift #11 Még több Ötvös Tibor cikket az sg-re!!! -
Zaraki Kenpachi #10 Elvben 2011-ben jön a Guild Wars 2, ami mind köztudott elődjéhez híven ingyenes lesz.
Elég erős konkurencia lesz a WoW-nak. -
liberty2 #9 Így is ingyenesen játszok vele, sőt magyar szerveren. Szóval engem nem nagyon izgat, hogy ingyenes lesz a WoW. Inkább az új MMO-juk érdekelne :) -
tttttom #8 Játszanak inkább a kis 5 centi himbilimbijükkel. :D -
DeviloftheHell #7 felejtsék már el azt a kurva wowot aztán starcraftot a népnek -
fkomment #6 Miért kéne irigykednünk? Szerintem ez büntetésnek van kitalálva.
Mi egyszer kifizetjük és ingyen játszhatunk vele, nekik viszont minden hónapban fizetni kell majd. Meg kell majd venniük a WOW-ot akkor is ha nem akarják, aztán filózhatnak hogy melyikkel akarjanak játszani.. -
morden #5 Én valahogy nem úgy ismerem a játékkiadókat, hogy lemondanának csak úgy a milliárdokat hozó játékokról :D
Amúgy nem mindegy hogy észak vagy dél korea :D -
kabulos #4 -
grobs #3 Dél-Korea lesz az. FS-en ezt szépen le írták miért lesz így ... más szokások, más piac. -
kabulos #2 Hmmmm? -
kabulos #1 Eszak Korea?
Ott nincs is internet!
Meg szamitogep se sok.