Ötvös Tibor

Az E3-on mutatkozik be a Tron Evolution

Hamarosan visszatér a mozikba sokunk gyerekkorának egyik meghatározó alkotása, a Tron, mely ezt egy újabb játékadaptációval ünnepli meg. A GameSpot újságírójának lehetősége volt egy kicsit belenézni az idei E3-on bemutatkozó Tron Evolution címet viselő akciójátékba és most az ő élményeiből szemezgetünk.

Először is a programot kiadó Disney két pályát mutatott be. Az első a Brave New World nevet viseli és ebben a főszereplő Anont alakítjuk, aki egyébként egy Flynn által készített program is egyben. Anon egy kísérleti program és célja legyőzni a világot megfertőző vírust. Az első pályán feladatunk elkapni egy Quorra nevezetű programot.



Ebben a részben a Prince of Persia és Mirror's Edge megoldásai köszönnek vissza, hiszen Anon parkour mozdulatokkal rohan át a városon, mely egyébként nagyon látványosan lett megcsinálva. Anon sprintel, falon fut és hatalmasakat ugrik, de ugyanerre Quorra is képes. Ellenfelünk ráadásul újabb programokat generál, melyek megpróbálnak eltántorítani minket eredeti szándékunktól.

Itt mutatkozik be a látványos harcrendszer, mely a beszámoló szerint nagyon hangulatos és élvezetes lett. Anon két támadással rendelkezik: egy közelre ható ütéssel és kedvenc frizbijével, mellyel távolabbi ellenfeleket sebesíthet meg. Minden elhullott ellenség után tapasztalati pontokat kapunk, melyekkel fejleszthetjük támadásainkat.



Erre szükségünk is lesz, hiszen a történet folyamán egyre erősebb és nehezebben legyűrhető ellenfeleket kapunk, akikkel valóban kemény csatákat nyomhatunk majd. A másik prezentált pálya természetesen az egyik fénymotoros pálya, mely szintén nagyon látványosra sikeredett. Az is elhangzott, hogy a Tron Evolution 10 fős multiplayer móddal is rendelkezik, de erről többet nem árultak el a fejlesztők.

Úgy tűnik, hogy a Turok fejlesztőcsapata, a Propaganda Games nagyon összekapta magát, hiszen mind a korábban bemutatott Pirates of the Caribbean mind pedig a Tron Evolution nagyon érdekesnek és élvezetesnek tűnik. Várjuk az E3-as bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Julius Caesar #12
    Nem, ez a játék hibája. Rákerestem és azzal az integrált hanggal sok (nem úgy értem hogy pár, hanem sok) embernek támadt baja (nem bugja, baja).

    Kérlek ne szarozd le az akkori gépemet, úgy hogy nem is tudod, mert ez unintelligens dolog.
  • Broafka #11
    na jó, de ez akkor nem a játék hibája, hanem a te gépedé. Nagy különbség
  • Julius Caesar #10
    A hangulat nekem is tetszett, meg ötletes volt. De például az én gépemen külön projekt volt hogy legyen hang. Ha jól emlékszem egy hétvégémbe telt amíg lett. Addig némajáték volt. Az meg külön idegesítő volt, hogy a mentések néha bekrepáltak. Meg nem egyszer kidobott a játékból ilyen-olyan hibaüzenettel.

    Nem volt rossz játék, de aki nem érti meg nincs otthon ebben az IT/tron világban azt kábé 5 percig nem kötötte le.
  • Broafka #9
    jaja! :D

    Julius Caesar:
    amúgy én nem találtam benne bugot, teljesen jól futott, szerintem a pályák változatosak voltak. Igen, ha nem értesz a géphez akkor uncsi, de én marhára élveztem az internetes pályát, a tűzfalas pályát, hogy telepítened kell magadban a fegyvereket, a fegyverek kinyitását. Egyszerűen nagyszerű volt.
  • Seth #8
    Igen, volt benne bug, le is kellett győzni párat . Sőt vírus is és format elől is kellett menekülni XD
  • NEXUS6 #7
    LOL

    Itt valami posztinkarnációs traumát érzek. Mondd csak te mi voltál előző életedben, vagy leszel a következőben?

  • wsvap #6
    Milyen zsír lenne már, egy TRON világba játszódó MMORPG!?
  • Etinger #5
    Melyiket? "Kapcsojjáeel" ha ennyire labilis az idegrendszered.
  • InterFoxSOFT #4
    Gyűlöltem és most is gyűlölöm azt a mocsok filmet!
  • Julius Caesar #3
    Jó volt, de hamar monotonná vált szerintem. Részint (bár régen játszottam vele), néhol nagyon nehéznek, néhol nagyon könnyűnek tűnt. És mintha lett volna benne bug is rendessen :/