Ötvös Tibor

Túlélőhorror a Nem vagyok egyedül!

A túlélőhorrorok műfajában eddig többnyire a Silent Hill és Resident Evil sorozatok domináltak, ám a előbbi egyre gyengébb minőségű részeket produkál, utóbbi pedig mára egy kellemes akciójátékká fejlődött.

Szerencsére bőven van utánpótlás. A napokban jelent meg az Alan Wake, mely egy kaland-akció-thriller-horror egyveleg, de ott van a Dead Space sorozat és a sajnos már megkopott fénnyel csillogó Alone in the Dark is. De hamarosan újabb jelentkező bukkan fel a monitorokon. Ez az I'm Not Alone.



A The Games Company (röviden TGC) játékában egy bátor és tettre kész ördögűzőt alakítunk, aki egy osztrák kisvárosba utazik, hogy az ottani öreg kastélyt megszabadítsa a természetfeletti erőktől. Ám a helyszínre érkezvén számos szörnyűséggel kénytelen szembe nézni, hiszen démonok és egyéb alvilági teremtmények támadnak rá.

Főhősünk nem lesz fegyvertelen, hiszen szinte minden keze ügyébe eső tárgyat fegyverként használhat fel. De legnagyobb ereje kétségtelenül médium mivoltából adódik. Hősünk ugyanis képes létsíkot váltani, így a valós világból átléphet a démonok világába, ahol összecsaphat a pokoli teremtményekkel.



A TGC szerint az I'm Not Alone filmekre emlékeztető játékmenettel bír majd, melyben a játékos átélheti egy átlagos hős egyik legkeményebb kalandját. A külső nézetes akciójáték realisztikus grafikájű, és a szimpla mászkálós-kaszabolós részeket időnként logikai feladványok színesítik majd.

A június 18-i megjelenés után bővebben is bemutatjuk a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #5
    ...tényleg túlélőhorror, majd megütött a guta amikor is semilyen beállitással nem volt hajlandó müködni, a szaggatástol meg megfájdult a fejem,pedig én nagyon próbáltam......
  • fozerl #4
    A steamen március 10. óta lehet kapni. Borzalmas a játék.
  • Skynet #3
    680 megás...
    Bárgyú...
    És mindehhez a csodálatos demókat ímmelámmal megszégyenítő mérethez,bárgyú játékmenethez és gyenge grafikához társul egy olyan gépigény ami még a METRO2033 készítőit is megriasztja...:D
    Eddig nem olvastam olyan embertől hsz-t torrent oldalon akinél nem szaggatna be..:D
    Tsudálatos kis utánpótlás...:D
  • Frosty01 #2
    és jó játék?? :D