Ötvös Tibor

Készül a Múmia MMO

Az utóbbi hetekben egyre-másra jelentik be a kiadók az elméletileg ingyenesen játszható online játékaikat. A Heroes in the Sky, a Need for Speed World és Star Wars Clone Wars Adventures után most a közel két éve lezárult (?) Múmia filmsorozat kap egy újabb adaptációt.

A friss bejelentés szerint a szimplán csak The Mummy Online címet viselő játék egy akció-RPG MMO lesz, mely ráadásul teljesen ingyen érhető majd el. A fejlesztő Schell Games a Universal stúdió teljes bizalmával bír és a webes játékok körében eléggé elterjedt Unity 3D technológiát használja majd.



A grafikus rendszer elég szépen be van már járatva, hiszen a feljebb említett Need for Speed World is eme motort alkalmazza, szóval a megjelenítésre bizonyára nem lesz majd panasz. Az már viszont kérdéses, hogy mennyire lesz ingyenes a cucc, hiszen az eddigi tapasztalatok alapján mindenhol akad valami buktató.

A sztori a '30-as években játszódik Egyiptomban és a tetszőlegesen megalkotott karakterünkkel számos, a filmsorozatból ismerős alakkal futhatunk majd össze és természetesen a fontosabb helyszínek is felbukkannak. Fő célunk természetesen a Múmia, Imhotep megállítása, ám ennek eléréséig sokat kell még fejlődnünk.

A fejlesztők többet még nem árultak el a játékról, mely elméletileg a télen meg is jelenik. Addig azonban ajánlom mindenkinek a The Mummy Online hivatalos honlapjának böngészését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qetuol #2
    Addig azonban ajánlom mindenkinek a The Mummy Online hivatalos honlapjának böngészését.

    böngészését? az oldalon van 5 link, ebből 3 külső oldalra mutat, 1 az imprint, 1 bedig a hírlevélre való feliratkozás
  • kissssss #1
    egy újabb bukásra ítélt mmo játék.