Ötvös Tibor

Ismét beköszönt Hallo­ween az MMO-k világában

Ahogy minden évben úgy idén is készülnek az MMO-k fejlesztői Halloween ünnepére és ismét egyedi kiegészítőket szerezhetünk be.

Minden komolyabb bevezető helyet nézzük, mely nagyon MMO milyen extra tartalmat kínál az ünnepekre. A DC Universe Online a The Witching Hour címet kapott DLC-vel jelentkezik, mely már elérhető egészen november 2-ig és Klarion újra Gotham City-ben jár benne. A Dragon's Prophet a The Styx Festival című csomagjával próbálja megünnepelni a Halottak Napját. Ebben hat különböző achievementet érhetünk el és ezekkel nyithatunk meg új öltözékeket és új eszközöket a piacon. A pakk november 6-ig tölthető.

A Guild Wars 2: Blood and Madness nem lesz ismeretlen a rajongók számára, hiszen a csomag minden évben elérhető közel két hétig. Ez idén sincs másként és már most szembenézhetünk a véreskezű Edrick Herceggel és más kihívásokkal. A Planetside 2 a Nanite of the Living Dead című csomaggal készül, melyben a játékosoknak Auraxisra kell utazni, hogy megállítsák a hormonokkal telelőtt űr-tökök elburjánzását. A csomag november végéig elérhető.



Természetesen a Lord of the Rings Online is megkapja a maga kis pakkját. A Harvestmath berkeiben ismét Bilbó alagsorába jutunk el és a hobbitokat kell biztonságba juttatnunk illetve párat beöltöztetve rémisztgetni a szomszédságot. A World of Warcraft: Hallow's End november 1-ig érhető el és a Fejnélküli Lovast kell megállítanunk benne. A Star Wars: The Old Republic: Rakghoul Event október 28-án indul és még nem nagyon tudni pontosan mit is takar a csomag.

A végére két újabb nagy cím maradt. A Star Trek Online: Hearts and Minds a Donatu Prime Lunar Kutatóbázison játszódik és ennél többet nem tudunk róla. Maximum annyit, hogy október 30 és november 1 között lesz csak elérhető. Az Elder Scrolls Online - It really needs one [Opinion] érdekesebb, hiszen a Zenimax és a Bethesda nem készül semmivel kimondottan az ünnepre, de mégis nagyjából három esemény is lesz az Elder Scrolls világában, melyben valamilyen szinten ízelítőt kapunk az eseményből. Éppen ezért itt nincs dátum sem, elméletileg bármikor betérhetünk bármely rendezvényre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!